Op deze pagina vind je de meest recente reviews die we ontvangen hebben. Ook kun je zelf een review achterlaten, vul hiervoor het formulier in dat onderaan deze pagina staat. Laat je weten hoe je ons beoordeelt? We zijn benieuwd!

Zeer tevreden!

5,0 rating
14 februari 2020

Nu niet alleen buiten de ramen en kozijnen laten doen, maar ook binnen. Ik ben zeer tevreden. Het zijn erg aardige jongens en alles ziet er weer blinkend schoon uit! En dat voor een betaalbare prijs.

Elza

Blinkend in de zon

5,0 rating
4 februari 2020

De zonnecellen op het dak waren sterk bemost. De klus is voortvarend en adequaat aangepakt door Vertrouwd Schoon. Met een glanzend resultaat!

Mieke Minkes

Stralend Schoon

5,0 rating
3 februari 2020

Na heel veel wikken en wegen toch maar op zoek gegaan naar een betrouwbare glazenwassersbedrijf. Wat mij betreft doet Vertrouwd Schoon precies wat ze zeg. Ramen en kozijnen zagen er “stralend” schoon uit. Ik zal zeer zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Firoza

Schoon

5,0 rating
28 januari 2020

Na de verbouwing in ons clubhuis, heeft vertrouwd schoon de schoonmaak op zich genomen. Na 2 dagen boenen blonk alles weer als nieuw.
Ook hebben ze mee gedacht om de vloer weer mooi te krijgen. het proefstukje leek goed. Maar de vloer mag niet glad worden dus daar wordt nog over nagedacht hoe dat op te lossen is.
Fijn dat er mensen zijn die meedenken.

Jan

Wat een feest elke keer weer !!! Vijf volle sterren voor Vertrouwd Schoon.

5,0 rating
28 januari 2020

Wij zijn al jaren trouwe klant van Vertrouwd Schoon.
En dan kom je thuis na zo’n fantastische poetsbeurt en is je huis blinkend schoon. Ja daar wordt je werkelijk blij van.
Goeie service en vriendelijke medewerkers.

Ali en Jan

Zeer tevreden!

5,0 rating
23 januari 2020

Alle ramen weer mooi schoon!

Schotanus

Sven Boerma

5,0 rating
16 januari 2020

Ramen en kozijnen buiten kant van de woning.
Alles was mooi schoongemaakt. Super dat je niet thuis hoeft te zijn en ze het zelf allemaal regelen.
Top service!

Sven Boerma

de Vries

5,0 rating
5 januari 2020

Al enige tijd maken we gebruik van de diensten van Vertrouwd Schoon. Wij zijn altijd zeer tevreden, afspraken komen ze na en het resultaat is perfect.

de Vries

Eerste keer, maar zeer tevreden

4,0 rating
3 januari 2020

Moest even wachten tot het weekend, dan kon ik het bij daglicht zien. Maar in één woord, super! Erg tevreden

Bettie

Zeer tevreden

5,0 rating
24 december 2019

Mijn dakgoten zijn netjes schoon en het water loopt weer netjes weg. Bedankt.

Kootstra

Netjes en schoon werk afgeleverd!

4,0 rating
16 december 2019

Snelle reactie via de app waardoor mijn ramen binnen een week schoon gemaakt konden worden.
Erg blij met het resultaat! Alles schoon. Komen hun afspraak meer dan na! Fijne samenwerking.

Jeanet

Puik stukje schoonmaakwerk!

5,0 rating
16 december 2019

Zeer mooi resultaat zowel de ramen alsmede de kozijnen, superschoon! De desbetreffende glazenwasser wil ik dan ook graag voordragen voor een fikse loonsverhoging.

Henri ten H

Keurig werk

4,0 rating
12 december 2019

Afspraak nagekomen, ziet er allemaal weer keurig uit.

