0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Tapijt reinigen

Als er iets is dat dag in dag uit veel te verwerken krijgt, is het wel je vloer. Er lopen zoveel schoenen overheen die allemaal plooien en vuil met zich meebrengen, waardoor periodiek je tapijt laten reinigen noodzakelijk is. Goed nieuws: dit is een specialiteit van vertrouwd Schoon! Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer spic en span uitziet nadat we klaar zijn met – letterlijk – grondig onderhoud. Is een perfecte presentatie van jouw woning of kantoorpand een topprioriteit? Laat dan je tapijt reinigen door de specialisten van Vertrouwd Schoon!

Werkwijze tapijt reinigen

Er zijn verschillende manieren om de vloer van je woning of kantoorpand brandschoon te krijgen. Welke werkwijze wij toepassen om je tapijt te reinigen hangt dan ook helemaal af van de staat ervan. Om daarachter te komen, plannen we eerst een afspraak met je in. Op deze manier kun je ons precies vertellen wat je gereinigd wil hebben en hoe vaak. Vervolgens vertellen we je alles over de verschillende mogelijkheden om deze klus te klaren; stomen, sproeien, impregneren of de eenschijfsmachine inzetten voor de oppervlakkige vervuiling. Welke werkwijze voor tapijt reinigen past het beste bij jouw situatie? Daar komen we samen snel genoeg achter! Op basis van jouw wensen maken we een plan en gaan voor je aan de slag.

tapijt-reinigen
Romy Peters
Romy Peters
4 Mei 2024
Toen ik thuis kwam waren mijn ramen super schoon! Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Diety Vries De
Diety Vries De
29 April 2024
Alles weer spic & span. Fantastisch wat een top bedrijf. Zeer vriendelijke medewerkers en m’n ramen, kozijnen en goten weer als nieuw. Bedankt mannen.
Rie Veenhoff
Rie Veenhoff
26 April 2024
Rie Ik ben zeer tevreden de ramen zijn weer glanzend.
sietse Boskma
sietse Boskma
24 April 2024
Goed bevallen wel mooi schoon geworden. Alleen konden niet goed comminiceren,met engels sprekende schoonmakers.
Wim
Wim
7 April 2024
Eerste keer bij dit bedrijf. Na akkoord op de offerte al vrij snel een afspraak gepland. Kreeg op de dag zelf geen appje, maar de mannen belden keurig aan om zich te melden. Ramen en kozijnen keurig schoongemaakt en vlot gedaan, prima resultaat. We gaan mooi verder met Vertrouwd Schoon!
Hammie Andreae
Hammie Andreae
2 April 2024
Mooi schoon gemaakt zeer tevreden . hartelijke vriendelijke jongens mogen weer komen.😄👍
Wim van der Klauw
Wim van der Klauw
22 Maart 2024
Was een probleem met de factuur, maar binnen een dag opgelost. Alles was weer keurig schoon. Opmerking is ook direct goed opgelost
Aeltsje Van Der Meer
Aeltsje Van Der Meer
20 Maart 2024
Heel goede ervaring. Ik werd goed en tijdig op de hoogte gehouden van de komst van vertrouwd schoon. De medewerker was mooi op tijd en heel vriendelijk. Hij heeft zijn werk heel goed gedaan. Ik ben er blij mee.en zeer tevreden
Peter Laicht
Peter Laicht
5 Maart 2024
Bericht dat ze weer kwamen. Zeer nette en correcte medewerkers. Nog navraag door de heren wat er precies gebeuren moest. Zeer tevreden over resultaat en ook resumé voordat ze vertrokken over wat er gedaan is. Tot een volgende keer.
Irma Heidstra
Irma Heidstra
1 Maart 2024
Heel tevreden, de ramen zijn prima schoon. Fijn om van te voren een berichtje te krijgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

  Let op: we reinigen geen losse vloerkleden, alleen vaste vloerbedekking.

  Professioneel tapijt reinigen

  Wij komen niet zomaar aan met een emmertje sop. In plaats daarvan zullen onze vakmensen professioneel jouw tapijt reinigen! Kleine oppervlakken kunnen we stomen. Gaat het alleen om de bovenlaag en wil je dat die er weer als nieuw uit komt te zien? Dan passen we de Bonnet methode toe; eerst wordt de vloer met een speciaal reinigingsmiddel behandeld, waarna de top met een schrobmachine wordt gereinigd. Een speciaal schoonmaakmiddel gemengd met water laten intrekken en er vervolgens weer uit spuiten is ook mogelijk. Aan het resultaat zul je zien dat je voor professioneel je tapijt laten reinigen bij ons moet zijn!

  Tapijt reinigen combineren

  Omdat Vertrouwd Schoon een allround schoonmaakbedrijf is, kun je je tapijt laten reinigen ook combineren met andere diensten. Wanneer we toch op je kantoor zijn, kunnen we ook meteen je meubilair meenemen. En daar bedoelen we schoonmaken mee, hè? Niet ontvreemden ;-). Voor algehele kantoor schoonmaak schakel je ons ook in. En glazenwassen doen we eveneens graag voor je! Ben je benieuwd waarmee we je tapijt reinigen allemaal mee kunnen combineren? Neem dan even contact met ons op!

  Telefoonnummer

  Bel ons op telefoonnummer:
  0566 – 700 220

  WhatsApp

  Stuur een WhatsAppje naar:
  06 – 483 44 127

  E-mail

  Stuur een e-mail naar:
  info@vertrouwdschoon.nl