0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Schoonmaak VvE

Iedere Vereniging van Eigenaren heeft een grote verantwoordelijkheid naar huurders toe. Degelijk periodiek onderhoud is daar één van. En voor een grondige schoonmaak is iedere VvE aan het juiste adres bij Vertrouwd Schoon! Wij gaan heel precies te werk en weten precies welke plekken de meeste aandacht nodig hebben. Bepaal zelf hoe vaak wij langs moeten komen om trappenhuizen en appartementencomplexen alle nodige aandacht te geven. Wij geven topprioriteit aan een professionele schoonmaak van ieder VvE pand!

Schoonmaak VvE uitbesteden

Je hebt als beheerder al genoeg aan je hoofd. De schoonmaak van je VvE uitbesteden is daarom het meest verstandige dat je kunt doen. Zeker wanneer je daarvoor vertrouwt op de diensten van Vertrouwd Schoon! Wij garanderen een blinkende entree, een glanzende trap en een brandschone lift om maar enkele voorbeelden te noemen. Is een grondig gereinigde omgeving hét visitekaartje van jouw pand(en)? Laat dan de schoonmaak van je VvE uitbesteden aan dé experts van Friesland en Groningen!

Schoonmaak VvE buiten

Niet alleen van binnen hoort alles er spic en span uit te zien. Wij gaan voor een uitgebreide schoonmaak op verzoek van een VvE ook buiten aan de slag. Zo zullen ramen, kozijnen en gevels bijvoorbeeld periodiek een flinke onderhoudsbeurt nodig hebben. Die nemen de enthousiastelingen van Vertrouwd Schoon graag op zich! Ook voor een professionele reiniging van je zonnepanelen schakel je ons in. Wij verzorgen graag de gehele schoonmaak voor je VvE vastgoed, buiten én binnen!

Schoonmaak VvE combineren

Niet alleen woningen maar ook kantoren en andere werkplekken nemen wij graag onder handen. Heb jij meerdere soorten ruimtes tot je beschikking die regelmatig onderhouden moeten worden? Kies er in dat geval voor om deze met de schoonmaak van je VvE pand te combineren! Vertrouwd Schoon staat geheel tot je dienst. Spreek gerust met ons af hoe vaak we langskomen, welk onderhoud je verricht wilt hebben en waar we extra op moeten letten. Wil jij dat we de schoonmaak van je VvE complexen combineren met andere werkzaamheden? Wij zetten onze schouders eronder! Bekijk onze reviews en zie hoeveel tevreden klanten jou voorgingen.

Telefoonnummer

Bel ons op telefoonnummer:
0566 – 700 220

WhatsApp

Stuur een WhatsAppje naar:
06 – 483 44 127

E-mail

Stuur een e-mail naar:
info@vertrouwdschoon.nl