0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Diensten

Dakgoten legen

Op tijd dakgoten legen voorkomt verstoppingen en lekkages. Ons team leegt je dakgoten en maakt deze grondig schoon.

Dakgoten legen en reinigen

Zakelijke schoonmaak

We kunnen je helpen met diverse projecten. Van de gevels van je kantoorpand reinigen tot het schoonmaken van kerktorens, de wekelijkse schoonmaak in je restaurant, of het volledig reinigen van een fabriekshal. Niets is ons te gek.

Zakelijke schoonmaak

Gehele woning

Van dakkapel tot boeideel en windveer, ons team maakt alles grondig schoon. Voor je het weet is alles weer spik en span.

Gehele woning

Andere projecten

Naast de diensten hierboven helpen we ook bij allerlei andere projecten, zoals ontruimingen of het schoonmaken van luxe jachten.

Andere projecten

Romy Peters
Romy Peters
4 Mei 2024
Toen ik thuis kwam waren mijn ramen super schoon! Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Diety Vries De
Diety Vries De
29 April 2024
Alles weer spic & span. Fantastisch wat een top bedrijf. Zeer vriendelijke medewerkers en m’n ramen, kozijnen en goten weer als nieuw. Bedankt mannen.
Rie Veenhoff
Rie Veenhoff
26 April 2024
Rie Ik ben zeer tevreden de ramen zijn weer glanzend.
sietse Boskma
sietse Boskma
24 April 2024
Goed bevallen wel mooi schoon geworden. Alleen konden niet goed comminiceren,met engels sprekende schoonmakers.
Wim
Wim
7 April 2024
Eerste keer bij dit bedrijf. Na akkoord op de offerte al vrij snel een afspraak gepland. Kreeg op de dag zelf geen appje, maar de mannen belden keurig aan om zich te melden. Ramen en kozijnen keurig schoongemaakt en vlot gedaan, prima resultaat. We gaan mooi verder met Vertrouwd Schoon!
Hammie Andreae
Hammie Andreae
2 April 2024
Mooi schoon gemaakt zeer tevreden . hartelijke vriendelijke jongens mogen weer komen.😄👍
Wim van der Klauw
Wim van der Klauw
22 Maart 2024
Was een probleem met de factuur, maar binnen een dag opgelost. Alles was weer keurig schoon. Opmerking is ook direct goed opgelost
Aeltsje Van Der Meer
Aeltsje Van Der Meer
20 Maart 2024
Heel goede ervaring. Ik werd goed en tijdig op de hoogte gehouden van de komst van vertrouwd schoon. De medewerker was mooi op tijd en heel vriendelijk. Hij heeft zijn werk heel goed gedaan. Ik ben er blij mee.en zeer tevreden
Peter Laicht
Peter Laicht
5 Maart 2024
Bericht dat ze weer kwamen. Zeer nette en correcte medewerkers. Nog navraag door de heren wat er precies gebeuren moest. Zeer tevreden over resultaat en ook resumé voordat ze vertrokken over wat er gedaan is. Tot een volgende keer.
Irma Heidstra
Irma Heidstra
1 Maart 2024
Heel tevreden, de ramen zijn prima schoon. Fijn om van te voren een berichtje te krijgen.

De ene schoonmaakklus is de andere niet. Maar gelukkig heeft Vertrouwd Schoon voor allerlei diensten en projecten in en rond Friesland en Groningen Stad de best opgeleide experts ter beschikking! Ruiten, vloeren, gevels, zonnepanelen, dakkapellen… we kunnen nog wel even doorgaan. Alles is brandschoon nadat ons team langs is geweest! Tijdens het leveren van onze professionele diensten gebruiken wij de beste en meest efficiënte gereedschappen, materialen en methodes. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw klus nauwkeurig en veilig wordt uitgevoerd!

