0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Sloopwerkzaamheden

Voor vele verschillende projecten zijn professionele sloopwerkzaamheden nodig. En daarvoor moet je bij Vertrouwd Schoon zijn! Wij voeren vele klussen uit, waaronder het slopen van wanden en plafonds. Ook bij schade na brand – of vanwege andere oorzaken – kun je op ons rekenen om de beschadigde delen te verwijderen en af te voeren. Ga je een huis, kantoor of ander pand grondig renoveren en de indeling veranderen? Dan voeren wij graag en vakkundig de nodige sloopwerkzaamheden voor je uit!

Verschillende sloopwerkzaamheden

Wat we voor je kunnen betekenen loopt zeer uiteen. Onder de verschillende sloopwerkzaamheden die vallen binnen het strippen van een pand verstaan we bijvoorbeeld het breken van muren, het wegslopen van sanitair en het neerhalen van tuinhuisjes en schuttingen. Natuurlijk gaan we niet blindelings te werk. Alles wat intact moet blijven, laten we uiteraard met rust! We overleggen eerst uitgebreid met jou om te bepalen welke van de verschillende mogelijke sloopwerkzaamheden we voor jou mogen uitvoeren. Daarna gaan wij grondig te werk en laten het pand bezemschoon achter!

Sloopwerkzaamheden duurzaam

Bij Vertrouwd Schoon vinden we het voor het milieu én de klant heel belangrijk om onze sloopwerkzaamheden duurzaam uit te voeren. Dat betekent dat wij al het nodige materieel zelf meenemen en opbouwen – denk hierbij bijvoorbeeld aan steigers en stempels om instorting te voorkomen. Ook containers waarin we al het puin kwijt kunnen wij voor je regelen. In overleg met de afvalverwerker zetten wij één of meerdere containers neer. Dit laatste doen wij in het geval we afspreken dat wij de verschillende afvalstromen al op locatie voor je gaan scheiden. Zo hoeft dat niet meer aan de milieustraat te gebeuren en dat bespaart jou flink wat kosten! Verder hebben wij alle gereedschappen, kennis en vaardigheden in huis om sloopwerkzaamheden duurzaam te klaren. Neem dus snel contact met ons op voor een afspraak!

Telefoonnummer

Bel ons op telefoonnummer:
0566 – 700 220

WhatsApp

Stuur een WhatsAppje naar:
06 – 483 44 127

E-mail

Stuur een e-mail naar:
info@vertrouwdschoon.nl