Als er iets is dat dag in dag uit veel te verwerken krijgt, is het wel je vloer. Er lopen zoveel schoenen overheen die allemaal plooien en vuil met zich meebrengen, waardoor periodiek je tapijt laten reinigen noodzakelijk is. Goed nieuws: dit is een specialiteit van vertrouwd Schoon! Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer spic en span uitziet nadat we klaar zijn met – letterlijk – grondig onderhoud. Is een perfecte presentatie van jouw woning of kantoorpand een topprioriteit? Laat dan je tapijt reinigen door de specialisten van Vertrouwd Schoon!

Werkwijze tapijt reinigen

Er zijn verschillende manieren om de vloer van je woning of kantoorpand brandschoon te krijgen. Welke werkwijze wij toepassen om je tapijt te reinigen hangt dan ook helemaal af van de staat ervan. Om daarachter te komen, plannen we eerst een afspraak met je in. Op deze manier kun je ons precies vertellen wat je gereinigd wil hebben en hoe vaak. Vervolgens vertellen we je alles over de verschillende mogelijkheden om deze klus te klaren; stomen, sproeien, impregneren of de eenschijfsmachine inzetten voor de oppervlakkige vervuiling. Welke werkwijze voor tapijt reinigen past het beste bij jouw situatie? Daar komen we samen snel genoeg achter! Op basis van jouw wensen maken we een plan en gaan voor je aan de slag.

tapijt-reinigen

Professioneel tapijt reinigen

Wij komen niet zomaar aan met een emmertje sop. In plaats daarvan zullen onze vakmensen professioneel jouw tapijt reinigen! Kleine oppervlakken kunnen we stomen. Gaat het alleen om de bovenlaag en wil je dat die er weer als nieuw uit komt te zien? Dan passen we de Bonnet methode toe; eerst wordt de vloer met een speciaal reinigingsmiddel behandeld, waarna de top met een schrobmachine wordt gereinigd. Een speciaal schoonmaakmiddel gemengd met water laten intrekken en er vervolgens weer uit spuiten is ook mogelijk. Aan het resultaat zul je zien dat je voor professioneel je tapijt laten reinigen bij ons moet zijn!

Tapijt reinigen combineren

Omdat Vertrouwd Schoon een allround schoonmaakbedrijf is, kun je je tapijt laten reinigen ook combineren met andere diensten. Wanneer we toch op je kantoor zijn, kunnen we ook meteen je meubilair meenemen. En daar bedoelen we schoonmaken mee, hè? Niet ontvreemden ;-). Voor algehele kantoor schoonmaak schakel je ons ook in. En glazenwassen doen we eveneens graag voor je! Ben je benieuwd waarmee we je tapijt reinigen allemaal mee kunnen combineren? Neem dan even contact met ons op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

  Telefoonnummer

  Bel ons op telefoonnummer:
  0566 – 700 220

  WhatsApp

  Stuur een WhatsAppje naar:
  06 – 483 44 127

  E-mail

  Stuur een e-mail naar:
  info@vertrouwdschoon.nl