Iedereen laat zo zijn of haar voetsporen na. Letterlijk. En jouw werkruimte vormt op deze regel geen uitzondering! Daarom is periodiek vloeronderhoud in je bedrijfspand ook zo belangrijk. Je bodem krijgt immers een hoop te verduren. Slijtplekken, krassen, water, koffie, thee en ander vuil; het zorgt er allemaal voor dat je tapijt, laminaat, linoleum, parket of andere vloerbedekking er na een tijdje niet meer zo best uit gaan zien. Vertrouwd Schoon brengt hier verandering in met grondig vloeronderhoud!

Professioneel vloeronderhoud

Vertrouwd Schoon is hét adres voor professioneel vloeronderhoud. Wij kunnen met alle materialen die jij voor de vloer van je kantoor gebruikt perfect overweg en weten hoe wij die grondig kunnen reinigen. In het resultaat van onze werkzaamheden kun jij bij wijze van spreken je spiegelbeeld herkennen! Oké, dat lijkt misschien wat overdreven. Maar onze reviews liegen er niet om. Ze staan bol van tevreden klanten, waaronder sommigen bij wie we regelmatig professioneel vloeronderhoud uitvoeren.

vloeronderhoud

Vloeronderhoud duurzaam

Allereerst merk je in je portemonnee de voordelen van vloeronderhoud, maar ontzettend duurzaam is het ook. Ga maar na; in plaats van om de zoveel tijd je vloer gedeeltelijk of geheel te vervangen, krijg jij letterlijk een professioneel schoonmaakbedrijf over de vloer die voor groot onderhoud zorgt. Zolang jij geen nieuwe stukken zeil of planken nodig hebt, wordt het milieu ook niet belast met de gevolgen van de productie daarvan. Behoud daarom de vloer waar je aanvankelijk voor koos en laat die door onze experts schoonmaken! Zo merk je vanzelf hoe vloeronderhoud ontzettend duurzaam kan zijn.

Vloeronderhoud combineren

Heb jij meerdere schoonmaakklussen voor ons? Dan kunnen wij die wellicht met jouw grondige vloeronderhoud combineren! Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Zo staan wij voor je klaar om heel je werkvloer, entree en al je sanitaire ruimtes te reinigen. Maar ook je ramen en kozijnen, je gevel en zelfs je zonnepanelen nemen wij graag onder handen. Welke van deze werkzaamheden mogen wij met jouw vloeronderhoud combineren? Laat het ons weten en wellicht staan wij dan binnenkort bij je op de stoep!

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

  Telefoonnummer

  Bel ons op telefoonnummer:
  0566 – 700 220

  WhatsApp

  Stuur een WhatsAppje naar:
  06 – 483 44 127

  E-mail

  Stuur een e-mail naar:
  info@vertrouwdschoon.nl