0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Antispin behandeling

Vele kleine beestjes bewijzen hun nut wel in ons ecosysteem. Zo ook de spin, die vliegen uit onze buurt houdt. Maar soms is toch een antispin behandeling nodig. Er bestaat immers ook zoiets als te veel van het goede! Wanneer de achtpotige vliegenverdelgers hun vrienden en familieleden over laten komen en ook nog eens gaan nestelen, is het hoog tijd om Vertrouwd Schoon in te schakelen. Het is natuurlijk geen gezicht als de voorgevel van je woning of kantoorgebouw of welke andere ruimte van je pand dan ook maar onder de webben en spinnenpoep komt te zitten. Onze antispin behandeling maakt daar snel een einde aan of voorkomt zelfs dat de beestjes jou lastig komen vallen.

Waarom een antispin behandeling?

Spinnen zijn beschermde diersoorten en mogen dus beslist niet zomaar gedood worden. Daarom kun je het veilig en diervriendelijk verwijderen van uitwerpselen en webben maar beter aan de professionals van Vertrouwd Schoon overlaten. We gebruiken een vuilafstotende beschermlaag op de plekken waar spinnen normaal gesproken nestelen. De geur van ons middel is onaangenaam voor de beestjes, wat betekent dat ze niet meer terugkomen. En ja, ze blijven gewoon leven… maar dan ergens anders! Daarom is een antispin behandeling voor alle partijen een geweldige oplossing.

Hoe werkt een antispin behandeling?

In plaats van het ongedierte te bestrijden, dient onze antispin behandeling voornamelijk als preventie. We verwijderen de verontreiniging die ze achterlaten heel voorzichtig om te voorkomen dat we de beestjes kwaad doen. Vervolgens brengen we een spray aan die geuren bevat waar spinnen niet tegen kunnen. Het is niet schadelijk voor ze, maar door de aversie voor deze aroma’s ze blijven wel weg van de plek waar deze zich bevinden. Zo kunnen ze rustig een bestaan – en een web – elders opbouwen, maar niet waar jij er last van hebt. Je raakt snel van de beestjes af dankzij onze antispin behandeling.

Wanneer antispin behandeling?

Je kunt ons het beste in het voorjaar langs laten komen, omdat dat de periode is wanneer een antispin behandeling het meeste effect heeft. Dankzij het intrekken van ons reinigingsmiddel zorgen we dat je huis, garage of kantoor geen populaire hangplek wordt voor spinnen. Dat bespaart je een hoop schoonmaakwerk en ellende. Maak bovendien gerust een afspraak voor het naseizoen, wanneer een nieuwe antispin behandeling nodig is. In het najaar kruipen spinnen namelijk in kieren van woningen om daar de winter te overleven. Zolang we dat kunnen voorkomen, dan heb je daar in het voorjaar weer profijt van.

Antispin behandeling combineren

Zijn er naast webben en uitwerpselen van spinnen nog meer soorten vervuiling die je kunt missen als kiespijn? Dan is een antispin behandeling gemakkelijk te combineren met onze andere diensten. Zo kunnen we je ramen komen lappen of verzorgen we een uitgebreide gevelreiniging. Alle houten en kunststof onderdelen van je woning worden weer helemaal vertrouwd schoon. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke verschillende klussen we met jouw antispin behandeling mogen komen combineren!

Telefoonnummer

Bel ons op telefoonnummer:
0566 – 700 220

WhatsApp

Stuur een WhatsAppje naar:
06 – 483 44 127

E-mail

Stuur een e-mail naar:
info@vertrouwdschoon.nl