Op deze pagina vind je de meest recente reviews die we ontvangen hebben. Ook kun je zelf een review achterlaten, vul hiervoor het formulier in dat onder deze tekst staat. Laat je weten hoe je ons beoordeelt? We zijn benieuwd!

Ramen wassen

5,0 rating
9 april 2021

Voor de 1ste keer gebruik gemaakt van de diensten van Vertrouwd Schoon. Het zicht is weer helder en de kozijnen ook mooi schoon. Super gedaan 👍

W.Bruining

Super tevreden!

5,0 rating
8 april 2021

Perfecte service, snelle reacties, eerlijke prijzen en mooi schoon!! Wij zijn er blij mee!!

Karlijn

Snel en goed geregeld

5,0 rating
4 april 2021

Mooi snel een offerte en werd goed van tevoren geïnformeerd wanneer ze langskwamen. De goten zijn weer mooi leeg en dat voor een goede prijs! Volgend jaar weer van harte welkom!

W. Kaandorp

Altijd netjes

5,0 rating
3 april 2021

Een keer per zes weken doen deze mannen keurig werk. Altijd op tijd.

Keijzer

Tevreden!

5,0 rating
2 april 2021

Afgelopen week zijn de mannen van Vertrouwd Schoon weer langsgeweest. Zowel de ramen boven als beneden zijn gedaan en blinken weer als een spiegel. Tot over een aantal weken!

Elleke

Kunststof Dakkapel als nieuw!!!

5,0 rating
2 april 2021

Na 9 jaar ons kunststof dakkapel in Harlingen laten schoonmaken, ziet er weer netjes uit ( zoals het ooit is geleverd) helaas kan ik geen foto’s er bij voegen om het verschil te laten zien.

johan brandsma

Blij!

5,0 rating
29 maart 2021

Buitenom alles super netjes schoongemaakt, top resultaat. En fijne communicatie. Daar worden wij blij van!

Jelmer & Klaske

Toppie!

5,0 rating
25 maart 2021

Altijd zo blij als ze weer komen!
Super schoon en nemen de tijd er ook voor

Miriam

Spik en span

5,0 rating
25 maart 2021

Ik ben erg tevreden over de diensten van Vertrouwd Schoon. Eerst een appje met aankondiging datum dienstverlening en op de dag zelf keurig afgehandeld.

Martina

Super schoon

5,0 rating
25 maart 2021

Voor het eerst is de glazenwasser geweest. Nou super, alle ramen blinkend schoon en vooral ben ik enthousiast over het schoongemaakte houtwerk. Ik heb serre deuren met veel raampjes en een nogal bewerkelijke achterdeur maar alle latjes zijn super schoon. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

A

Super

5,0 rating
25 maart 2021

De ramen zijn weer lekker schoon ben er weer blij mee. Echte aanrader voor iedereen de schone ramen wil hebben 👍Ik ben er blij mee

Anneke Groenendijk

Zeer verrast

5,0 rating
24 maart 2021

Eindelijk weer schone ramen, zelfs beneden waar ik slecht bij kan door onze paviljoen. Bedankt toppers. Ik ben blij met jullie.

Anna Reitsma

Super schoon

5,0 rating
23 maart 2021

Vriendelijke jongens die de ramen en het houtwerk weer spik en span maken , TOP!
Wordt je blij van 😀

Elly

Goeie service

5,0 rating
23 maart 2021

Altijd een bericht vooraf, makkelijk betalen via een tikkie! En als er iets niet goed is, regelen ze het altijd snel en goed.

Hofman

Top bedrijf

5,0 rating
23 maart 2021

Keurig werk een bedrijf om aan te bevelen.geen hoge kosten .

Auke

Toppers!

5,0 rating
23 maart 2021

Harde werkers, mooi team, gezellige sfeer met elkaar en alles steeds weer tip top schoon. Ben erg tevreden over Vertrouwd Schoon!

