0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Een regenbuitje spoelt je zonnepanelen nou niet bepaald schoon. In plaats daarvan blijft er juist een heleboel zand en ander vuil achter zodra het op is gehouden met hozen. En hemelwater verwijdert nooit volledig alle vogelpoep resten. Sterker nog, zolang die daar blijven zitten, lopen je panelen kans op beschadiging!

Gelukkig kun je rekenen op Vertrouwd Schoon. Onze professionals komen jouw zonnepanelen schoonmaken in Groningen en omstreken! Onze professionele glazenwassers precies hoe ze dit klusje moeten klaren. Jij kunt bij het maken van een afspraak precies aangeven wat je van ons verwacht. Laat ons vervolgens periodiek de zonnepanelen schoonmaken van je woning of kantoor in Groningen!

Zonnepanelen schoonmaken Groningen veilig

Wanneer onze professionals jouw zonnepanelen komen schoonmaken in groningen, doen we dat uiteraard veilig. En dat mag je gerust op meerdere manieren interpreteren. We zorgen er namelijk voor dat de oppervlakken van de platen niet beschadigd raken. Zo gebruiken we geen chemicaliën die de werking en het uiterlijk van de panelen negatief beïnvloeden. En zodra de zon op haar hoogst staat, gaan wij niet aan de slag; dan gaat het schoonmaakwater als lens functioneren, waardoor het te warm wordt en uiteindelijk tot 5% minder stroomopbrengst kan veroorzaken.

En ook denken we aan onszelf wanneer we zeggen dat we zonnepanelen schoonmaken in Groningen veilig doen. Dat betekent dat onze schoonmakers volledig gezekerd zijn wanneer ze aan het werk gaan om ongelukken te voorkomen.

Hoe vaak zonnepanelen schoonmaken Groningen?

De regen doet eigenlijk maar een beetje en kan op lange termijn een hindernis vormen. We raden aan om tussen de twee en drie keer per jaar – meer mag – te controleren op verontreiniging. Wij willen ook wel een kijkje nemen om te zien of en hoe vaak je zonnepanelen schoonmaken in Groningen nodig is. We adviseren om dat minstens één of twee keer per jaar te laten doen om te zorgen dat je rendement zo hoog mogelijk is – en blijft.

Wij gebruiken alleen de beste en meest praktische instrumenten om reinigingen uit te voeren. Een telescoop met zachte borstel behoort standaard tot onze uitrusting, samen met een spons en osmosewater. Dit is veilig en milieuvriendelijk en laat geen kalk of andere vervuilende stoffen achter. Hoe vaak mogen wij hiermee jouw zonnepanelen schoonmaken in Groningen?

Zonnepanelen schoonmaken Groningen combineren

Wij hebben verschillende diensten die we met jouw zonnepanelen schoonmaken in Groningen kunnen combineren. Glazenwassen kunnen onze reinigers bijvoorbeeld als de beste. En samen met jouw UV-platen ook even je gevelreiniging meepakken is geen enkel probleem! Laat ons gerust weten wat je wilt en waarmee we jouw zonnepanelen schoonmaken in Groningen moeten combineren. Maak een afspraak en vraag naar de vele uiteenlopende mogelijkheden. Bekijk ook gerust even de vele lovende reviews op onze site, die spreken boekdelen!