0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Zakelijk

Woningen reinigen doen wij als de beste, maar ook op zakelijk gebied kunnen wij je belangrijkste schoonmaaktaken verrichten. We snappen het als geen ander dat je daar in je drukke bedrijfsleven nauwelijks de tijd voor hebt. Geen probleem! De experts van Vertrouwd Schoon snappen als geen ander dat het uiterlijk van je kantoor als jouw visitekaartje dient. Wij zorgen voor een plek waar jij met een gerust hart je klanten kunt ontvangen en tevens voor een prettige werkomgeving waar jij met jouw collega’s comfortabel jullie dagelijkse taken verrichten!

Zakelijk schoonmaakbedrijf

Vertrouwd Schoon is op zowel particulier als zakelijk gebied een allround schoonmaakbedrijf. Wij verstaan ons vak en staan je graag bij om je werkvloer, entree en sanitaire ruimtes helemaal schoon te houden. Wat voor reinigingsklus je maar voor ons hebt en in welke sector je ook werkzaam bent, wij weten van aanpakken. Onze reviews geven je enig inzicht in de positieve indrukken die wij op onze klanten hebben achtergelaten. Ervaar onze expertise nu zelf wanneer je ons inschalet als jouw partiuclier danwel zakelijk gerichte schoonmaakbedrijf!

Zakelijk en flexibel

Ben jij net zo zakelijk en flexibel als wij? Dat komt dan goed uit! Wij kunnen onze werkzaamheden namelijk voor jou uitvoeren op de momenten die jou het beste uitkomen. Voor, tijdens of na kantoortijden komen onze medewerkers bij je langs om jouw kantoor grondig schoon te maken. Pas zodra alles schittert en blinkt trekken wij de deur weer achter ons dicht. Maar dan wel pas zodra we het alarm weer hebben geactiveerd, dat is een verantwoordelijkheid die wij zeer serieus nemen!

Soepele communicatie, een verbluffend resultaat en een zowel zakelijke als flexibele houding naar onze klanten toe; daar staan we voor bij Vertrouwd Schoon.

Zakelijk binnen en buiten

Wat heb jij precies van ons nodig? Iedere klant, zowel particulier als zakelijk, kan binnen én buiten van ons het allerbeste verwachten. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen je interieur onder handen nemen maar ook desgewenst je ramen en kozijnen, je gevel én je zonnepanelen schoonmaken! Wat voor onderhoud jouw pand ook maar nodig heeft, wij staan voor je klaar. Zo kun jij je volledig richten op je werkzaamheden en de schoonmaak aan ons overlaten. Jij houdt ‘t zakelijk, wij doen binnen en buiten alles wat we kunnen om je kantoor, loods, fabriek, laboratorium of andere werkruimte netjes en verzorgd voor de dag te laten komen!

sns
makelaardij friesland
spie
univé
netwerkpsychologen

Telefoonnummer

Bel ons op telefoonnummer:
0566 – 700 220

WhatsApp

Stuur een WhatsAppje naar:
06 – 483 44 127

E-mail

Stuur een e-mail naar:
info@vertrouwdschoon.nl