S

Goed werk

5,0 rating
19 maart 2021

Buiten weer mooie schone ramen en kozijnen.
Prima werk, tot de volgende x

Deborah

Keurig werk

4,0 rating
16 maart 2021

Prima werk, ramen weer helemaal schoon, nog een paar minuscule strepen op de ramen, maar dat is het vuil dat van de kozijnen kwam. Service prima in orde !! Aanrader

Ido

Schoonmaak buitenshuis

5,0 rating
15 maart 2021

Goed werk.

Emelie

Blinkende ramen

5,0 rating
15 maart 2021

Vertrouwd Schoon afgelopen vrijdag voor het eerst ‘over de vloer’ gehad. Resultaat: blinkende ramen! Dus, voor herhaling vatbaar én een tevreden klant.

Margot

Hier wordt ik ook helemaal blij van.

5,0 rating
13 maart 2021

Heerlijk,kom ik thuis en dan zijn de ramen en kozijnen weer super schoon en vogelpoep vrij!
Daar wordt wordt ik nou blij van🤗

Klazien.

Na maanden weer perfect schone ramen.

5,0 rating
12 maart 2021

We waren niet thuis toen Vertrouwd Schoon bij ons langskwam om de ramen te wassen. Toen we thuis kwamen zag ik dat er allemaal druppels op de ramen zaten. Danzij het speciale water dat vertrouwd schoon gebruikt (zonder kalk) was dit binnen een uur perfect streep en vlekkeloos opgedroogd.
We kunnen weer fijn naar buiten kijken!

Marieke

Tevreden

5,0 rating
10 maart 2021

Dit was voor mij de eerste maar zeker niet den laatste helemaal tevreden 👍🏻

R.m. Nijenhuis

Goed werk en zeer schoon

5,0 rating
10 maart 2021

Altijd netjes en ben er zeer blij mee

Karin

Goed gedaan!

5,0 rating
8 maart 2021

Keurig werk gedaan door Keimpe! Topper, bedankt👍

Henri

Altijd goed werk

5,0 rating
8 maart 2021

Werk wordt keurig uitgevoerd, vriendelijk. En zelfs super leuk wanneer mn dochtertje nieuwsgierig is naar het water. Erg tevreden!

Negenman

Tevreden

5,0 rating
8 maart 2021

Mooie schone ramen en kozijnen.
Helemaal blij mee.

Jolanda

Ontzorgen

5,0 rating
7 maart 2021

Het gebruik maken van de diensten Vertrouwd Schoon is voor ons een manier van ontzorgen.
Een berichtje van Vertrouwd Schoon dat er met een paar dagen enkele medewerkers op de stoep staan om ons huis even goed onder handen te nemen.
Dat hebben ze gedaan huis weer spic en span .

Ate

Super schoon

5,0 rating
7 maart 2021

we Zijn zeer tevreden het hele huis is super schoon. Leuke jongens niets was ze te veel😀
Volgend jaar zeker weer!
Groetjes Anita

Anita

Een waar genot van schone ramen

5,0 rating
3 maart 2021

Iedere keer weer, worden de ramen heel snel en vakkundig prachtig en helder schoongemaakt door de mannen van vertrouwd schoon.

Michelle

Goede service

5,0 rating
1 maart 2021

De ramen zien er weer spic en span eruit.
Bedankt voor de goede service.
En dat jullie in de lente en zomer goed letten waar jullie staan ivm de planten.

Huib

Goed werk

5,0 rating
26 februari 2021

Ben altijd zeer tevreden:)

HJ

Vertrouwd schoon.

5,0 rating
26 februari 2021

Super service. Je krijgt via WhatsApp de datum dat ze weer langs komen door. En een paar dagen later een berichtje of alles naar wens is geweest én een betaalverzoek. Ga zo door heren 💪

Hendrika

Perfect schoon!

5,0 rating
24 februari 2021

De ramen en deuren zijn perfect schoon. Bedankt, jongens!

Petra

tevreden

5,0 rating
20 februari 2021

Mooie schone ramen in een sneltreinvaart.
Wat een gemak dat alles per app .geregeld kan worden.

Wiebe

Leveren goed en schoon werk.

