0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Kantoor schoonmaak

Jij bent een professional, de beste in je vak en dat wil je natuurlijk ook uitstralen! Een professionele aanpak van jouw kantoor schoonmaak is daarom essentieel. Hiervoor schakel je natuurlijk Vertrouwd Schoon in. Wij zorgen ervoor dat jouw werkvloer een perfecte presentatie is van jouw onderneming en een omgeving blijft waarin jouw personeel en jij prettig kunnen functioneren. We nemen alle ruimtes onder handen en werken zeer nauwkeurig. Dat maakt ons de perfecte partner voor een stelselmatige kantoor schoonmaak! Ons betrouwbare team is flexibel inzetbaar. Zo komen we desgewenst iedere dag bij je langs, of één keer in de week. Wil je dat we ons werk doen vóór, tijdens of na werkuren? Wij zorgen hoe dan ook dat je ongestoord door kunt werken.

kantoorschoonmaak-vertrouwdschoon

Kantoor schoonmaken binnen en buiten

Vertrouwd Schoon staat voor een compleet aanbod aan diensten en zorgt voor een stralend resultaat. Kantoren, lobbies en toiletruimtes moeten dagelijks worden onderhouden, maar er komt meer kijken bij een kantoor schoonmaken. Wij helpen je om alles er spik en span uit te laten zien! Je kunt ons ook inzetten voor uitgebreid vloeronderhoud. Want zeg nou eerlijk, je interieur én het gebouw zelf zijn toch het visitekaartje van je bedrijf? Laat daarom Vertrouwd Schoon jouw kantoor schoonmaken, van binnen en buiten!

Ramen kantoor schoonmaken

Een echte ondernemer zorgt voor een bedrijf dat groeit en richt zijn of haar blik op de toekomst. Alleen is een letterlijk uitzicht ook wel zo fijn. Laat ons daarom de ramen van je kantoor schoonmaken, zodat je werkruimte op alle fronten glanst. En zowel je personeel en bezoekers kunnen na een grondige poetsbeurt van onze glazenwassers weer uitgebreid van de omgeving genieten! Mocht het nodig zijn, dan kunnen we samen met de ramen van je kantoor ook je zonnepanelen schoonmaken.

Jij bent de beste in je vak. Wij zijn dat ook! De lovende reviews van Vertrouwd Schoon spreken boekdelen.

Ellen Volders
Ellen Volders
16 Oktober 2023
De eerste keer dat we een afspraak hadden staan voor het ramen wassen zijn ze helaas niet langsgekomen door omstandigheden. Maar er is in overleg een nieuwe datum gepland en alles is inmiddels prachtig schoon geworden.
D
D
9 Oktober 2023
Heel tevreden, houtwerk dakkapel en boeidelen zeer grondig schoongemaakt. Vriendelijke medewerkers en komen op tijd volgens afspraak.
Marjolein Bosma
Marjolein Bosma
3 Oktober 2023
Netjes schoon en keurig bericht over wanneer ze komen zodat je rekening mee kunt houden.
Anneke van den Berg
Anneke van den Berg
17 Augustus 2023
Ramen, houtwerk, kunststof dakkappelen en de zonnepanelen zijn weer fantastisch schoon! Vriendelijke professionele en kundige medewerkers, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Willem Dijkstra
Willem Dijkstra
17 Augustus 2023
Onze woning geheel gereinigd, wij zijn tevreden en prima te spreken over het personeel. Vriendelijk en behulpzaam.
Wiebe Tromp
Wiebe Tromp
2 Augustus 2023
Prima schoonmaakbedrijf. Prettige mensen. Goede kwaliteit, meedenken, flexibel en accuraat.
Onno de Visser
Onno de Visser
1 Augustus 2023
Zeer vriendelijke en professionele medewerkers. We hadden na de eerste keer nog wat druppeltjes op het raam, maar men nam de moeite om dat te komen herstellen op een andere dag. Dat is pas service 🙏🏼 Zelfs nog even tijd voor een bakje koffie en koek erbij uiteraard.
Johan Oenema
Johan Oenema
14 Juli 2023
Eergisteren heeft Vertrouwd Schoon onze woning volledig gereinigd aan de buitenkant. Kunstof kozijnen, trespa boeidelen en alle ramen zijn weer blinkend schoon. Daarnaast hebben ze alles weer in de wax gezet. Het ziet er fantastisch uit! Op tijd en professioneel. Een aanrader dus!
Bodo Agterhof (LoopbaanRegisseur)
Bodo Agterhof (LoopbaanRegisseur)
28 Juni 2023
Ik mailde om de vloerbedekking te laten reinigen. Dat kon lekker snel, ze zijn vriendelijk en het is weer spik- en splinterschoon. Fijn zakendoen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

  kantoorschoonmaak-vertrouwdschoon-3
  5/5

  Glanzend schoon
  De jongens van Vertrouwd Schoon werken snel en goed. De ramen zijn zo schoon dat het lijkt of er geen ramen zijn. Weer topwerk

  – D. Visser
  23 december 2021
  5/5

  Vertrouwd Schoon, verzorgt het gehele schoonmaakonderhoud aan onze luxe motorjachten. Zij werken met professionele schoonmakers en schoonmaakproducten. Communiceren goed, komen hun afspraken na. Er is een goede positieve sfeer in het team en ze leveren zeer goede kwaliteit.

  – Sanzi Yacht Charter
  17 november 2021
  5/5

  We zijn erg tevreden over dit bedrijf, duidelijke afspraken welke ze ook na komen. Vele malen beter dan ons vorige schoonmaakbedrijf. Zeker een aanrader.

  – Albert Klooster
  26 september 2019

  Telefoonnummer

  Bel ons op telefoonnummer:
  0566 – 700 220

  WhatsApp

  Stuur een WhatsAppje naar:
  06 – 483 44 127

  E-mail

  Stuur een e-mail naar:
  info@vertrouwdschoon.nl