Glazenwassen

Of we nu de traditionele wijze of het Telewash systeem gebruiken, jouw ruiten worden weer spic en span. Glazenwassen is een klus die wij heel serieus nemen en daarom gebruiken we hiervoor ook osmosewater. Dit betekent dat jouw ramen op een milieuvriendelijke manier gewassen worden, aangezien er geen schadelijke chemicaliën in het water zitten. Bovendien zul je dankzij deze behandeling nooit meer last hebben van strepen op je ruiten! Klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Schakel ons dan in wanneer glazenwassen hoog nodig is.

Gevelreiniging

Er bestaan diverse soorten aanslag die de een stenen of houten oppervlak kunnen laten beschadigen. Daarom is gevelreiniging ontzettend belangrijk. Laat het maar over aan de experts van Vertrouwd Schoon om algen, kalkaanslag, mos of zwarte aanslag afkomstig van luchtvervuiling te verwijderen. Na een grondige schoonmaakbeurt ziet je gevel er weer als nieuw uit. Bovendien zorgt onze uitgebreide gevelreiniging ervoor dat je nog vele jaren op je buitenmuren zult kunnen vertrouwen! Vraag ons gerust om je gevels te inspecteren voordat we aan de slag gaan.

Kantoor schoonmaak

De professionele uitstraling van je onderneming is je natuurlijk goud waard. Daarom moet alles spic en span zijn voordat er klanten over de vloer komen. Uiteraard houden je medewerkers en jij ook van een nette werkplek. Gelukkig zijn wij bij Vertrouwd Schoon ook professionals, maar dan in de sector van extensieve kantoor schoonmaak! Alle vloeren, bureaus, werkstations en sanitaire ruimtes kunnen wij voor je onder handen nemen. Zo is fluitend naar je werk gaan alles wat jij hoeft te doen. Geef je kantoor schoonmaak uit handen aan Vertrouwd Schoon!

Zonnepanelen schoonmaken

Water spoelt veel weg, maar toch is het verstandig om je zonnepanelen schoonmaken hoog op je prioriteitenlijst te zetten. Doe dit bovendien niet zelf maar laat de klus uitvoeren door de alleskunners van Vertrouwd Schoon! De vervuiling van je panelen zorgt voor tot wel 5% minder stroomopbrengst. Dit wordt veroorzaakt door zand en ander vuil in regen en het blijvende, schadelijke effect van vogelpoep. Laat ons één of twee keer per jaar grondig je zonnepanelen schoonmaken. Natuurlijk komen we ze ook graag even inspecteren om te bepalen of reiniging überhaupt nodig is!

Opleveringsschoonmaak

Zodra een gebouw aan een nieuwe koper of huurder wordt overgedragen, moet alles er volledig netjes uitzien. Wij begrijpen die noodzaak maar al te goed en bieden dan ook een volledige opleveringsschoonmaak aan in ons uitgebreide dienstenpakket! Stofzuigen, dweilen, ramen schoonmaken en zorgen dat alles heerlijk fris oogt én ruikt is waar Vertrouwd Schoon zich voor inzet. Alles wat de nieuwe huurder of eigenaar hoeft te doen is verhuizen! Pleeg een telefoontje en wij zorgen dat jouw opleveringsschoonmaak direct kan worden uitgevoerd.

Vloeronderhoud

Een betrouwbare vloer is een serieuze zaak. Daarom voert Vertrouwd Schoon op doortastende wijze jouw vloeronderhoud uit. En daarin zijn we heel breed. Zowel een uitgebreide verwijdering van allerlei soorten vuil als het verwijderen van krassen en andere beschadigingen ligt geheel in ons straatje. Bovendien zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk van je vloer kunt profiteren, zodat je niet constant een nieuwe hoeft te (laten) leggen. Dat maakt ons vloeronderhoud ook nog eens ontzettend duurzaam.

Zakelijke schoonmaak

We hadden het al even over kantoorschoonmaak, maar we hebben meer manieren waarop we jou professioneel van dienst kunnen zijn. Wat voor bedrijf je ook runt, zakelijke schoonmaak is dankzij Vertrouwd Schoon nooit ver weg. Dat betekent dat wij zorgen dat jouw kantoor het visitekaartje van jouw bedrijf is en ook blijft. Bovendien voeren wij deze werkzaamheden uit wanneer het jou uitkomt! Tijdens kantooruren? Daarvoor of juist erna? Laat ons gerust weten wanneer jij ons voor jouw zakelijke schoonmaak wilt inplannen.

