0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Vloeronderhoud

Iedereen laat zo zijn of haar voetsporen na. Letterlijk. En jouw werkruimte vormt op deze regel geen uitzondering! Daarom is periodiek vloeronderhoud in je bedrijfspand ook zo belangrijk. Je bodem krijgt immers een hoop te verduren. Slijtplekken, krassen, water, koffie, thee en ander vuil; het zorgt er allemaal voor dat je tapijt, laminaat, linoleum, parket of andere vloerbedekking er na een tijdje niet meer zo best uit gaan zien. Vertrouwd Schoon brengt hier verandering in met grondig vloeronderhoud!

Professioneel vloeronderhoud

Vertrouwd Schoon is hét adres voor professioneel vloeronderhoud. Wij kunnen met alle materialen die jij voor de vloer van je kantoor gebruikt perfect overweg en weten hoe wij die grondig kunnen reinigen. In het resultaat van onze werkzaamheden kun jij bij wijze van spreken je spiegelbeeld herkennen! Oké, dat lijkt misschien wat overdreven. Maar onze reviews liegen er niet om. Ze staan bol van tevreden klanten, waaronder sommigen bij wie we regelmatig professioneel vloeronderhoud uitvoeren.

Vloeronderhoud duurzaam

Allereerst merk je in je portemonnee de voordelen van vloeronderhoud, maar ontzettend duurzaam is het ook. Ga maar na; in plaats van om de zoveel tijd je vloer gedeeltelijk of geheel te vervangen, krijg jij letterlijk een professioneel schoonmaakbedrijf over de vloer die voor groot onderhoud zorgt. Zolang jij geen nieuwe stukken zeil of planken nodig hebt, wordt het milieu ook niet belast met de gevolgen van de productie daarvan. Behoud daarom de vloer waar je aanvankelijk voor koos en laat die door onze experts schoonmaken! Zo merk je vanzelf hoe vloeronderhoud ontzettend duurzaam kan zijn.

Vloeronderhoud combineren

Heb jij meerdere schoonmaakklussen voor ons? Dan kunnen wij die wellicht met jouw grondige vloeronderhoud combineren! Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Zo staan wij voor je klaar om heel je werkvloer, entree en al je sanitaire ruimtes te reinigen. Maar ook je ramen en kozijnen, je gevel en zelfs je zonnepanelen nemen wij graag onder handen. Welke van deze werkzaamheden mogen wij met jouw vloeronderhoud combineren? Laat het ons weten en wellicht staan wij dan binnenkort bij je op de stoep!

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

  Yvonne van der Wal
  Yvonne van der Wal
  13 December 2023
  Topbedrijf! Vooraf word ik altijd netjes geïnformeerd wanneer ze komen. Ramen en kozijnen keurig schoon!! Als ze geweest zijn opnieuw een mail of ik klachten heb. Helemaal tevreden.
  Peter de Boer
  Peter de Boer
  11 December 2023
  Ze doen wat ze beloven dus alles goed schoon.. Toppers
  Saskia de Vries
  Saskia de Vries
  7 November 2023
  Erg aardige en beleefde schoonmakers. Mijn complimenten.
  Sylvia Hendriks
  Sylvia Hendriks
  31 Oktober 2023
  Altijd tevreden maar deze keer extra omdat er zo zorgvuldig en intensief gewerkt werd bij het doen van onze ramen. Blij mee!
  Ellen Volders
  Ellen Volders
  16 Oktober 2023
  De eerste keer dat we een afspraak hadden staan voor het ramen wassen zijn ze helaas niet langsgekomen door omstandigheden. Maar er is in overleg een nieuwe datum gepland en alles is inmiddels prachtig schoon geworden.
  D
  D
  9 Oktober 2023
  Heel tevreden, houtwerk dakkapel en boeidelen zeer grondig schoongemaakt. Vriendelijke medewerkers en komen op tijd volgens afspraak.
  Marjolein Bosma
  Marjolein Bosma
  3 Oktober 2023
  Netjes schoon en keurig bericht over wanneer ze komen zodat je rekening mee kunt houden.
  Anneke van den Berg
  Anneke van den Berg
  17 Augustus 2023
  Ramen, houtwerk, kunststof dakkappelen en de zonnepanelen zijn weer fantastisch schoon! Vriendelijke professionele en kundige medewerkers, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
  Willem Dijkstra
  Willem Dijkstra
  17 Augustus 2023
  Onze woning geheel gereinigd, wij zijn tevreden en prima te spreken over het personeel. Vriendelijk en behulpzaam.

  Telefoonnummer

  Bel ons op telefoonnummer:
  0566 – 700 220

  WhatsApp

  Stuur een WhatsAppje naar:
  06 – 483 44 127

  E-mail

  Stuur een e-mail naar:
  info@vertrouwdschoon.nl