0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Kantoor schoonmaak

Jij bent een professional, de beste in je vak en dat wil je natuurlijk ook uitstralen! Een professionele aanpak van jouw kantoor schoonmaak is daarom essentieel. Hiervoor schakel je natuurlijk Vertrouwd Schoon in. Wij zorgen ervoor dat jouw werkvloer een perfecte presentatie is van jouw onderneming en een omgeving blijft waarin jouw personeel en jij prettig kunnen functioneren. We nemen alle ruimtes onder handen en werken zeer nauwkeurig. Dat maakt ons de perfecte partner voor een stelselmatige kantoor schoonmaak! Ons betrouwbare team is flexibel inzetbaar. Zo komen we desgewenst iedere dag bij je langs, of één keer in de week. Wil je dat we ons werk doen vóór, tijdens of na werkuren? Wij zorgen hoe dan ook dat je ongestoord door kunt werken.

kantoorschoonmaak-vertrouwdschoon

Kantoor schoonmaken binnen en buiten

Vertrouwd Schoon staat voor een compleet aanbod aan diensten en zorgt voor een stralend resultaat. Kantoren, lobbies en toiletruimtes moeten dagelijks worden onderhouden, maar er komt meer kijken bij een kantoor schoonmaken. Wij helpen je om alles er spik en span uit te laten zien! Je kunt ons ook inzetten voor uitgebreid vloeronderhoud. Want zeg nou eerlijk, je interieur én het gebouw zelf zijn toch het visitekaartje van je bedrijf? Laat daarom Vertrouwd Schoon jouw kantoor schoonmaken, van binnen en buiten!

Ramen kantoor schoonmaken

Een echte ondernemer zorgt voor een bedrijf dat groeit en richt zijn of haar blik op de toekomst. Alleen is een letterlijk uitzicht ook wel zo fijn. Laat ons daarom de ramen van je kantoor schoonmaken, zodat je werkruimte op alle fronten glanst. En zowel je personeel en bezoekers kunnen na een grondige poetsbeurt van onze glazenwassers weer uitgebreid van de omgeving genieten! Mocht het nodig zijn, dan kunnen we samen met de ramen van je kantoor ook je zonnepanelen schoonmaken.

Jij bent de beste in je vak. Wij zijn dat ook! De lovende reviews van Vertrouwd Schoon spreken boekdelen.

univé
netwerkpsychologen

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

  kantoorschoonmaak-vertrouwdschoon-3
  sns
  makelaardij friesland
  spie
  Romy Peters
  Romy Peters
  4 Mei 2024
  Toen ik thuis kwam waren mijn ramen super schoon! Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
  Diety Vries De
  Diety Vries De
  29 April 2024
  Alles weer spic & span. Fantastisch wat een top bedrijf. Zeer vriendelijke medewerkers en m’n ramen, kozijnen en goten weer als nieuw. Bedankt mannen.
  Rie Veenhoff
  Rie Veenhoff
  26 April 2024
  Rie Ik ben zeer tevreden de ramen zijn weer glanzend.
  sietse Boskma
  sietse Boskma
  24 April 2024
  Goed bevallen wel mooi schoon geworden. Alleen konden niet goed comminiceren,met engels sprekende schoonmakers.
  Wim
  Wim
  7 April 2024
  Eerste keer bij dit bedrijf. Na akkoord op de offerte al vrij snel een afspraak gepland. Kreeg op de dag zelf geen appje, maar de mannen belden keurig aan om zich te melden. Ramen en kozijnen keurig schoongemaakt en vlot gedaan, prima resultaat. We gaan mooi verder met Vertrouwd Schoon!
  Hammie Andreae
  Hammie Andreae
  2 April 2024
  Mooi schoon gemaakt zeer tevreden . hartelijke vriendelijke jongens mogen weer komen.😄👍
  Wim van der Klauw
  Wim van der Klauw
  22 Maart 2024
  Was een probleem met de factuur, maar binnen een dag opgelost. Alles was weer keurig schoon. Opmerking is ook direct goed opgelost
  Aeltsje Van Der Meer
  Aeltsje Van Der Meer
  20 Maart 2024
  Heel goede ervaring. Ik werd goed en tijdig op de hoogte gehouden van de komst van vertrouwd schoon. De medewerker was mooi op tijd en heel vriendelijk. Hij heeft zijn werk heel goed gedaan. Ik ben er blij mee.en zeer tevreden
  Peter Laicht
  Peter Laicht
  5 Maart 2024
  Bericht dat ze weer kwamen. Zeer nette en correcte medewerkers. Nog navraag door de heren wat er precies gebeuren moest. Zeer tevreden over resultaat en ook resumé voordat ze vertrokken over wat er gedaan is. Tot een volgende keer.
  Irma Heidstra
  Irma Heidstra
  1 Maart 2024
  Heel tevreden, de ramen zijn prima schoon. Fijn om van te voren een berichtje te krijgen.