Marieke

Schoonmaak Mantgum

5,0 rating
11 december 2019

Zoals vorig jaar weer uiterst tevreden over het schoonmaken van de woning. Alles buiten aan de woning is weer helemaal schoon. Vriendelijk personeel en je krijgt ruim van te voren een telefoontje dat hun komen. Min punten heb ik niet voor Vertrouwd schoon alleen maar plus punten!

Johannes

TOP

5,0 rating
9 december 2019

Vorige week voor het eerst de glazenwassers van Vertrouwd Schoon langs geweest. Complimenten, ramen en houtwerk prachtig schoon.

Karin

Heerlijk schoon!

5,0 rating
3 december 2019

Heel tevreden, communicatie was goed en het werk is naar behoren uitgevoerd. Aardig personeel

s

Vriendelijk in de omgang en punctueel in de klus.

5,0 rating
29 november 2019

Heel blij zijn wij met Vertrouwd Schoon.
Goede communicatie.
Appje met afspraak, snel antwoord bij vragen.
1x per jaar het hele huis en verder 1x per 8 a 10 weken glas met hout.
In 2020 doen we ook de zonnepanelen gelijk met de grote voorjaarsbeurt.
Erg tevreden.

Jelle en Ria uit Nes

Vertrouwd schoon, de naam is goed gekozen!

5,0 rating
21 november 2019

Goede service, schone ramen en kozijnen.
Heel vriendelijke medewerkers.
Heel tevreden met “Vertrouwd schoon”, bedrijf doet inderdaad zijn naam eer aan.

EMR/PR

dik tevreden

19 november 2019

Voor het eerst dat ze bij mij kwamen, vriendelijke jongen, goed werk verricht.
Eerst afwachtend vanwege het niet nadrogen maar hij kon goed uitleggen hoe ze te werk gaan en het werkt! Alles streeploos opgedroogt.

Christine

Superschone ramen

5,0 rating
18 november 2019

Afgelopen week zijn onze ramen voor het eerst schoongemaakt door Vertrouwd Schoon. De ramen en het houtwerk zijn blinkend schoon.
We kregen van tevoren een appje om hun komst aan te kondigen, en naderhand een appje of alles naar tevredenheid verlopen was. Betaling achteraf via een Tikkie. Dat werkt voor ons heel goed. We zijn erg tevreden en zouden Vertrouwd Schoon ook aan anderen aanraden.

T. B.

ONTEVREDEN

1,0 rating
18 november 2019

3 JAAR GELEDEN VOOR T EERST MET JULLIE KENNISGEMAAKT. AFSPRAAK GEMAAKT EN DIT IS NAAR VOLLE TEVREDENHEID UITGEVOERD!.
2e jaar: Geen vervolg, geen telefoontje, geen appje, NIETS.
3e jaar (2019): Telefoontje gehad, kon helaas niet opnemen. Teruggebeld- geen gehoor. Appje gestuurd- geen reactie. Weer geprobeerd te bellen- geen reactie. Hoe kan dit?
Ik zie niets dan goede reviews, Al met al heb ik het zelf maar schoongemaakt.
Volgend jaar nog 1 kans, anders ben ik er klaar mee. Communicatie is alles in deze.

Paul

Response from Vertrouwd Schoon

Hallo Paul,
Jammer om te horen dat je niet tevreden bent.
We hebben je in het verleden meerdere keren geprobeerd te bellen, maar we kregen geen gehoor.
Op het Whatsapp bericht dat we stuurden hebben we geen reactie ontvangen.
Helaas is het destijds niet gelukt om contact te krijgen. Wellicht dat er iets mis is gegaan, bijvoorbeeld door een verkeerd telefoonnummmer?
Gelukkig konden we je zojuist wel bereiken en is het gelukt om het samen op te lossen.
Zoals afgesproken zien we elkaar in maart weer wanneer we je zonnepanelen gaan schoonmaken.
Tot de volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Grardus

Super schoon l!!!

18 november 2019

Schoon en vertrouwd een adres om door te geven aan anderen , attente mensen met een vriendelijke uitstraling.

