0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Opleveringsschoonmaak

We begrijpen dat de opleveringsschoonmaak ontzettend belangrijk is. Na een weken- of maandenlange (ver)bouwperiode, of bij aankoop van een nieuwe woning, is dit hét moment om de verwachtingen van je klant te overtreffen.

Op de dag van oplevering zet je klant de eerste stappen in het nieuwe huis. Een woning die professioneel is schoongemaakt verbetert de ervaring tijdens de oplevering. De vloeren zijn gestofzuigd en gedweild, de ramen zijn stofvrij en het ruikt heerlijk fris. Je klant ziet dat er met zorg gebouwd is en kan direct genieten van de nieuwe woning.

Oplevering van nieuw- of aanbouw

Bij de oplevering van nieuw- of aanbouw is het van belang dat de woning er netjes uit ziet voordat de woning wordt opgeleverd. Op deze manier maak je als bouwbedrijf of aannemer een goede indruk op de klant. Naast de gewone schoonmaakwerkzaamheden zoals het schoonmaken van ramen, kozijnen, vensterbanken, deuren, sanitair en vloeren, verwijderen we ook cementsluier, stickers van nieuwe ramen en overtollig bouwmateriaal.

Oplevering van een bestaande woning

Bij een bestaande woning (verhuur of (ver)koop) is het belangrijk om goed af te spreken wat er allemaal uitgevoerd moet worden. Je kunt hierbij denken aan basis schoonmaakwerkzaamheden zoals stofzuigen, dweilen, sanitair reinigen en het afstoffen van kasten, vensterbanken en plinten.

Vaak worden we ook gevraagd om meer schoon te maken. Bijvoorbeeld het verwijderen van kalkresten in een douche of het verwijderen van vetvlekken uit tapijt. Op deze manier stapt de kijker of nieuwe bewoner een schoon huis binnen, wat de klanttevredenheid verhoogt en de kans op verkoop of verhuur verhoogt.

opleveringsschoonmaak-friesland-vertrouwdschoon

Flexibiliteit staat voorop

Het gebeurt regelmatig dat een bouwproject uitloopt of juist eerder af is, waardoor de oplevering eerder of later plaatsvindt. Het verplaatsen van de oplevering is voor ons geen enkel probleem. Door even door te geven dat de datum veranderd is, spelen wij hier op in en denken we met je mee. Zélfs als je het op zeer korte termijn doorgeeft.

Hebben we nog geen contact gehad maar heb je wel op korte termijn een schoonmaker nodig? Door ons even te bellen regelen wij dat er een schoonmaker langs komt om je uit de brand te helpen.

Ben je er klaar voor om ook de verwachtingen van je klanten te overtreffen?

Neem contact op met:
Grardus Geerdink
E-mail: grardus@vertrouwdschoon.nl
Telefoonnummer: 0566 – 700 220
Of stuur ons een WhatsApp bericht

Telefoonnummer

Bel ons op telefoonnummer:
0566 – 700 220

WhatsApp

Stuur een WhatsAppje naar:
06 – 483 44 127

E-mail

Stuur een e-mail naar:
info@vertrouwdschoon.nl

Ontvang een vrijblijvende offerte: