Op deze pagina vind je de meest recente reviews die we ontvangen hebben. Ook kun je zelf een review achterlaten, vul hiervoor het formulier in dat onder deze tekst staat. Laat je weten hoe je ons beoordeelt? We zijn benieuwd!

Keurig

5,0 rating
22 oktober 2020

Altijd fijn als de ramen weer schoon zijn
Vriendelijk en netjes zijn jullie altijd ..kortom ik ben blij met vertrouwd schoon

Anneke

Super

5,0 rating
22 oktober 2020

Alles wordt super schoongemaakt, zeer tevreden hoor.

Joke

weer als nieuw

5,0 rating
20 oktober 2020

Huis laten reinigen door een kunstenaar van vertrouwd schoon, er zijn wonderen verricht.
Geweldig zo schoon alles is geworden , net of alles opnieuw is geschilderd.
Super team, komen alle afspraken na , een 10 waard

aukje geertsma

weer als nieuw

5,0 rating
20 oktober 2020

Huis gereinigd door een kunstenaar van vertrouwd schoon, ongelooflijk zo schoon.
Dank jullie wel, tot de volgende keer

aukje geertsma

Alles weer schoon

5,0 rating
19 oktober 2020

De ramen en het houtwerk zien er weer goed uit, goed werk verricht door de mensen van vertrouwd schoon.

Bas

Luin

4,0 rating
17 oktober 2020

Alles goed schoongemaakt. Respons af en toe wat traag. Verbeterpuntje. Verder heel tevreden. Blij met resultaat.

Luin

Zeer tevreden

5,0 rating
17 oktober 2020

Ik heb een abonnement, ideaal!
Krijg van te voren een appje wanneer ze langskomen .
De betaling gaat snel/makkelijk via een tikkie .
Kortom , een tevreden klant !

Anke

Toppers!

5,0 rating
16 oktober 2020

Met de glazenwassers van Vertrouwd Schoon kan ik erop vertrouwen dat onze ramen en kozijnen er elke 6 weken spic en span bij staan. Erg prettig ook dat ze 2 dagen vantevoren appen als ze van plan zijn de ramen te komen wassen. Ik ben er blij mee!

Gretha

Goed werk!

5,0 rating
16 oktober 2020

Superblij met vertrouwd schoon! Goten waren in no time schoongemaakt. En hij moest met een ladder over een schutting; was geen probleem. Voor herhaling vatbaar.

Alie

Kwaliteit en super service

5,0 rating
16 oktober 2020

Wat een goeie instelling hebben deze mannen
Service en schoonmaak kwaliteit is van een goed niveau
We zien jullie graag weer terug

Rene Spek

Enthousiast Team

5,0 rating
16 oktober 2020

De medewerkers van vertrouwd schoon werken snel , zijn enthousiast en grondig.

D.Visser

Heel erg blij

5,0 rating
16 oktober 2020

Ik ben altijd weer erg blij als de ramen en kozijnen zijn schoon gemaakt. Super gedaan!!

Hanneke

Schone ramen en vriendelijke service

5,0 rating
16 oktober 2020

Via via kwamen we terecht bij Vertrouwd schoon. De communicatie is duidelijk en vriendelijk. Ramen zijn mooi schoon zoals het hoort en betalen via een tikkie is ideaal. Ik raad ze iedereen aan!

Catharina vd Meer

Betrouwbaar en goed

5,0 rating
15 oktober 2020

Vertrouwd schoon levert prima werk. De communicatie verloopt altijd prettig en volgens afspraak.

Marijke

Super

1,0 rating
15 oktober 2020

CleanVision – een modern complex voor het verbeteren en herstellen van het gezichtsvermogen – http://shakpotokes.com/fd5h/////

Chantalnal

Super

1,0 rating
15 oktober 2020

Cannabisolie – Krachtige immuunversterker – http://shakpotokes.com/fd5d/////

ะกlaranal

Super

1,0 rating
14 oktober 2020

Candidol is de nummer een antischimmelmiddel ter wereld – http://shakpotokes.com/fd59/////

Bethnal

Super

1,0 rating
14 oktober 2020

Detonic – ‘s werelds beste remedie tegen blaasontsteking – http://shakpotokes.com/fd5f/////

Erikanal

Zeer tevreden

5,0 rating
13 oktober 2020

Wij zijn zeer tevrden

W. Meester

planning volgend jaar

4,0 rating
9 oktober 2020

wij zijn goed te spreken over het schoon maken van onze woning.
daarom geef ik U de vrijheid om volgend jaar september contact met mij op te nemen
voor een vervolg schoonmaak.

Jitte Jorritsma

Schoon en vertrouwd

4,0 rating
6 oktober 2020

Voor het eerst na de oplevering de ramen buiten laten doen. Veel achter gebleven bouwstof vuil en heel veel zand op de ramen en kozijnen.
Is alles keurig netjes schoon gemaakt. Het is gewoon genieten

Jacob Jonker

Ramenwasser

5,0 rating
5 oktober 2020

Erg blij met de ramenwasser die kwam afgelopen week. De communicatie via de app en telefoon was heel fijn en duidelijk. De ramenwasser werkte erg netjes en wij zijn heel blij met het resultaat.