Thea

Meer kan je niet wensen...

5,0 rating
16 november 2019

Vertrouwd schoon, naam klopt! Echt schoon meer kan je niet wensen… heb jullie al doorgeven aan mensen die een glazenwasser zoeken.

Greetje

Toppers!

5,0 rating
14 november 2019

Een paar dagen van te voren sturen ze een appje dat ze langs komen. Perfect!
Onze ramen zijn altijd weer blinkend als de jongens van vertrouwd schoon langs zijn geweest!

Saskia

Zeer goede glazenwasser

5,0 rating
10 november 2019

Sinds een tijdje komen de glazenwassers van vertrouwd schoon, bij ons buiten de ramen wassen.
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke mensen. Een paar dagen van te voren krijg ik een whats app-je wanneer ze langs willen komen. Ze maken goed/ streeploos schoon, ook de vensterbanken en kozijnen worden meegenomen. Betalingen via een tikkie! Wat voor mij ideaal werkt.

Jolanda

Zeer tevreden.

5,0 rating
7 november 2019

Goede en snelle reactie op onze aanvraag. Vervolgens komt vertrouwd schoon de afspraken na. Het schoonmaakwerk is zeer grondig uitgevoerd door vriendelijke medewerkers die de tijd nemen voor vragen of aanwijzingen.

Ingrid

Oranjewoud

5,0 rating
4 november 2019

De dakgoten zijn weer schoon, al het blad is verwijderd

Joke

Zeer tevreden.

5,0 rating
4 november 2019

Prettig dat jullie eerst even melden wanneer je langs komt.
Geen enkele op of aanmerking.

MKR

Alles weer schoon

5,0 rating
28 oktober 2019

Keurig werk en we zijn zeer tevreden

Johannes

Zeer tevreden!

5,0 rating
24 oktober 2019

Wij zijn heel erg tevreden en ik vind het altijd fijn wanneer ze weer geweest zijn! : ) Vriendelijke glazenwassers en de ramen zijn na afloop altijd weer heel mooi schoon!

Marijn

It koe minder

4,0 rating
22 oktober 2019

Alles moai skjin,
Mar de glêzewaskers moatte wol mei goede opdrachten oer wat der dien wurde moat op paad stjoerd wurde, misbegripen binne ferfelend.
Oars hiene it 5 stjerren west

S. Janse

Schoonmaak kunstenaars

5,0 rating
22 oktober 2019

Jullie maken alles prachtig schoon. We zijn er heel tevreden over

Dicky

Geweldig bedrijf!

5,0 rating
18 oktober 2019

Komen afspraken na en werk kwalitatief zeer goed.

Simon Smids

Perfect geregeld

5,0 rating
17 oktober 2019

In goed overleg de schoonmaak even uitgesteld tot na de vakanties. Zo verstoren we ook niet de huiszwaluwen die tot lat in de zomer gebruik maken van de (kunst)nesten tegen de Noordgevel. Mannen leveren perfect werk, alles in overleg. Zeer tevreden

Wybren

Schoonmaken goten

5,0 rating
16 oktober 2019

Zeer tevreden, goede service en medewerkers, zal het bedrijf zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

M.B

Vertrouwd schoon

5,0 rating
7 oktober 2019

Super medewerkers en elke keer weer vertrouwd schoon. Zeker een aanrader!

Jan Okke

Top Topgevels

5,0 rating
4 oktober 2019

Super schone topgevels door de mannen van “Vertrouwd Schoon”!
Geweldig zulke mannen!

Nelly Holland

Super schoon.

5,0 rating
3 oktober 2019

Het schoonmaken was super, ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan. Het personeel is zeer vriendelijk. Een top bedrijf.

C.

Perfect schoon en betaalbaar!

