0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

High care reiniging

Natuurlijk gaat het liefste alles in het bedrijfsleven van een leien dakje, maar in sommige sectoren mag er gewoon niets fout gaan. Dat kan dan namelijk invloed hebben op de volksgezondheid of andere grote gevolgen met zich meebrengen. In de ruimtes die daarmee gemoeid gaan is high care reiniging nodig. En daarvoor moet je bij de experts van Vertrouwd Schoon zijn! Wij verzorgen de professionele schoonmaaktaken die ervoor zorgen dat bijvoorbeeld fabrieken in de medische- en voedselindustrie kunnen blijven draaien. Vele verschillende organisaties vertrouwen op onze high care reiniging!

High care reiniging fabrieksruimtes

Wij doen er met onze high care reiniging alles aan om fabrieksruimtes optimaal schoon te maken. Daar komt wel even ietsje meer bij kijken dan enkel een doekje ergens overheen halen. Zo moeten kleedruimtes dagelijks gedesinfecteerd én aangevuld worden met professionele werkkleding en accessoires zoals baard- en hoofdnetjes en slofjes om schoenen mee te bedekken. Een periodieke grote schoonmaak vindt meestal plaats gedurende een productiestop. Dit omdat er tijdens een high care reiniging fabrieksruimtes niet in gebruik mogen zijn.

High care reiniging Vertrouwd Schoon

Wie op zoek is naar een bedrijf dat heel serieus omgaat met high care reiniging, komt uit bij Vertrouwd Schoon. Wij verzorgen de dieptereiniging in jouw fabriek om de hygiëne te waarborgen en voorzien je medewerkers dagelijks van alle professionele werkkleding en andere onderdelen die ze maar nodig hebben. Na een grondige high care reiniging van Vertrouwd Schoon kunnen mensen én machines op jouw werkvloer weer volop functioneren. Lees onze reviews en neem contact met ons op!

Telefoonnummer

Bel ons op telefoonnummer:
0566 – 700 220

WhatsApp

Stuur een WhatsAppje naar:
06 – 483 44 127

E-mail

Stuur een e-mail naar:
info@vertrouwdschoon.nl