0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Glazenwassen

glasbewassing

Glazenwassen met osmose water

Wat is osmose water?

Osmose water is onthard water. De kalk en andere stoffen (zoals natrium, lood, zouten, kalium, magnesium, ijzer en andere vervuiling) die in het kraanwater zit, is uitgefilterd door een speciaal filtersysteem.

Leuk, maar wat betekent dit voor mij?

Doordat we altijd met osmose water schoonmaken, heb je nooit last van strepen op je ramen. Strepen op ramen worden namelijk veroorzaakt door kalk, dit is niet meer aanwezig in het water dat wij gebruiken. Als je je glazen door ons laat wassen heb je dus altijd streeploze ramen.

We hebben geen zeep of chemicaliën nodig om je ramen goed schoon te kunnen maken. Het osmosewater doet het werk (en ons team natuurlijk ook 😉 ).

✓Nooit meer strepen op je ramen

✓Milieuvriendelijk

Yvonne van der Wal
Yvonne van der Wal
13 December 2023
Topbedrijf! Vooraf word ik altijd netjes geïnformeerd wanneer ze komen. Ramen en kozijnen keurig schoon!! Als ze geweest zijn opnieuw een mail of ik klachten heb. Helemaal tevreden.
Peter de Boer
Peter de Boer
11 December 2023
Ze doen wat ze beloven dus alles goed schoon.. Toppers
Saskia de Vries
Saskia de Vries
7 November 2023
Erg aardige en beleefde schoonmakers. Mijn complimenten.
Sylvia Hendriks
Sylvia Hendriks
31 Oktober 2023
Altijd tevreden maar deze keer extra omdat er zo zorgvuldig en intensief gewerkt werd bij het doen van onze ramen. Blij mee!
Ellen Volders
Ellen Volders
16 Oktober 2023
De eerste keer dat we een afspraak hadden staan voor het ramen wassen zijn ze helaas niet langsgekomen door omstandigheden. Maar er is in overleg een nieuwe datum gepland en alles is inmiddels prachtig schoon geworden.
D
D
9 Oktober 2023
Heel tevreden, houtwerk dakkapel en boeidelen zeer grondig schoongemaakt. Vriendelijke medewerkers en komen op tijd volgens afspraak.
Marjolein Bosma
Marjolein Bosma
3 Oktober 2023
Netjes schoon en keurig bericht over wanneer ze komen zodat je rekening mee kunt houden.
Anneke van den Berg
Anneke van den Berg
17 Augustus 2023
Ramen, houtwerk, kunststof dakkappelen en de zonnepanelen zijn weer fantastisch schoon! Vriendelijke professionele en kundige medewerkers, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Willem Dijkstra
Willem Dijkstra
17 Augustus 2023
Onze woning geheel gereinigd, wij zijn tevreden en prima te spreken over het personeel. Vriendelijk en behulpzaam.

Werkwijze glasbewassing

We hebben twee methodes om je ramen te wassen. Per situatie bekijken we wat de beste methode van glasbewassing is.

Ramen wassen op traditionele wijze
Op traditionele wijze ramenwassen houdt in dat we gebruik maken van een ladder, een zeem en trekker. We zorgen er altijd voor dat de ladder goed stevig staat en dat we goed bij de ramen kunnen komen. Voordat het water dat we gebruiken vies kan worden, hebben we het alweer ververst. Je ramen zijn na het wassen weer streeploos schoon.

Ramen wassen met het Telewash systeem
Glasbewassing met het Telewash systeem houdt in dat we met een speciale telescopische schoonmaakstok je ramen wassen. Met de uitschuifbare schoonmaakstok, ook bekend als Tuckerpole, maken we vanaf de grond schoon tot 13 meter hoogte.

glazen wassen

Ontvang een vrijblijvende offerte:

  Veelgestelde vragen over glasbewassing

  Het glazenwastarief verschilt per huis. De ene woning heeft namelijk meer ramen dan het andere huis. Door bovenstaand formulier in te vullen kunnen we je een vrijblijvende prijsindicatie geven.

  Let op: we voeren geen glasbewassing uit voor losse appartementen. Wil je dat we de ramen van je appartement wassen? Dan kun je een aanvraag indienen voor het gehele appartementencomplex (uiteraard met toestemming van je medebewoners 😉).

  Wil je dat we ook iets anders voor je schoonmaken? Bijvoorbeeld zonnepanelen of houtwerk? Vermeld dit dan in het laatste veld, ‘opmerkingen’.

  Wij werken in de hele provincie Friesland, Groningen-stad en Steenwijk.

  Dat klopt. Omdat we osmose water gebruiken om je ramen te wassen, drogen ze streeploos op. Schrik dus niet als we klaar zijn en je ziet dat de ramen nog nat zijn, zodra de ramen natuurlijk gedroogd zijn zie je het resultaat.

  daan-vertrouwdschoon

  Tevredenheidsgarantie

  We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met het schoonmaakwerk dat we voor je uitvoeren. Daarom betaal je pas als je tevreden bent. Wel zo eerlijk.

  Je hoeft niet thuis te blijven

  We hebben onze eigen watervoorziening. Je kunt daarom gewoon doorgaan met waar je mee bezig was. Maar als je een kopje koffie met ons wilt drinken, zeggen we daar geen nee tegen. 😉

  We houden je op de hoogte

  We laten je altijd van te voren weten wanneer we langskomen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kun je zelf aangeven of je liever hebt dat we je van te voren appen of mailen.