5,0 rating
3 oktober 2019

Helemaal blij met onze nieuwe glazenwasser. Reageren altijd snel, komen afspraken na, zijn betaalbaar, betrouwbaar en maken goed schoon! Tot snel

Kirsten

Bewasssing

5,0 rating
29 september 2019

Vorig jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Vertrouwd Schoon.De afhandeling toen was de reden om dit jaar ook weer gebruik te maken van Vertrouwd Schoon. En weer tot volle tevredenheid. De werkzaamheden werden keurig en netjes afgehandeld.De beide medewerkers van Vertrouwd Schoon.verdienen een compliment voor de correcte behandeling. De mannen hebben zichzelf ook keurig gedragen.Volgend jaar maar weer[Of zoveel eerder als nodig is.] Bedankt.

Gerrit Eibrink

Zeer tevreden👍🏻

5,0 rating
29 september 2019

Heren leveren prima werk!
Ramen zijn altijd streeploos schoon.
Prima communicatie middels app. Kortom,aanrader!

Gea B

Super

5,0 rating
28 september 2019

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Geen overbodige paperwinkel. Appie en tikkie.

Lucien

Vertrouwd schoon

5,0 rating
26 september 2019

Ons huis is van buiten helemaal gereinigd door vertrouwd schoon! Super tevreden!

A.Brouwer

Geweldig

5,0 rating
25 september 2019

Onze ramen zien er weer top uit als ze zijn geweest! Alles word meegenomen van top tot teen!

Miriam Van Der laan

Super!

5,0 rating
24 september 2019

Superschone ramen en superschoon houtwerk. Verder ook nog leuke vriendelijke jongens! Aanrader.

Gerda vd Wal

Zeer tevreden.

5,0 rating
14 september 2019

De ramen zijn altijd super schoon.

A overwijk

Goed werk!

5,0 rating
12 september 2019

Netjes, schoon en goed werk. Leuk team mensen en prettige communicatie. Komen afspraken na!

Atsma Sierbeton

Goede service

5,0 rating
11 september 2019

Perfect schoon ze doen waar ze goed in zijn

Hendrik eizema

Zeer tevreden

5,0 rating
11 september 2019

Sinds wij 2 jaar in Akkrum wonen, worden de ramen en kozijnen naar tevredenheid schoongemaakt en 1x per jaar het hele huis en zonnepanelen

Liz

Zeer tevreden

5,0 rating
9 september 2019

Heerlijk als we uit ons werk komen de de ramen en kozijnen zijn weer super schoon

F Bosma

ervaring van afgelopen jaren

5,0 rating
6 september 2019

Vertrouwd schoon maakt zijn naam waar. Je wordt keurig voor aanvang van het werk gebeld. Ze doen hun uiterste best om alles naar behoren schoon te maken. Prima jonge mensen, netjes, fatsoenlijk, schoon en vertrouwd!

Menno Heeringa

Vakwerk

5,0 rating
5 september 2019

Via onze buren kwamen we bij jullie terrecht ..zeer keurig en vakwerk leveren jullue af .fijn ,vriendelijk personeel

A.heida

Skjin

5,0 rating
2 september 2019

Ik laat al mijn ramen en kozijnen vertrouwd over aan de mannen van vertrouwd schoon

Anke

Erg tevreden

5,0 rating
30 augustus 2019

Altijd een keurige communicatie over wanneer ze komen. Erg tevreden over het werk dat ze leveren.

Wendy Bosma

Tevreden

5,0 rating
29 augustus 2019

We hebben een abonnement en dat voldoet goed. Altijd schone ramen en kozijnen en 1 x per jaar ook boeidelen. Vooraf appje is heel fijn. Betalen met tickie en klaar. Leuke mensen. Top

Ibrichje

Altijd top!

5,0 rating
29 augustus 2019

Altijd weer heerlijk als de mannen van vertrouwd schoon langs zijn geweest! Je krijgt een appje wanneer ze langs willen komen en een tikkie als ze geweest zijn. Perfect!

Saskia

Goede service.

5,0 rating
28 augustus 2019

Zoals altijd alle ramen en houtwerk keurig schoon. Personeel is altijd erg vriendelijk en attent.

