0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Reviews

Yvonne van der Wal
Yvonne van der Wal
13 December 2023
Topbedrijf! Vooraf word ik altijd netjes geïnformeerd wanneer ze komen. Ramen en kozijnen keurig schoon!! Als ze geweest zijn opnieuw een mail of ik klachten heb. Helemaal tevreden.
Peter de Boer
Peter de Boer
11 December 2023
Ze doen wat ze beloven dus alles goed schoon.. Toppers
Saskia de Vries
Saskia de Vries
7 November 2023
Erg aardige en beleefde schoonmakers. Mijn complimenten.
Sylvia Hendriks
Sylvia Hendriks
31 Oktober 2023
Altijd tevreden maar deze keer extra omdat er zo zorgvuldig en intensief gewerkt werd bij het doen van onze ramen. Blij mee!
Ellen Volders
Ellen Volders
16 Oktober 2023
De eerste keer dat we een afspraak hadden staan voor het ramen wassen zijn ze helaas niet langsgekomen door omstandigheden. Maar er is in overleg een nieuwe datum gepland en alles is inmiddels prachtig schoon geworden.
D
D
9 Oktober 2023
Heel tevreden, houtwerk dakkapel en boeidelen zeer grondig schoongemaakt. Vriendelijke medewerkers en komen op tijd volgens afspraak.
Marjolein Bosma
Marjolein Bosma
3 Oktober 2023
Netjes schoon en keurig bericht over wanneer ze komen zodat je rekening mee kunt houden.
Anneke van den Berg
Anneke van den Berg
17 Augustus 2023
Ramen, houtwerk, kunststof dakkappelen en de zonnepanelen zijn weer fantastisch schoon! Vriendelijke professionele en kundige medewerkers, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Willem Dijkstra
Willem Dijkstra
17 Augustus 2023
Onze woning geheel gereinigd, wij zijn tevreden en prima te spreken over het personeel. Vriendelijk en behulpzaam.

Plaats een review op de website

Bekijk alle reviews op de website:

Communicatie / werkzaamheden

Rated 2,0 out of 5
6 oktober 2023

Communicatie c.q. planning kan duidelijk beter.

Na via mail te hebben aangegeven dat een door jullie opgegeven datum ons vanwege vakantie niet paste, kregen we tot 2 maal toe dezelfde opgegeven datum opnieuw door.

Bij de derde mail kregen we van jullie de opmerking dat dit intern opgenomen zou worden met de planning.

Op de daarna geplande datum kwamen jullie inderdaad, maar na alleen de ramen voorzijde en zijkant schoon te hebben gemaakt, zouden jullie zonder de achterzijde schoon gemaakt te hebben, weer vertrekken.

Per toeval zagen we de bewuste persoon aanstalten maken om te vetrekken, maar konden hem nog net tegenhouden.

Vlgs. hem waren we niet thuis, terwijl mijn vrouw, toen hij aan de voorzijde bezig was, de hand naar hem heeft opgestoken……??

Vervolgens heeft hij alsnog de achterzijde gedaan.

Beetje vreemd….

Harm

Dik tevreden

Rated 5,0 out of 5
27 september 2023

Ik ben dik tevreden over het schoonmaken van de ramen en kozijnen!

Ook over de schoonmaker ben ik dik tevreden! Vriendelijke man en levert prima werk af!

Shobha

Schoonmaken ramen

Rated 4,0 out of 5
27 september 2023

Prima voorelkaar hoef er niet om thuis te blijven kan gaan en staan waar ik wil en als ik thuis kom of ben is alles in een scheet en een zucht schoon er is altijd koffie ☕ voor de mannen en als ze blijven eten zet ik de frituur pan aan voor een snack

Johannes

1x en nooit weer!

Rated 1,0 out of 5
22 september 2023

Zeer onbetrouwbaar bedrijf.

We zijn na 1x direct gestopt met dit bedrijf. Bij elke organisatie in Nederland die werken op afspraak, moet je je afspraak minimaal 24 van te voren annuleren. Dit bedrijf plant zelf datum en werkzaamheden in (keuze om de serre mee te nemen ging niet in overleg), annuleert vervolgens pas ergens laat in de middag van dezelfde dag, terwijl je speciaal thuis blijft voor ze. Tweede afspraak was ik einde van de dag even een naar een afspraak die ik al weken daarvoor had gemaakt en juist toen kwamen ze langs. De ramen van het huis waren nog niet voor de helft gedaan, een afgeleverd pakket wat voor de deur stond was kletsnat. En dan wel van mening zijn dat ze recht op betaling hebben voor alles wat ze niet hebben gedaan (serre + gehele achterkant van het huis) en ook niet van plan zijn alsnog te komen doen.