Dakkapel reinigen

Zolang aanslag blijft zitten, kan het uiteindelijk schade veroorzaken. Laat ons daarom wanneer nodig je dakkapel reinigen! Dit deel van je woning – of kantoor, uiteraard – kan zware klappen te verduren krijgen door weersomstandigheden. En de aanslag die achterblijft is steeds lastiger weg te krijgen hoe langer je het laat zitten. Gelukkig weten wij precies hoe we deze klus veilig en nauwkeurig kunnen klaren. Je dakkapel reinigen is een karwei dat je moet overlaten aan professionals.

High care reiniging

Er zijn sectoren waar hygiëne en steriele ruimtes van het allerhoogste belang zijn. Deze ruimtes moeten dan ook regelmatig worden onderworpen aan een zogeheten high care reiniging. En je raadt het al, ook daarvoor moet je bij Vertrouwd Schoon zijn! Bij bedrijven in de voedselindustrie en medische laboratoria zijn wij bijvoorbeeld graag geziene gasten. Tijdens een productiestop voeren wij een high care reiniging uit, omdat de ruimtes die we schoonmaken tijdens dit proces niet in gebruik mogen zijn.

Schoonmaak VvE

Particuliere en gezamenlijke delen van een appartementencomplex moeten natuurlijk grondig worden gereinigd. In plaats van de schoonmaak van een VvE zelf uit te voeren, kun je natuurlijk ook Vertrouwd Schoon inschakelen! Zo kun jij je tijd nuttig besteden en weet je zeker dat het onderhoud door professionals wordt uitgevoerd. Trappenhuizen, portieken, liften en andere ruimtes kennen geen geheimen voor ons. De schoonmaak van een VvE is ons dan ook op het lijf geschreven, mogen we wel zeggen!

Tapijt reinigen

Vuil en omhoog staan zijn de schrik voor iedere zachte ondergrond. Laat ons daarom je tapijt reinigen! Afhankelijk van de soort ondergrond, passen wij de specifieke methode toe om deze weer brandschoon te krijgen. Zo kunnen we impregneren, sproeien, stomen of de eenschijfsmachine toepassen voor een schitterend resultaat. Wanneer de deskundigen van Vertrouwd Schoon jouw tapijt reinigen, gaat deze weer voor lange tijd mee. Dat is wel zo economisch in deze dure tijden.

Sloopwerkzaamheden

Na bijvoorbeeld een brand of in het kader van een verbouwing of oplevering kunnen wij jouw sloopwerkzaamheden uitvoeren. Je kunt op ons rekenen voor verschillende diensten in dit kader, zoals het neerhalen van muren, sanitair verwijderen en ook tuinhuisjes en schuttingen weghalen kunnen wij als de beste. Dat niet alleen; zodra wij jouw sloopwerkzaamheden hebben uitgevoerd, zorgen we dat het gebouw bezemschoon achterblijft. Zo kun je in mum van tijd weer verder met je verhuizing of renovatie!

Vragen?

We maken graag kennis met je. Voor specifieke vragen of een offerte mag je dus gerust bellen, appen of een e-mailbericht sturen! Misschien wil je verschillende schoonmaakklussen met elkaar combineren, of heb je een verzoek voor een karwei dat je (nog) niet op deze pagina hebt zien staan. Neem dan zeker even contact met ons op! We beantwoorden maar wat graag al je vragen en staan open voor het uitvoeren van jouw schoonmaakklussen. Professionaliteit, klantvriendelijkheid en maatwerk staan bij ons zeer hoog in het vaandel!

Telefoonnummer

Bel ons op telefoonnummer:
0566 – 700 220

WhatsApp

Stuur een WhatsAppje naar:
06 – 483 44 127

E-mail

Stuur een e-mail naar:
info@vertrouwdschoon.nl