Paul

Top!

5,0 rating
27 augustus 2019

De ramen en kozijnen zijn altijd mooi schoon. Vooraf ontvangen we een appje of het goed is dat ze langskomen. Na de tijd een appje met een tikkie.
Ideaal zeg ik. Wij zeggen top! Vertrouwd Schoon is zeker een aanrader.

Janneke

Vakwerk door Vertrouwd Schoon

5,0 rating
27 augustus 2019

Zakelijk al met Vertrouwd Schoon te maken, inmiddels ook privé. Zeer tevreden, communicatie is duidelijk en prettig. Onze ramen en kozijnen zijn nog nooit zo schoon geweest! Bedankt mannen, vakwerk!

Tara

Zeer tevreden

5,0 rating
26 augustus 2019

Appje vooraf, ramen en kozijnen worden keurig schoongemaakt, betaling achteraf met een tikkie. Goede communicatie. Al met al zeer tevreden. Een aanrader!

Marc

5 sterren

5,0 rating
26 augustus 2019

Een bedrijf die met de tijd meegaat! Sturen een appje wanneer ze langs komen en achteraf betalen met een tikkie. De ramen en kozijnen zijn heerlijk schoon als ze zijn geweest!

B.

Doet naam eer aan

5,0 rating
23 augustus 2019

Informeren tijdig wanneer ze komen. Als het niet helemaal naar wens is dan kun je dit prima bij ze aangeven. Ze komen het dan zonder problemen oplossen. Hele fijne mensen die er werken!

Sanne

Al meer dan een jaar tot volle tevredenheid

5,0 rating
21 augustus 2019

Communiceren netjes vooraf, melden eventueel opvallende zaken. En leveren goed werk!

Pieter Wierenga

Uitermate tevreden.

4,0 rating
20 augustus 2019

Vriendelijk personeel en spiegel schoon.
(Aan te bevelen)

Peter V.

Zeer tevreden

5,0 rating
20 augustus 2019

Het schoonmaken van kunststofkozijnen, ramen en dakgoot was tip top.
Vriendelijke en nette medewerkers.
Volgend jaar weer!

O.Jasper

Verademing

5,0 rating
16 augustus 2019

Wat een verademing om de heren van ‘Vertrouwd Schoon’ ‘over de vloer’ te hebben voor het reinigen van ramen, houtwerk en dakgoten; alles keurig schoon en uiterst vriendelijke mannen. Top!
Meteen een vervolgafspraak -voor over een paar maanden – gemaakt voor het reinigen van de ramen.

Astrid

dakpannen die stuk waren vervangen

5,0 rating
16 augustus 2019

alles netjes gedaan nu afwachten op een bui regen
de dakgoot nog even schoon gemaakt
bedankt

aukje stuiver

Betrouwbaar en vriendelijk

5,0 rating
15 augustus 2019

Vertrouwd Schoon is zeer prettig om mee te werken. In eerste instantie vind ik het fijn dat ze een apje sturen wanneer ze komen, zodat je er rekening mee kunt houden. Vervolgens worden de ramen keurig schoon gemaakt en lopen ze de kantjes er niet bij af. En de betaling via een Tikkie vind ik erg prettig werken. En al met al zijn de medewerkers vrolijk en vriendelijk. Ik zal ze zeker aanraden !

Petra Janssen

Echt vertrouwd schoon!

5,0 rating
13 augustus 2019

Goede service, schone ramen, vriendelijke glazenwassers….wat wil je nog meer!

Maaike Zwarts

Van dijk

5,0 rating
13 augustus 2019

Fijne service, ook fijn dat ze met de tijd mee gaan dmv een tikkie.

Pieter

Glês helder en hout brân skjin

5,0 rating
13 augustus 2019

Oant de oare kear

J en G van der Goot Grou

Mooi schoon

5,0 rating
13 augustus 2019

Sinds twee jaar onze vaste glazenwasser. De ramen zien er steeds super schoon uit.En denken goed om de planten.

