Op deze pagina vind je de meest recente reviews die we ontvangen hebben. Ook kun je zelf een review achterlaten, vul hiervoor het formulier in dat onderaan deze pagina staat. Laat je weten hoe je ons beoordeelt? We zijn benieuwd!

Geweldig bedrijf!

18 oktober 2019

Komen afspraken na en werk kwalitatief zeer goed.

Simon Smids

Perfect geregeld

17 oktober 2019

In goed overleg de schoonmaak even uitgesteld tot na de vakanties. Zo verstoren we ook niet de huiszwaluwen die tot lat in de zomer gebruik maken van de (kunst)nesten tegen de Noordgevel. Mannen leveren perfect werk, alles in overleg. Zeer tevreden

Wybren

Schoonmaken goten

16 oktober 2019

Zeer tevreden, goede service en medewerkers, zal het bedrijf zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

M.B

Vertrouwd schoon

7 oktober 2019

Super medewerkers en elke keer weer vertrouwd schoon. Zeker een aanrader!

Jan Okke

Top Topgevels

4 oktober 2019

Super schone topgevels door de mannen van “Vertrouwd Schoon”!
Geweldig zulke mannen!

Nelly Holland

Super schoon.

3 oktober 2019

Het schoonmaken was super, ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan. Het personeel is zeer vriendelijk. Een top bedrijf.

C.

Perfect schoon en betaalbaar!

3 oktober 2019

Helemaal blij met onze nieuwe glazenwasser. Reageren altijd snel, komen afspraken na, zijn betaalbaar, betrouwbaar en maken goed schoon! Tot snel

Kirsten

Bewasssing

29 september 2019

Vorig jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Vertrouwd Schoon.De afhandeling toen was de reden om dit jaar ook weer gebruik te maken van Vertrouwd Schoon. En weer tot volle tevredenheid. De werkzaamheden werden keurig en netjes afgehandeld.De beide medewerkers van Vertrouwd Schoon.verdienen een compliment voor de correcte behandeling. De mannen hebben zichzelf ook keurig gedragen.Volgend jaar maar weer[Of zoveel eerder als nodig is.] Bedankt.

Gerrit Eibrink

Zeer tevreden👍🏻

29 september 2019

Heren leveren prima werk!
Ramen zijn altijd streeploos schoon.
Prima communicatie middels app. Kortom,aanrader!

Gea B

Super

28 september 2019

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Geen overbodige paperwinkel. Appie en tikkie.

Lucien

Vertrouwd schoon

26 september 2019

Ons huis is van buiten helemaal gereinigd door vertrouwd schoon! Super tevreden!

A.Brouwer

Geweldig

25 september 2019

Onze ramen zien er weer top uit als ze zijn geweest! Alles word meegenomen van top tot teen!

Miriam Van Der laan

Super!

24 september 2019

Superschone ramen en superschoon houtwerk. Verder ook nog leuke vriendelijke jongens! Aanrader.

Gerda vd Wal

Zeer tevreden.

14 september 2019

De ramen zijn altijd super schoon.

A overwijk

Goed werk!

12 september 2019

Netjes, schoon en goed werk. Leuk team mensen en prettige communicatie. Komen afspraken na!

Atsma Sierbeton

Goede service

11 september 2019

Perfect schoon ze doen waar ze goed in zijn

Hendrik eizema

Zeer tevreden

11 september 2019

Sinds wij 2 jaar in Akkrum wonen, worden de ramen en kozijnen naar tevredenheid schoongemaakt en 1x per jaar het hele huis en zonnepanelen

Liz

Zeer tevreden

9 september 2019

Heerlijk als we uit ons werk komen de de ramen en kozijnen zijn weer super schoon

F Bosma

ervaring van afgelopen jaren

6 september 2019

Vertrouwd schoon maakt zijn naam waar. Je wordt keurig voor aanvang van het werk gebeld. Ze doen hun uiterste best om alles naar behoren schoon te maken. Prima jonge mensen, netjes, fatsoenlijk, schoon en vertrouwd!