5,0 rating
18 februari 2021

Komen om de 6 weken bij ons de ramen doen. Ze lappen de ramen keurig, personeel is zee vriendelijk.
Prijs kwaliteit verhouding is op één lijn.
WhatsApp service 1 dag van te voren dat ze langs komen.
Zijn erg tevreden met de geleverde service.

Frank Wolter

Tevreden!

5,0 rating
18 februari 2021

Een dag voordat ze langs komen, krijg je een appje. Ideaal! En daarnaast altijd tevreden over de schone ramen. Top bedrijf!

Nienke

Vertrouwd schoon - goed schoon

3,0 rating
11 februari 2021

Aardige jongens die keurig hun werk doen.

A .

De binnenkant!

5,0 rating
11 februari 2021

Gister zijn al mijn ramen aan de binnenkant keurig schoongemaakt, wat een verschil! Ook de binnendeuren en -ramen blinken weer. Nu met de zon erbij, is het helemaal een lust voor het oog.

Jacqueline

Doen wat met de dingen die je aangeeft.

4,0 rating
10 februari 2021

Had gevraagd extra goed te kijken naar de vensterbanken. En dat is zeker gedaan. Ook sturen ze gerust een appje van te voren zodat je eventueel de schutting open kan doen erg fijn.

M de vries

Goed werk

5,0 rating
9 februari 2021

Ondanks jou en somber weer. Vrolijke mannen die na een bakkie goed werk hebben geleverd.

René Spek

Bornego

4,0 rating
4 februari 2021

We zijn altijd erg tevreden. Fijn dat ook de buren gebruik kunnen maken van jullie bedrijf. Vriendelijk personeel.
Het is een paar keer gebeurd dag een dakraam niet was gedaan. Vandaar de 4 ipv 5 sterren

Wieke

Schoonmaak ramen en kozijnen

5,0 rating
30 januari 2021

We zijn heel tevreden, het is heel zorgvuldig gedaan.

G De Boer

Ramen wassen

5,0 rating
30 januari 2021

Uitstekende communicatie en vriendelijke werknemers met goed resultaat!

Gijs

Abonnement ramen wassen

5,0 rating
29 januari 2021

Fijn bedrijf! Via app altijd contact wanneer ze weer van plan zijn langs te komen. Ramen schoon, en eens per jaar het uitgebreide werk erbij. Dik tevreden!

Wendy

Dakgoot schoonmaken

5,0 rating
29 januari 2021

Ook dit jaar weer de dakgoot laten schoonmaken (zat vorig jaar helemaal vol, was de eerste keer dat ik dit na aankoop huis liet doen). Nu zat er bijna niets in, in overleg komt Vertrouwd Schoon nu over twee jaar = meedenken met de klant!
Goede service, goede communicatie en zeer klantvriendelijk!

Yvonne P.

Mooi schoon

5,0 rating
27 januari 2021

Mooi schoon

Saad ikiri

Goed bedrijf

5,0 rating
25 januari 2021

De ramen zijn weer schoon, tot de volgende keer 👍

Eam

Ramen wassen

3,0 rating
25 januari 2021

Ook dit keer de Ramen schoon. Maar de 2 mannen gingen wel ruw te werk. Kwamen met lawaai van de slangen om het huis zodat wij er van schrokken. Langs de kozijnen . Zoveel herrie hebben we nog nooit meegemaakt.

Suse Lula

Seel 32 top schoongemaakt

5,0 rating
25 januari 2021

Ons huis is weer als een plaatje, aardige kerels en zorgvuldig schoongmaakt

Alie Koolhof

Super😁

5,0 rating
25 januari 2021

De ramen blinken weer, super tevreden!

Marijke

Super tevreden

5,0 rating
23 januari 2021

Mooi schoon, vriendelijk bedrijf!!

Lieke

Schitterend

5,0 rating
22 januari 2021

Gisteren zijn al onze ramen en al het houtwerk schoon gemaakt door Vertrouwd Schoon en wij zijn heel tevreden met het resultaat .
Net en vriendelijk personeel .