Huib

Schoonmaak buitenzijde huis

5,0 rating
9 augustus 2019

Grondig, schoon, flexibel en beleefd. 👌

Erwin

Sa skjin âs de brân mei Vertrouwd Skjin!

5,0 rating
9 augustus 2019

Myn titel is mien wèromblik op …..
Fertroud Skjin!

Ybeltsje de Jong

SPIC and SPAN

4,0 rating
8 augustus 2019

Diverse keren heeft “vertrouwd schoon”
Mijn glaswerk perfect gereinigd. Steeds voor een betaalbare prijs !

P.Nijdam

Klasse

5,0 rating
8 augustus 2019

Jaarlijks komen de mannen een paar keer om alle ramen te wassen en zo nu en dan wordt ook alle houtwerk gereinigd. Helemaal prima. Ook dat Vertrouwd Schoon zich altijd aan de afspraken houdt, vind ik heel fijn. Aan te bevelen!

Jacqueline

Menno Derksen

5,0 rating
7 augustus 2019

De buitenkant ziet er weer keurig en verzorgd uit als Vertrouwd Schoon is geweest. Daarnaast zijn het vlotte professionele jongens die er verstand van hebben.

Menno Derksen

Saapke Snoek-van der Gaast

5,0 rating
7 augustus 2019

Myn rúten binne wer super skjin. Oant oer 8 wike.
Groetnis
Saapke Snoek-van der Gaast

Saapke Snoek-van der Gaast

Kooistra

5,0 rating
6 augustus 2019

Sinds begin dit jaar doen wij zaken met Vertrouwd Schoon. Wij hebben een contract afgesloten voor het reinigen van de buiten en binnen beglazing van ons gebouw. Aangezien dit ook werk betreft in een highcare omgeving is het van belang dat er strikt gehouden wordt aan de bedrijfsregels. Wij zijn zeer tevreden hoe Vertrouwd Schoon hiermee omgaat, en hoe het werk wordt achter gelaten. ze doen hun naam eer aan.

Kooistra
    • voordeel naast super schoon laten ze ook alles heel (dakpannen enz)
      ga zo door!

      thumb Joop Douma
      9/22/2018

      Mijn ouders (zonder fb) zijn elke keer weer erg tevreden wanneer het hele huis aan de buitenkant is schoongemaakt!

      thumb Jeanine Slagter
      8/08/2018

    • 5 star review  Wat een geweldige mannen bij Vertrouwd Schoon. Het huis ziet er weer als nieuw uit. Een aanrader!!!!!

      thumb Lutske de Roos
      7/19/2018

      5 star review  Prima clean werk!

      thumb Willem Koornstra
      6/11/2018

    • 5 star review  Gewoon zoals het hoort, ga zo door

      thumb Lennart Tjepkema
      6/04/2018

      5 star review  Vandaag onze kozijnen en ramen laten schoonmaken. Enorm tevreden! Erg schoon en super sociale jongens. Werken erg netjes denken om en aan alles. Een echte aanrader, Tot de volgende keer !

      thumb Rachel Janice Sienema
      2/15/2018

    • 5 star review  Mijn Thuis Toko in Akkrum is 6 weken terug spinvrij gemaakt door Vertrouwd Schoon en nog steeds geen spin te bekennen. Super tevreden en goed werk! Dank heren!

      thumb Mardjantie Kneefel
      10/16/2017

      5 star review  Top bedrijf!

      thumb Jerone Keeb
      9/05/2017

  • 5 star review  Vandaag waren onze ramen schoongemaakt door Vertrouwd schoon, alles is super schoon. De jongens nemen echt de tijd om alles perfect schoon te maken. Aanrader!

    thumb Natalia Boorsma
    8/15/2017

    5 star review  Bedankt voor het goede werk ben zeer tevreden alles weer netjes schoon

    thumb Aj de Ruiter
    4/06/2017

Stuur een WhatsApp bericht