Menno Heeringa

Vakwerk

5 september 2019

Via onze buren kwamen we bij jullie terrecht ..zeer keurig en vakwerk leveren jullue af .fijn ,vriendelijk personeel

A.heida

Skjin

2 september 2019

Ik laat al mijn ramen en kozijnen vertrouwd over aan de mannen van vertrouwd schoon

Anke

Erg tevreden

30 augustus 2019

Altijd een keurige communicatie over wanneer ze komen. Erg tevreden over het werk dat ze leveren.

Wendy Bosma

Tevreden

29 augustus 2019

We hebben een abonnement en dat voldoet goed. Altijd schone ramen en kozijnen en 1 x per jaar ook boeidelen. Vooraf appje is heel fijn. Betalen met tickie en klaar. Leuke mensen. Top

Ibrichje

Altijd top!

29 augustus 2019

Altijd weer heerlijk als de mannen van vertrouwd schoon langs zijn geweest! Je krijgt een appje wanneer ze langs willen komen en een tikkie als ze geweest zijn. Perfect!

Saskia

Goede service.

28 augustus 2019

Zoals altijd alle ramen en houtwerk keurig schoon. Personeel is altijd erg vriendelijk en attent.

Paul

Top!

27 augustus 2019

De ramen en kozijnen zijn altijd mooi schoon. Vooraf ontvangen we een appje of het goed is dat ze langskomen. Na de tijd een appje met een tikkie.
Ideaal zeg ik. Wij zeggen top! Vertrouwd Schoon is zeker een aanrader.

Janneke

Vakwerk door Vertrouwd Schoon

27 augustus 2019

Zakelijk al met Vertrouwd Schoon te maken, inmiddels ook privé. Zeer tevreden, communicatie is duidelijk en prettig. Onze ramen en kozijnen zijn nog nooit zo schoon geweest! Bedankt mannen, vakwerk!

Tara

Zeer tevreden

26 augustus 2019

Appje vooraf, ramen en kozijnen worden keurig schoongemaakt, betaling achteraf met een tikkie. Goede communicatie. Al met al zeer tevreden. Een aanrader!

Marc

5 sterren

26 augustus 2019

Een bedrijf die met de tijd meegaat! Sturen een appje wanneer ze langs komen en achteraf betalen met een tikkie. De ramen en kozijnen zijn heerlijk schoon als ze zijn geweest!

B.

Doet naam eer aan

23 augustus 2019

Informeren tijdig wanneer ze komen. Als het niet helemaal naar wens is dan kun je dit prima bij ze aangeven. Ze komen het dan zonder problemen oplossen. Hele fijne mensen die er werken!

Sanne

Al meer dan een jaar tot volle tevredenheid

21 augustus 2019

Communiceren netjes vooraf, melden eventueel opvallende zaken. En leveren goed werk!

Pieter Wierenga

Uitermate tevreden.

20 augustus 2019

Vriendelijk personeel en spiegel schoon.
(Aan te bevelen)

Peter V.

Zeer tevreden

20 augustus 2019

Het schoonmaken van kunststofkozijnen, ramen en dakgoot was tip top.
Vriendelijke en nette medewerkers.
Volgend jaar weer!

O.Jasper

Verademing

16 augustus 2019

Wat een verademing om de heren van ‘Vertrouwd Schoon’ ‘over de vloer’ te hebben voor het reinigen van ramen, houtwerk en dakgoten; alles keurig schoon en uiterst vriendelijke mannen. Top!
Meteen een vervolgafspraak -voor over een paar maanden – gemaakt voor het reinigen van de ramen.

Astrid

dakpannen die stuk waren vervangen

16 augustus 2019

alles netjes gedaan nu afwachten op een bui regen
de dakgoot nog even schoon gemaakt
bedankt

aukje stuiver

Betrouwbaar en vriendelijk

15 augustus 2019

Vertrouwd Schoon is zeer prettig om mee te werken. In eerste instantie vind ik het fijn dat ze een apje sturen wanneer ze komen, zodat je er rekening mee kunt houden. Vervolgens worden de ramen keurig schoon gemaakt en lopen ze de kantjes er niet bij af. En de betaling via een Tikkie vind ik erg prettig werken. En al met al zijn de medewerkers vrolijk en vriendelijk. Ik zal ze zeker aanraden !

Petra Janssen

Echt vertrouwd schoon!

13 augustus 2019

Goede service, schone ramen, vriendelijke glazenwassers….wat wil je nog meer!