DR

Vertrouwd Schoon Autotaalglas

5,0 rating
2 oktober 2020

Absoluut de 5 sterren waard.
Alle werkzaamheden worden stipt volgens afspraak uitgevoerd, waarbij kleine extra zaken spontaan opgepakt worden.
Mensen die meedenken, daar houden wij van.

Autotaalglas

Vriendelijk, goed werk

5,0 rating
1 oktober 2020

Vriendelijke mannen, alles mooi schoon, super tevreden!

Lieke

Het schoonmaken van ramen, kozijnen en dakkapel

5,0 rating
1 oktober 2020

Gisteren zijn de ramen, kozijnen etc. voor de eerste schoongemaakt door Vertrouwd Schoon en ben zeer tevreden over het resultaat. Ook de goede communicatie via de app en mail was uitstekend. Echt een aanrader! Tot de volgende keer!

Willy Hiemstra-Zuil

Schone zonnepanelen

5,0 rating
1 oktober 2020

Mijn zonnepanelen kunnen weer veel zonneenergie opnemen . Ze zijn weer mooi schoon.

Willem

Super tevreden

5,0 rating
1 oktober 2020

Gisteren is voor het eerst VertrouwdSchoon langs Geweest. Ben erg tevreden! De ramen en kozijnen waren al tijden niet gewassen dus de schoonmaker had er behoorlijk wat werk aan, maar nu ziet alles er eindelijk weer spik en span uit. Blij mee!

N. van Randen

Ramen mooi

5,0 rating
30 september 2020

Hebben mijn uitzicht weer mooi gemaakt, doordat ze mijn ramen mooi schoon hebben gemaakt. Heel vriendelijk contact, snelle service.

Michelle

Blinkend schoon

5,0 rating
30 september 2020

Zeer tevreden, goede communicatie en blinkende ramen en kozijnen! Daar worden we blij van.

Hildah

Ramen wassen

5,0 rating
29 september 2020

Zeer tevreden

Auke

Kwaliteit en communicatie

5,0 rating
29 september 2020

Een vertrouwd bedrijf, levert kwaliteit en communiceert duidelijk.

G

Altijd blij!

5,0 rating
25 september 2020

Tijdige communicatie, vlotte service en blikkend schone ramen en kozijnen. Wat wil je nog meer?

M. Y

Mooie blinkende ramen

5,0 rating
25 september 2020

1x in de 2 maanden feest, dan worden de ramen weer gewassen door de mannen van vertrouwdschoon. Voor mij ook een goede stok achter de deur om de ramen mooi te laten blinken aan de binnenkant. Communicatie verloopt erg soepel, dit is erg fijn. Zoals de naam ook al zegt, vertrouwd schoon (= top!).

Irina Cusiรซl

Mooi schoon

4,0 rating
25 september 2020

Wij zijn erg tevreden over Vertrouwd Schoon. Onze ramen worden 1x per 3 maanden gedaan en zijn altijd mooi schoon. We zijn ook erg tevreden over hoe het contact verloopt via Whatsapp, er wordt snel gereageerd en goed meegedacht. Ook het betalen met een Tikkie is idea(a)l. Kortom: een tevreden klant!

Rinse

Schoon en netjes

5,0 rating
23 september 2020

Vertrouwd schoon is nu voor de derde keer geweest. Ze geven netjes aan wanneer ze komen! De eerste keer was het niet helemaal schoon, maar hier zijn ze dezelfde dag nog voor terug gekomen. Dik tevreden.

Vera

Alles buiten weer helder

5,0 rating
23 september 2020

Helemaal tevreden met Vertrouwd Schoon, alles weer blinkend schoon. Alleen… Nu moet ik de binnenkant eigenlijk doen ๐Ÿ™ƒ

Jacqueline

spik en span

5,0 rating
22 september 2020

Alles was keurig schoon. zelfs het ijzeren hekje voor 1 van de grote ramen was schoon gemaakt. Dik tevreden.

Betty

Schoon.

5,0 rating
22 september 2020

Alles weer mooi schoon als altijd.
Ik ben weer tevreden. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

Anja

Alles weer als nieuw.

5,0 rating
18 september 2020

Het houtwerk, de ramen en de zonnepanelen, alles werd snel en vakkundig schoon gemaakt. Het ziet er weer als nieuw uit!

Willem

Vertrouwd Schoon

5,0 rating
15 september 2020

Leveren goed werk af! Geven van te voren aan wanneer ze langskomen ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

Amran Hardan

Raamwerk

4,0 rating
15 september 2020

Ze leveren netjes werk. Mooi op tijd bericht wanneer ze komen .