  Veelgestelde vragen over kantoorschoonmaak

  Ja, we werken met vaste medewerkers per opdracht. We vinden consistentie en vertrouwdheid namelijk erg belangrijk. We koppelen je bedrijf aan een vaste schoonmaker die bekend is met het kantoor en de specifieke wensen. Naast een vaste medewerker werken we ook met vaste vervangers, voor het geval dat de vaste medewerker ziek is of op vakantie is.

  De frequentie van onze schoonmaakdiensten passen we aan op je behoeften. Of het nu dagelijks, wekelijks, of op een ander schema is, we bieden flexibiliteit om aan te sluiten bij je planning.

  We begrijpen dat elk bedrijf andere werktijden heeft. Daarom bepalen we samen wat het meest geschikte moment is om de kantoorschoonmaak uit te voeren. Dit kan zowel tijdens als na kantoortijd zijn.

  Kantoorschoonmaak bestaat uit alle taken die nodig zijn om je kantoor weer stralend schoon te maken. Denk bijvoorbeeld aan afstoffen, oppervlakken reinigen, vuilnisbakken legen, en sanitair schoonmaken. De werkzaamheden die uitgevoerd worden stellen we samen vast.

  Bij Vertrouwd Schoon zorgen we voor continuïteit, zelfs bij afwezigheid van de vaste schoonmaker. We hebben een vervangingsbeleid zodat de schoonmaakroutine zo veel mogelijk in stand blijft. Door het werken met werkbestekken en aftekenlijsten, kan het schoonmaakwerk zo goed mogelijk overgenomen worden door een collega.

  Onze schoonmaakmiddelen zijn niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk. We gebruiken biologisch afbreekbare producten die zorgen voor een schone en veilige werkomgeving.

  Ja, bij Vertrouwd Schoon nemen we ook de verantwoordelijkheid voor het aanvullen van hygiëneproducten zoals papieren handdoekjes en toiletpapier. We bieden een volledige service, zodat je de producten niet apart hoeft te bestellen of de voorraad in de gaten hoeft te houden.

  Naast reguliere schoonmaak bieden we ook vloeronderhoud aan. Of het nu gaat om tapijtreiniging, het boenen van harde vloeren, of periodiek onderhoud, wij zorgen ervoor dat je vloeren er altijd netjes uitzien en dat de levensduur wordt verlengd.

  We streven naar transparantie en klanttevredenheid. Daarom werken we met aftekenlijsten, werkbestekken en logboeken. Hierin staat precies beschreven welke taken zijn uitgevoerd en kunnen opmerkingen worden genoteerd. Dit zorgt voor een gestructureerde communicatie en borging van de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast krijg je een vast aanspreekpunt waar je mee communiceert. Dit vaste aanspreekpunt komt zo nu en dan langs voor een kwaliteitscontrole.

  Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Onze schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en we streven ernaar om zoveel mogelijk lokale medewerkers in te zetten en reistijd te beperken. Ook leveren we hygiëneproducten van een ecologische lijn, zodat we samen bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.

  Ja, als fullservice schoonmaakbedrijf bieden we een breed scala aan aanvullende diensten om je volledig te ontzorgen. Dit omvat onder andere gevelreiniging, glasbewassing, het onderhoud van kamerplanten, levering en bijvulling van hygiëneproducten, vloeronderhoud, klusjes zoals schilderwerk en lampen ophangen en tapijtreiniging.

  Onze schoonmaakdiensten zijn maatwerk en de kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van het pand, de frequentie van de schoonmaak en eventuele aanvullende diensten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. We streven ernaar om je een volledige service te bieden tegen een eerlijke prijs.

  Bij Vertrouwd Schoon streven we naar continue verbetering en kwaliteit. Naast het gebruik van aftekenlijsten, werkbestekken en logboeken, houden we regelmatig evaluaties, is het contact altijd laagdrempelig en staan we open voor feedback van onze klanten. Op die manier kunnen we onze dienstverlening voortdurend optimaliseren.

  Telefoonnummer

  Bel ons op telefoonnummer:
  0566 – 700 220

  WhatsApp

  Stuur een WhatsAppje naar:
  06 – 483 44 127

  E-mail

  Stuur een e-mail naar:
  info@vertrouwdschoon.nl