Op camerabeelden was bovendien zichtbaar en hoorbaar dat de schoonmaker beledigende opmerkingen maakt omdat er niemand thuis was en vervolgens zijn ladder meeneemt het garagedak op terwijl dit niet nodig was voor 1 raam (telescopische schoonmaak). De dag erna hadden we lekkage.

N.

Fijne en snelle werkers

Rated 5,0 out of 5
15 september 2023

Vertrouwd schoon heeft vriendelijk personeel. Ze werken snel en kundig. Prima lui

D.visser

Periodieke schoonmaak

Rated 3,0 out of 5
15 september 2023

De ramen zijn weer schoon, maar de kozijnen verdienen meer aandacht, m.n de onderdorpel en de bijbehorende vensterbank. Nu moest ik zelf weer na-poetsen ; jammer.

Annie

Periodieke schoonmaak

Rated 4,0 out of 5
15 september 2023

Ramen en kozijnen weer netjes. Wel jammer van de fout in de planning, 1e aankondigingsbericht ontvangen maar ze kwamen die dag niet, 2e aangekondigde moment wel.

Ellekw

Ramen en zonnepanelen schoon gemaakt

Rated 2,0 out of 5
11 september 2023

Ramen en kozijnen zijn goed, zonnepanelen daarintegen een teleurstelling. Jammer dat ik geen foto’s kan toevoegen maar dit is teleurstellend.

Arnold

jaarlijkse woning schoonmaak

Rated 4,0 out of 5
1 september 2023

Twee vriendelijke mannen hebben onze woning schoon gemaakt. Dit laten wij elk jaar, al vanaf de oprichting van het bedrijf “Vertrouwd Schoon”, verzorgen. Reinder en Grardus hebben een prima bedrijf, maken keurige afspraken en hebben nette medewerkers. Flexibel ook als een afspraak op een ander moment gezet moet worden. Klein puntje van aandacht is wellicht na de werkzaamheden even een controle rondje om het huis. Hier en daar nog een klein aandachtspuntje. Dan kom je ook de schoonmaakdoekjes tegen die zijn blijven liggen. ( krijg je wel terug hoor)

Algemeen: prettige mensen die naar hun beste kunnen aan het werk zijn!

Menno

Ramen en kozijnen

Rated 3,0 out of 5
31 augustus 2023

Over het algemeen tevreden. De ramen drogen niet streeploos op, maar met vlekjes. Iets hardnekkiger vlekken worden niet altijd schoon.

S

Super

Rated 4,0 out of 5
28 augustus 2023

Wij zijn altijd super tevreden over het schoonmaken van onze ramen en kozijnen door het team van vertrouwd schoon…

Linda van dijk

Ervaring met schoonmaken van onze ramen

Rated 4,0 out of 5
25 augustus 2023

Wij kwamen thuis en mijn vrouw welke niet wist dat de glazen wasser die dag langs zou komen ,zei als eerste wat zijn mijn ramen schoon.

Douwe

Ramen wassen

Rated 3,0 out of 5
25 augustus 2023

De ramen zijn wel schoon masr strepen verschijnen bij het opdrogen. Kozijnen boven hadden wel wat meer aandacht kunnen hebben en zo ook de voordeur.

Geke

Complete reiniging en waxen kunststof

Rated 5,0 out of 5
21 augustus 2023

Het was weer fijn thuiskomen 👍 hele huis en ramen schoon en alle kunststof gewaxt. Heel tevreden en een fijne communicatie!

Marga

Kappel niet gewassen

Rated 4,0 out of 5
14 augustus 2023

Voordeur niet gedaan

Hubert W

Goed schoon

Rated 5,0 out of 5
11 augustus 2023

Fijn en goed schoon gemaakt

Anneke Bonnema

Super!,

Rated 5,0 out of 5
11 augustus 2023

Ik ben zeer tevreden over het resultaat, Ramen, kozijnen blinkend schoon!

Zal jullie bij iedereen aanbevelen.

Janke Weisser

Zeer te reden

Rated 4,0 out of 5
7 augustus 2023

Vooral de communicatie verloopt fijn, alles is netjes schoon. Aan te bevelen!

Elja

Fantastisch schoon

Rated 5,0 out of 5
7 augustus 2023

Mijn ramen zijn prachtig schoon geworden en de mannen die het deden waren erg aardig.

Ik ben er blij mee. Top.

Wieke

Prima werk geleverd

Rated 5,0 out of 5
28 juli 2023

Alle ramen en kozijnen weer mooi schoon!

Goede service, ze doen wat ze beloven.

Gea