Jij bent een professional, de beste in je vak en dat wil je natuurlijk ook uitstralen! Een professionele aanpak van jouw kantoor schoonmaak is daarom essentieel. Hiervoor schakel je natuurlijk Vertrouwd Schoon in. Wij zorgen ervoor dat jouw werkvloer een perfecte presentatie is van jouw onderneming en een omgeving blijft waarin jouw personeel en jij prettig kunnen functioneren. We nemen alle ruimtes onder handen en werken zeer nauwkeurig. Dat maakt ons de perfecte partner voor een stelselmatige kantoor schoonmaak! Ons betrouwbare team is flexibel inzetbaar. Zo komen we desgewenst iedere dag bij je langs, of één keer in de week. Wil je dat we ons werk doen vóór, tijdens of na werkuren? Wij zorgen hoe dan ook dat je ongestoord door kunt werken.

schoonmaak

Kantoor schoonmaken binnen en buiten

Vertrouwd Schoon staat voor een compleet aanbod aan diensten en zorgt voor een stralend resultaat. Kantoren, lobbies en toiletruimtes moeten dagelijks worden onderhouden, maar er komt meer kijken bij een kantoor schoonmaken. Wij helpen je om alles er spik en span uit te laten zien! Je kunt ons ook inzetten voor uitgebreid vloeronderhoud. Want zeg nou eerlijk, je interieur én het gebouw zelf zijn toch het visitekaartje van je bedrijf? Laat daarom Vertrouwd Schoon jouw kantoor schoonmaken, van binnen en buiten!

Ramen kantoor schoonmaken

Een echte ondernemer zorgt voor een bedrijf dat groeit en richt zijn of haar blik op de toekomst. Alleen is een letterlijk uitzicht ook wel zo fijn. Laat ons daarom de ramen van je kantoor schoonmaken, zodat je werkruimte op alle fronten glanst. En zowel je personeel en bezoekers kunnen na een grondige poetsbeurt van onze glazenwassers weer uitgebreid van de omgeving genieten! Mocht het nodig zijn, dan kunnen we samen met de ramen van je kantoor ook je zonnepanelen schoonmaken.

Jij bent de beste in je vak. Wij zijn dat ook! De lovende reviews van Vertrouwd Schoon spreken boekdelen.

5/5

Glanzend schoon
De jongens van Vertrouwd Schoon werken snel en goed. De ramen zijn zo schoon dat het lijkt of er geen ramen zijn. Weer topwerk

– D. Visser
23 december 2021
5/5

Vertrouwd Schoon, verzorgt het gehele schoonmaakonderhoud aan onze luxe motorjachten. Zij werken met professionele schoonmakers en schoonmaakproducten. Communiceren goed, komen hun afspraken na. Er is een goede positieve sfeer in het team en ze leveren zeer goede kwaliteit.

– Sanzi Yacht Charter
17 november 2021
5/5

We zijn erg tevreden over dit bedrijf, duidelijke afspraken welke ze ook na komen. Vele malen beter dan ons vorige schoonmaakbedrijf. Zeker een aanrader.

– Albert Klooster
26 september 2019

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

  Telefoonnummer

  Bel ons op telefoonnummer:
  0566 – 700 220

  WhatsApp

  Stuur een WhatsAppje naar:
  06 – 483 44 127

  E-mail

  Stuur een e-mail naar:
  info@vertrouwdschoon.nl