0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Vloeronderhoud

Iedereen laat zo zijn of haar voetsporen na. Letterlijk. En jouw werkruimte vormt op deze regel geen uitzondering! Daarom is periodiek vloeronderhoud in je bedrijfspand ook zo belangrijk. Je bodem krijgt immers een hoop te verduren. Slijtplekken, krassen, water, koffie, thee en ander vuil; het zorgt er allemaal voor dat je tapijt, laminaat, linoleum, parket of andere vloerbedekking er na een tijdje niet meer zo best uit gaan zien. Vertrouwd Schoon brengt hier verandering in met grondig vloeronderhoud!

Professioneel vloeronderhoud

Vertrouwd Schoon is hét adres voor professioneel vloeronderhoud. Wij kunnen met alle materialen die jij voor de vloer van je kantoor gebruikt perfect overweg en weten hoe wij die grondig kunnen reinigen. In het resultaat van onze werkzaamheden kun jij bij wijze van spreken je spiegelbeeld herkennen! Oké, dat lijkt misschien wat overdreven. Maar onze reviews liegen er niet om. Ze staan bol van tevreden klanten, waaronder sommigen bij wie we regelmatig professioneel vloeronderhoud uitvoeren.

Vloeronderhoud duurzaam

Allereerst merk je in je portemonnee de voordelen van vloeronderhoud, maar ontzettend duurzaam is het ook. Ga maar na; in plaats van om de zoveel tijd je vloer gedeeltelijk of geheel te vervangen, krijg jij letterlijk een professioneel schoonmaakbedrijf over de vloer die voor groot onderhoud zorgt. Zolang jij geen nieuwe stukken zeil of planken nodig hebt, wordt het milieu ook niet belast met de gevolgen van de productie daarvan. Behoud daarom de vloer waar je aanvankelijk voor koos en laat die door onze experts schoonmaken! Zo merk je vanzelf hoe vloeronderhoud ontzettend duurzaam kan zijn.

Vloeronderhoud combineren

Heb jij meerdere schoonmaakklussen voor ons? Dan kunnen wij die wellicht met jouw grondige vloeronderhoud combineren! Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Zo staan wij voor je klaar om heel je werkvloer, entree en al je sanitaire ruimtes te reinigen. Maar ook je ramen en kozijnen, je gevel en zelfs je zonnepanelen nemen wij graag onder handen. Welke van deze werkzaamheden mogen wij met jouw vloeronderhoud combineren? Laat het ons weten en wellicht staan wij dan binnenkort bij je op de stoep!

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

  Romy Peters
  Romy Peters
  4 Mei 2024
  Toen ik thuis kwam waren mijn ramen super schoon! Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
  Diety Vries De
  Diety Vries De
  29 April 2024
  Alles weer spic & span. Fantastisch wat een top bedrijf. Zeer vriendelijke medewerkers en m’n ramen, kozijnen en goten weer als nieuw. Bedankt mannen.
  Rie Veenhoff
  Rie Veenhoff
  26 April 2024
  Rie Ik ben zeer tevreden de ramen zijn weer glanzend.
  sietse Boskma
  sietse Boskma
  24 April 2024
  Goed bevallen wel mooi schoon geworden. Alleen konden niet goed comminiceren,met engels sprekende schoonmakers.
  Wim
  Wim
  7 April 2024
  Eerste keer bij dit bedrijf. Na akkoord op de offerte al vrij snel een afspraak gepland. Kreeg op de dag zelf geen appje, maar de mannen belden keurig aan om zich te melden. Ramen en kozijnen keurig schoongemaakt en vlot gedaan, prima resultaat. We gaan mooi verder met Vertrouwd Schoon!
  Hammie Andreae
  Hammie Andreae
  2 April 2024
  Mooi schoon gemaakt zeer tevreden . hartelijke vriendelijke jongens mogen weer komen.😄👍
  Wim van der Klauw
  Wim van der Klauw
  22 Maart 2024
  Was een probleem met de factuur, maar binnen een dag opgelost. Alles was weer keurig schoon. Opmerking is ook direct goed opgelost
  Aeltsje Van Der Meer
  Aeltsje Van Der Meer
  20 Maart 2024
  Heel goede ervaring. Ik werd goed en tijdig op de hoogte gehouden van de komst van vertrouwd schoon. De medewerker was mooi op tijd en heel vriendelijk. Hij heeft zijn werk heel goed gedaan. Ik ben er blij mee.en zeer tevreden
  Peter Laicht
  Peter Laicht
  5 Maart 2024
  Bericht dat ze weer kwamen. Zeer nette en correcte medewerkers. Nog navraag door de heren wat er precies gebeuren moest. Zeer tevreden over resultaat en ook resumé voordat ze vertrokken over wat er gedaan is. Tot een volgende keer.
  Irma Heidstra
  Irma Heidstra
  1 Maart 2024
  Heel tevreden, de ramen zijn prima schoon. Fijn om van te voren een berichtje te krijgen.

  Telefoonnummer

  Bel ons op telefoonnummer:
  0566 – 700 220

  WhatsApp

  Stuur een WhatsAppje naar:
  06 – 483 44 127

  E-mail

  Stuur een e-mail naar:
  info@vertrouwdschoon.nl