Gerrit &Johanna Zieleman . Willemsoord

Zeer tevreden

5,0 rating
22 januari 2021

Een leuke ploeg jonge mensen die met enthousiasme hun werk ontzettend goed doen.

Leontine

Aanrader!

5,0 rating
21 januari 2021

mannen leveren netjes werk voor een betaalbare prijs.
ze sturen na tevredenheid een tikkie en we kunnen weer 3 maand vooruit.
perfect!

Jurjen

Top service

5,0 rating
21 januari 2021

Mijn ramen zijn nog nooit zo schoon geweest! Top service

Janine

Superschoon!

5,0 rating
20 januari 2021

Bij thuiskomst zie ik superschone ramen. Mijn hartelijke dank!

Annemieke

Heel goed schoonmaak bedrijf

5,0 rating
19 januari 2021

Heel goed schoonmaak bedrijf vriendelijk en professioneel personeel.

Egbert.

Altijd fijn

5,0 rating
19 januari 2021

Altijd prettig als alle ramen weer zo spik en span worden schoongemaakt. Fijn ook de dakkapel weer netjes. Top bedrijf met goed personeel

Monique

Onwijs tevreden!

5,0 rating
15 januari 2021

Bij thuiskomst leek het alsof er geen ramen inzaten! Geweldig.

Jessica van Bilderbeek

Goed vertrouwd

5,0 rating
15 januari 2021

Doen hun naam eer aan. Schone ramen en kozijnen, vriendelijk personeel, goede communicatie via app 👍

Renee

Tevreden

5,0 rating
13 januari 2021

Heel tevreden! Wat ik heel fijn vind is dat de heren de kozijnen ook meenemen. Van te voren laten ze weten op welke dag de ramen gewassen worden, heel prettig! Ga zo door!

Alie

Top!

5,0 rating
13 januari 2021

Fijne communicatie, komen hun afspraken na en de ramen worden altijd prima schoongemaakt. Top!

Jelmer

ramen wassen

5,0 rating
13 januari 2021

helemaal prima, vriendelijke medewerker.

P.J. Vos

Echt professioneel

5,0 rating
12 januari 2021

Ze doen altijd echt good werk, echt professioneel, vriendelijk!

Ekaterina Netchitailova

Prima schoon, tevreden.

5,0 rating
11 januari 2021

Fijn gevoel als de ramen buiten voor je gewassen worden. Zag er netjes uit, zowel de ramen als kozijnen. Bovenverdieping was hoog nodig. Dus top!

Kirsten

Mooi schoon

4,0 rating
10 januari 2021

Altijd weer blij als de heren geweest zijn om de ramen schoon te maken. Ziet er weer lekker schoon uit.

Sita

Door en door schoon

5,0 rating
8 januari 2021

De mannen van Vertrouwd Schoon komen hun afspraken na, werken snel en netjes als je toch een klacht hebt dan komen zij met een passende oplossing.

Marcel

Goede communicatie en mooi schoon

5,0 rating
8 januari 2021

Super tevreden! Goede communicatie, komen afspraken na en maken zowel ramen als kozijnen mooi schoon!

Samantha

Schoonmaken.ramen en kozijnen.

5,0 rating
6 januari 2021

Levert altijd schoon en perfect werk.klant vriendelijk personeel.krijg ook altijd een hapje.als we tevreden zijn .ik beveel dit bedrijf aan.goede service.

Anne

Top!

5,0 rating
5 januari 2021

Goed glazenwassen voor een scherpe prijs en vriendelijk personeel.

JS

Ramen en kozijnen schoon.

4,0 rating
28 december 2020

1 keer per 8 weken keurig volgens afspraak de ramen en kozijnen lekker schoon.

R Blom

Betrouwbaar en netjes

5,0 rating
28 december 2020

Ik ben heel tevreden, de ramen worden goed schoongemaakt en de afspraken worden nagekomen.

I Heidstra

tevreden!

5,0 rating
28 december 2020

Gewoon super tevreden over het schoonmaken, en de medewerkers zijn erg aardig.

Rorije

Zeer tevreden!

5,0 rating
24 december 2020

Ramen en kozijnen weer mooi schoon! Erg vriendelijk personeel en communicatie is top!
Hele fijne feestdagen voor jullie allemaal!

