glazen-wassen-tuckerpole

Glazenwassen met osmose water

Wat is osmose water?

Osmose water is onthard water. De kalk en andere stoffen (zoals natrium, lood, zouten, kalium, magnesium, ijzer en andere vervuiling) die in het kraanwater zit, is uitgefilterd door een speciaal filtersysteem.

Leuk, maar wat betekent dit voor mij?

Doordat we altijd met osmose water schoonmaken, heb je nooit last van strepen op je ramen. Strepen op ramen worden namelijk veroorzaakt door kalk, dit is niet meer aanwezig in het water dat wij gebruiken. Als je je glazen door ons laat wassen heb je dus altijd streeploze ramen.

We hebben geen zeep of chemicaliĆ«n nodig om je ramen goed schoon te kunnen maken. Het osmosewater doet het werk (en ons team natuurlijk ook šŸ˜‰ ).

āœ“Nooit meer strepen op je ramen

āœ“Milieuvriendelijk

5/5

Wat een feest elke keer weer !!! Vijf volle sterren voor Vertrouwd Schoon.
Wij zijn al jaren trouwe klant van Vertrouwd Schoon.

En dan kom je thuis na zoā€™n fantastische poetsbeurt en is je huis blinkend schoon. Ja daar wordt je werkelijk blij van.

Goeie service en vriendelijke medewerkers.

– Ali en Jan
5/5

Vriendelijk in de omgang en punctueel in de klus.

Heel blij zijn wij met Vertrouwd Schoon.

Goede communicatie. Appje met afspraak, snel antwoord bij vragen. 1x per jaar het hele huis en verder 1x per 8 a 10 weken glas met hout. In 2020 doen we ook de zonnepanelen gelijk met de grote voorjaarsbeurt. Erg tevreden.

– Jelle en Ria uit Nes
5/5

Top!

De ramen en kozijnen zijn altijd mooi schoon. Vooraf ontvangen we een appje of het goed is dat ze langskomen. Na de tijd een appje met een tikkie.

Ideaal zeg ik. Wij zeggen top! Vertrouwd Schoon is zeker een aanrader.

– Janneke

Werkwijze glasbewassing

We hebben twee methodes om je ramen te wassen. Per situatie bekijken we wat de beste methode van glasbewassing is.

Ramen wassen op traditionele wijze
Op traditionele wijze ramenwassen houdt in dat we gebruik maken van een ladder, een zeem en trekker. We zorgen er altijd voor dat de ladder goed stevig staat en dat we goed bij de ramen kunnen komen. Voordat het water dat we gebruiken vies kan worden, hebben we het alweer ververst. Je ramen zijn na het wassen weer streeploos schoon.

Ramen wassen met het Telewash systeem
Glasbewassing met het Telewash systeem houdt in dat we met een speciale telescopische schoonmaakstok je ramen wassen. Met de uitschuifbare schoonmaakstok, ook bekend als Tuckerpole, maken we vanaf de grond schoon tot 13 meter hoogte.

glazen-wassen

Telefoonnummer

Bel ons op telefoonnummer:
0566 – 700 220

WhatsApp

Stuur een WhatsAppje naar:
06 – 483 44 127

E-mail

Stuur een e-mail naar:
info@vertrouwdschoon.nl

Ontvang een vrijblijvende offerte:

  Het glazenwastarief verschilt per huis. De ene woning heeft namelijk meer ramen dan het andere huis. Door bovenstaand formulier in te vullen kunnen we je een vrijblijvende prijsindicatie geven. Tip: wil je dat we ook iets anders voor je schoonmaken? Bijvoorbeeld zonnepanelen of houtwerk? Vermeld dit dan in het laatste veld, ‘opmerkingen’.

  Tevredenheidsgarantie

  We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met het schoonmaakwerk dat we voor je uitvoeren. Daarom betaal je pas als je tevreden bent. Wel zo eerlijk.

  Je hoeft niet thuis te blijven

  We hebben onze eigen watervoorziening. Je kunt daarom gewoon doorgaan met waar je mee bezig was. Maar als je een kopje koffie met ons wilt drinken, zeggen we daar geen nee tegen. šŸ˜‰

  We houden je op de hoogte

  We laten je altijd van te voren weten wanneer we langskomen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kun je zelf aangeven of je liever hebt dat we je van te voren appen of mailen.