Breng je huis of bedrijfspand in topconditie met gevelreiniging

gevel-reinigen-friesland

Om je huis of bedrijfspand in goede staat te houden, is het belangrijk om je gevels te laten reinigen. Behalve dat een schone gevel er netjes uit ziet, zorgt gevelreiniging er voor dat je gevels niet worden aangetast door het vuil.

gevel-reiniging-friesland

Soorten aanslag die we kunnen verwijderen:

Witte aanslag
Witte aanslag komt vaak voor. Het word veroorzaakt door kalkaanslag, zoutuitbloei of salpeter. De aanslag is schadelijk voor het metselwerk van de gevel, omdat de poriestructuur wordt aangetast.

Zwarte aanslag
Vaak is zwarte aanslag afkomstig uit smog (luchtvervuiling), maar het kan ook schimmel aan de buitenkant van de muur zijn.

Grijze aanslag
Deze vorm van vervuiling komt vaak voor op vochtige delen van de woning of op schoorstenen.

Algen
Je herkent algen aan de groene waas op gevels. Dit komt vaak voor op muren waar weinig zonlicht op schijnt.

Mos
Mos is een groene begroeiing die vooral voorkomt in de voegen, maar het kan ook in de stenen voorkomen. Mos zorgt er voor dat je stenen of voegen langzaamaan afbrokkelen.

gevel-reinigen

Je gevel laten reinigen in 5 stappen:

cijfer-1-vertrouwdschoon

We komen op afspraak langs om je huis of bedrijfspand goed te kunnen bekijken.

Vervolgens geven we je een vrijblijvende prijsindicatie. Wanneer je akoord bent plannen we een datum in voor de gevelreiniging.

Op de dag dat we langskomen zorgen we ervoor dat er (indien nodig) een hoogwerker of steiger klaar staat. We nemen ons eigen water en een speciale hogedrukunit mee. Verder zorgen we voor twee enthousiaste schoonmakers met een eigen lunchbox en koffie. Op de ingeplande dag ben je niet verplicht om aanwezig te zijn. Indien je wel aanwezig bent bekijken we samen het resultaat.

cijfer-4-vertrouwdschoon

Een aantal dagen later, wanneer de gevels goed gedroogd zijn, is het tijd om te impregneren. Dit zorgt er voor dat de gevel vuil- en waterafstotend is. Daarnaast verhoogt het de levensduur van de gevel. We gebruiken impregneer die waterdamp doorlatend is. Dit zorgt er voor dat er geen schimmel aan de binnenkant van de impregneerlaag optreed.

cijfer-5-vertrouwdschoon

Tot slot maken we alvast een vervolgafspraak om je gevels in topconditie te houden. Meestal staat de afspraak ingepland voor over een aantal jaar. Mocht het zo zijn dat je het huis of het bedrijfspand tegen die tijd niet meer bezit, dan kun je de afspraak tegen die tijd uiteraard altijd afzeggen.

Ontvang meer informatie over gevelreiniging:

Vermeld a.u.b. je adres in het bericht zodat we je sneller een prijsindicatie kunnen geven.
Vul je plaatsnaam in
Stuur een WhatsApp bericht