Karen

Prima geregeld

5,0 rating
22 december 2020

Ramen en kozijnen mooi schoon. Vriendelijk personeel

Kris

Zeer tevreden

5,0 rating
22 december 2020

Punctueel, komen afspraken na. Altijd direct reactie en heel belangrijk: schone ramen!

Claudine

schoonmaken op hoog niveau.

4,0 rating
21 december 2020

het schoonmaken van de goten is prima gegaan, maar de afspraak met het kantoor was slecht want wij zouden vooraf bericht ontvangen wanneer ze zouden komen maar deze niet ontvangen dus zij hadden geluk dat wij thuis waren en daardoor had ik bijna een ander bedrijf gebeld om de goten schoon te maken want afspraak is afspraak bij mij.

J. ten Hoeve

Passende naam!

4,0 rating
16 december 2020

De ramen zijn elke keer mooi schoon, maar wat voor mij zeker zo belangrijk is, is de communicatie en de sfeer die een bedrijf heeft. Vertrouwd schoon voelt vertrouwd, de communicatie is heel prettig, bijna alsof je goede buren bent van elkaar. De naam vertrouwd schoon past dus naar mijn mening niet alleen bij het bedrijf omdat je erop kunt vertrouwen dat de ramen goed schoon worden gemaakt, maar ook vanwege de manier waarop het contqct en de service verloopt.

Simone

Wat een verrassing zo voor de kerstdagen !

5,0 rating
16 december 2020

Gisteren heeft Vertrouwd Schoon ons hele huis gepoest. Zo tevreden !!!
De jongens denken mee, zo ook even een hemelwaterafvoer ontstoppen.
Bedankt toppers, fijne feestdagen en een gezond 2021 gewenst.
Ali en Jan

Jan

Weer helder zicht 😁

5,0 rating
15 december 2020

Onze ramen en houtwerk zijn weer super schoon door Vertrouwd Schoon. Vriendelijke en correcte communicatie.
Prima in orde 👌

K

Dik voor elkaar

5,0 rating
15 december 2020

Ook deze keer weer goed werk geleverd.
Alles weer brandschoon.

Betty

Tevreden Harlingse

5,0 rating
15 december 2020

Was de eerste keer! Fijn schoon! En netjes!
Tot de volgende beurt!

Rinskje Boschma

Prima

4,0 rating
14 december 2020

Ik ben tevreden over de geleverde dienst

Van doeveren

ramen schoon zonder mijn handen nat te maken

4,0 rating
14 december 2020

Ramen , houtwerk en goten zijn vakkundig schoongemaakt. Alles is weer netjes achter gelaten. Jammer dat we geen mail hebben gekregen met daarop datum en tijd voor de werkzaamheden.

Jel

Super tevreden

5,0 rating
11 december 2020

Gisteren voor de eerste keer onze ramen en kozijnen laten doen door Vertrouwd Schoon, en echt super tevreden. Alles goed schoon en vriendelijk personeel.

Gea

Tevreden

5,0 rating
11 december 2020

Wij,in brederostraat 8, zijn zeer tevreden met het resultaat van jullie werk wat betreft ramen wassen en dakgoot legen.
Zien jullie in het jaar 2021 graag terug.

Vis

Ideaal, altijd mooie schone ramen!

5,0 rating
10 december 2020

Eens in de 8 weken komen de heren van Vertrouwd Schoon onze ramen wassen en nemen dan meteen de kozijnen mee. Ideaal dat je er niet voor thuis hoeft te blijven en altijd schone ramen. Contact gaat lekker makkelijk per app, net als de betaling! Afgelopen jaar ook gevraagd of ze onze volledige woning onderhanden wilden nemen, dakgoten, topgevel etc. Snel een aparte offerte voor ontvangen en ook hiervoor super service en blinkend resultaat!

Sylvia

Klantvriendelijkheid

5,0 rating
10 december 2020

Zeer behulpzaam en tijd voor een kort praatje. TOP voor deze mannen.

