0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Dakkapel reinigen

Dankzij de aanbouw van een dakkapel ervaar je op een zolderkamer meer (sta)ruimte. Hartstikke leuk en aardig, maar de weersomstandigheden kunnen zorgen voor aanslag en andere vervuiling. Hoe langer je dat laat zitten, hoe lastiger het is om weer weg te krijgen. Laat daarom je dakkapel reinigen door Vertrouwd Schoon! Zodra mos, alg en andere verontreiniging zich verdeelt over de oppervlakken van je uitbouw, zorgen wij dat deze er weer als nieuw uitziet. Zo kun jij weer trots zijn op je eigen woning. Laat ons je dakkapel reinigen en jou compleet ontzorgen.

Waarom dakkapel reinigen?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je dakkapel reinigen nodig is. Natuurlijk is er geen sprake van een prettig uitzicht wanneer de buitenkant onder het mos zit. Daarnaast is het ook mogelijk dat algen en mos uiteindelijk in het materiaal gaan zitten, wat ervoor zorgt dat het broos wordt. En je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je dakkapel wordt vervangen terwijl dat met degelijk onderhoud voorkomen had kunnen worden. Houd de eer – en je geld – aan jezelf en kies voor de beste service. Na een grondige reinigingsbeurt van Vertrouwd Schoon zie je meteen waarom een dakkapel reinigen van groot belang is!

Hoe vaak moet een dakkapel gereinigd worden?

Professioneel onderhoud kan de levensduur van je dakkapel aanzienlijk verlengen. Daarom is een uitgebreide schoonmaak per jaar voldoende om te voorkomen dat hardnekkig vuil in het materiaal trekt. Hoe vaak je dakkapel laten reinigen echt nodig is, hangt ook sterk af van de weersomstandigheden en het onderhoud van de rest van je dak. Wegens de positie van de uitbouw op een schuin dak is het niet verstandig om dit zelf te doen. Bij Vertrouwd Schoon weten we precies wat we doen; we zekeren ons indien nodig met een valharnas om onze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren.

Wij komen graag een kijkje nemen en kunnen je precies vertellen of en hoe vaak je dakkapel reinigen vereist is. Bekijk onze reviews voor de beoordelingen van vele tevreden klanten die je voorgingen.

Dakkapel reinigen combineren

Vertrouwd Schoon is breed inzetbaar! Zo kunnen wij jouw dakkapel reinigen combineren met het verzorgen van je gevelreiniging en je glazenwassen. Wek jij elektriciteit op via je dak? Dan kunnen we zelfs op professionele wijze je zonnepanelen schoonmaken, zodat je het volledige rendement eruit blijft halen! Heb je nog andere schoonmaakklussen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op om te zien of we die met jouw dakkapel reinigen kunnen combineren.

Telefoonnummer

Bel ons op telefoonnummer:
0566 – 700 220

WhatsApp

Stuur een WhatsAppje naar:
06 – 483 44 127

E-mail

Stuur een e-mail naar:
info@vertrouwdschoon.nl