Maaike Zwarts

Van dijk

13 augustus 2019

Fijne service, ook fijn dat ze met de tijd mee gaan dmv een tikkie.

Pieter

Glês helder en hout brân skjin

13 augustus 2019

Oant de oare kear

J en G van der Goot Grou

Mooi schoon

13 augustus 2019

Sinds twee jaar onze vaste glazenwasser. De ramen zien er steeds super schoon uit.En denken goed om de planten.

Huib

Schoonmaak buitenzijde huis

9 augustus 2019

Grondig, schoon, flexibel en beleefd. 👌

Erwin

Sa skjin âs de brân mei Vertrouwd Skjin!

9 augustus 2019

Myn titel is mien wèromblik op …..
Fertroud Skjin!

Ybeltsje de Jong

SPIC and SPAN

8 augustus 2019

Diverse keren heeft “vertrouwd schoon”
Mijn glaswerk perfect gereinigd. Steeds voor een betaalbare prijs !

P.Nijdam

Klasse

8 augustus 2019

Jaarlijks komen de mannen een paar keer om alle ramen te wassen en zo nu en dan wordt ook alle houtwerk gereinigd. Helemaal prima. Ook dat Vertrouwd Schoon zich altijd aan de afspraken houdt, vind ik heel fijn. Aan te bevelen!

Jacqueline

Menno Derksen

7 augustus 2019

De buitenkant ziet er weer keurig en verzorgd uit als Vertrouwd Schoon is geweest. Daarnaast zijn het vlotte professionele jongens die er verstand van hebben.

Menno Derksen

Saapke Snoek-van der Gaast

7 augustus 2019

Myn rúten binne wer super skjin. Oant oer 8 wike.
Groetnis
Saapke Snoek-van der Gaast

Saapke Snoek-van der Gaast

Kooistra

6 augustus 2019

Sinds begin dit jaar doen wij zaken met Vertrouwd Schoon. Wij hebben een contract afgesloten voor het reinigen van de buiten en binnen beglazing van ons gebouw. Aangezien dit ook werk betreft in een highcare omgeving is het van belang dat er strikt gehouden wordt aan de bedrijfsregels. Wij zijn zeer tevreden hoe Vertrouwd Schoon hiermee omgaat, en hoe het werk wordt achter gelaten. ze doen hun naam eer aan.

Kooistra

Plaats een review

Een selectie uit de Facebook reviews die we hebben ontvangen:

  • voordeel naast super schoon laten ze ook alles heel (dakpannen enz)
    ga zo door!

    thumb Joop Douma
    9/22/2018

    Mijn ouders (zonder fb) zijn elke keer weer erg tevreden wanneer het hele huis aan de buitenkant is schoongemaakt!

    thumb Jeanine Slagter
    8/08/2018

  • 5 star review  Wat een geweldige mannen bij Vertrouwd Schoon. Het huis ziet er weer als nieuw uit. Een aanrader!!!!!

    thumb Lutske de Roos
    7/19/2018

    5 star review  Prima clean werk!

    thumb Willem Koornstra
    6/11/2018

  • 5 star review  Gewoon zoals het hoort, ga zo door

    thumb Lennart Tjepkema
    6/04/2018

    5 star review  Vandaag onze kozijnen en ramen laten schoonmaken. Enorm tevreden! Erg schoon en super sociale jongens. Werken erg netjes denken om en aan alles. Een echte aanrader, Tot de volgende keer !

    thumb Rachel Janice Sienema
    2/15/2018

  • 5 star review  Mijn Thuis Toko in Akkrum is 6 weken terug spinvrij gemaakt door Vertrouwd Schoon en nog steeds geen spin te bekennen. Super tevreden en goed werk! Dank heren!

    thumb Mardjantie Kneefel
    10/16/2017

    5 star review  Top bedrijf!

    thumb Jerone Keeb
    9/05/2017

  • 5 star review  Vandaag waren onze ramen schoongemaakt door Vertrouwd schoon, alles is super schoon. De jongens nemen echt de tijd om alles perfect schoon te maken. Aanrader!

    thumb Natalia Boorsma
    8/15/2017

    5 star review  Bedankt voor het goede werk ben zeer tevreden alles weer netjes schoon

    thumb Aj de Ruiter
    4/06/2017

Stuur een WhatsApp bericht