René

Goede service!

5,0 rating
8 december 2020

Zo fijn, iedere week alles heerlijk schoon.
Nooit is iets teveel, Grietje is goud waard.

Tineke

De vogel.

5,0 rating
7 december 2020

We zijn zeer te vreden over onze schone ramen, echter is er een vogel die niet door had hoe schoon onze ramen zijn, en vloog er dus tegen aan.

Jasper

Snel en vakkundig!

5,0 rating
6 december 2020

Super snel en vakkundig geholpen. Waar anderen maanden wachttijd hanteerden, was Vertrouwd Schoon er binnen 1 week bij! Vlotte en duidelijke communicatie via WhatsApp. Zeker een aanrader!

Sam

Netjes gewerkt

5,0 rating
4 december 2020

Alles netjes schoon gemaakt, volgens afspraak. Netjes gevraagd of alles naar wens was. Aardig personeel.

H

100 % tevreden

5,0 rating
3 december 2020

Fijne mensen, goed werk geleverd. Ben blij met ze

M

Keurig werk

5,0 rating
2 december 2020

Alles is weer mooi schoon inclusief de ramen en zonnepanelen. Dik tevreden.

Thijs

Vertrouwdschoon

5,0 rating
1 december 2020

Alles is weer keurig schoongemaakt
het zijn toppers

G v d meer

Topschoon

5,0 rating
30 november 2020

De mannen van Vertrouwdschoon leveren top werk . Nemen ook altijd alle houtwerk mee .
Ziet er altijd weer als nieuw uit en wat ook belangrijk is , is dat ze denken om de planten in de tuin deze worden niet vertrapt maar met rust gelaten 😊. Gewoon een vertrouwd schoonmaak bedrijf

Jan

Ramen en kozijnenen

5,0 rating
30 november 2020

Ik ben super tevreden. Alles weer Is weer mooi schoon.

Hilda

Prima werk en relatief goedkoop

5,0 rating
30 november 2020

Keurig de afspraak nagekomen. aardig personeel

Peter

Goede service en schone ramen

5,0 rating
25 november 2020

Er wordt heel netjes gewerkt en de ramen en het houtwerk zijn goed schoon gemaakt. Alles keurig volgens afspraak.

Janny
    • voordeel naast super schoon laten ze ook alles heel (dakpannen enz)
      ga zo door!

      thumb Joop Douma
      9/22/2018

      Mijn ouders (zonder fb) zijn elke keer weer erg tevreden wanneer het hele huis aan de buitenkant is schoongemaakt!

      thumb Jeanine Slagter
      8/08/2018

    • 5 star review  Wat een geweldige mannen bij Vertrouwd Schoon. Het huis ziet er weer als nieuw uit. Een aanrader!!!!!

      thumb Lutske de Roos
      7/19/2018

      5 star review  Prima clean werk!

      thumb Willem Koornstra
      6/11/2018

    • 5 star review  Gewoon zoals het hoort, ga zo door

      thumb Lennart Tjepkema
      6/04/2018

      5 star review  Vandaag onze kozijnen en ramen laten schoonmaken. Enorm tevreden! Erg schoon en super sociale jongens. Werken erg netjes denken om en aan alles. Een echte aanrader, Tot de volgende keer !

      thumb Rachel Janice Sienema
      2/15/2018

    • 5 star review  Mijn Thuis Toko in Akkrum is 6 weken terug spinvrij gemaakt door Vertrouwd Schoon en nog steeds geen spin te bekennen. Super tevreden en goed werk! Dank heren!

      thumb Mardjantie Kneefel
      10/16/2017

      5 star review  Top bedrijf!

      thumb Jerone Keeb
      9/05/2017

  • 5 star review  Vandaag waren onze ramen schoongemaakt door Vertrouwd schoon, alles is super schoon. De jongens nemen echt de tijd om alles perfect schoon te maken. Aanrader!

    thumb Natalia Boorsma
    8/15/2017

    5 star review  Bedankt voor het goede werk ben zeer tevreden alles weer netjes schoon

    thumb Aj de Ruiter
    4/06/2017