D

Opgelost

5,0 rating
14 september 2020

Er was iets vergeten schoongemaakt. Na appje direct opgepakt. En alles weer lekker schoon.

Bea

Houtwerk en Ramen.

4,0 rating
14 september 2020

Alles keurig schoon gemaakt ,zeer tevreden!!

Maaike

Super schoonmakers

5,0 rating
9 september 2020

Eerste keer dat ze mijn ramen hebben schoongemaakt. Alles blinkt weer.

Agnes

Top schoonmaakbedrijf

5,0 rating
8 september 2020

Top schoonmaakbedrijf die snel is, zeer goed is, een persoonlijke benadering heeft en vooral niet te duur is

HoeksemaBouw BV

Mooi schone ramen

5,0 rating
4 september 2020

De jongens leveren goed werk, schone ramen, en zijn daarnaast zeer vriendelijk. Er wordt op tijd aangegeven wanneer ze komen. De prijs is netjes.

Siegrit

Erg goede service

5,0 rating
2 september 2020

Makkelijk en vriendelijk in contact. Goed werk afgeleverd. Ben erg tevreden!

Janette

Goede zaak

5,0 rating
2 september 2020

Een goed bedrijf, goede afspraken en aardige mensen

erwin

Super schoon

5,0 rating
2 september 2020

Na contact te hebben gehad voor het schoonmaken van de ramen, kozijnen en afdakje boven de deur ben ik zeer tevreden met het resultaat. Top gedaan en tot de volgende keer.

Francisca Bruining

Helemaal prima

5,0 rating
31 augustus 2020

Net personeel fijne communicatie en afstemming

Maryelle

Schoonmaken

5,0 rating
26 augustus 2020

Helemaal tevreden

Froukjw

Vertrouwd Schoon

5,0 rating
26 augustus 2020

Maken de ramen altijd netjes schoon. Geven van te voren even een seintje als ze eraan komen. De eerste keer had ik geen eens een afspraak maar wouden ze mijn ramen best even meepakken. Ze hebben een praktische aanpak en leveren een prima service.

David

Fijn en vlot bedrijf ๐Ÿ™‚

5,0 rating
26 augustus 2020

Wat mij betreft echt een bedrijf waar vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.
Snel, netjes en een zeer goed resultaat.

A.J.

Schoonmaak van ramen, kozijnen en houtwerk

5,0 rating
21 augustus 2020

Laat je huis schoonmaken door de mensen van Vertrouwd Schoon en je weet dat het goed en zorgvuldig gebeurt! Bovendien communiceren ze plezierig en correct en komen ze de afspraken na.

Tineke

Zeer tevreden

5,0 rating
21 augustus 2020

Echt een aanrader, je krijgt een paar dagen van te voren een app wanneer ze langs komen. Ze doen bij ons de ramen en kozijnen. Het is altijd goed voor mekaar.

Roelina

Ramen en kozijnen schoonmaken.

5,0 rating
18 augustus 2020

Komen altijd afspraken na en laten op tijd weten wanneer ze komen.
Het werk gebeurt gewoon goed.

Joost

Schoonmaak schilderwerk buiten

5,0 rating
15 augustus 2020

Ons huis is keurig volgens afspraak schoongemaakt.

Anne

The bosses hims selfs

5,0 rating
13 augustus 2020

De bazen hebben vandaag, tijdens bijzondere omstandigheden ( hittegolf), weer top werk geleverd. Wij hebben een siergrid vloer met open structuur. De ze hebben de mannen met een schrobmachiene wn harde arbeid weer pico bello en als nieuw gekregen.
Met minder dan perfect nemen ze geen genoegen. Wij zijn super blij met het resultaat!

Martin

ramen lappen bovenste

4,0 rating
11 augustus 2020

ik ben zeer tevreden over de schoonmaak
de heren doen goed hun best
en maken geen rommel

T.C.van Etten

Schoonmaak bovenste verdieping

5,0 rating
6 augustus 2020

Vakwerk, prettige mensen, ziet er weer netjes uit

RJM

Schoonmaken huis

5,0 rating
4 augustus 2020

Zoals voorgaande jaren huis weer schoongemaakt door vertrouwd schoon contact makkelijk via whats App zo ook de betaling.
Naar natuurlijk weer tevreden te zijn over een Een mooi schoon resultaat ๐Ÿ‘

Alie Vrielink

Alles weer spik en span!!

5,0 rating
31 juli 2020

De ramen zijn van binnen en van buiten weer spik en span. De datum van schoonmaken kwam even niet uit maar na contact kon deze verzet worden. Prima bedrijf!! Doet zijn naam eer aan.

NGW

Fantastisch bedrijf

5,0 rating
30 juli 2020

Ze hebben van de week voor het eerst bij ons de ramen en kunststof kozijnen schoongemaakt. Nou nooit weer een ander, wat een vakmensen. Was al even geleden dus best smerig de kozijnen, ze zien nu eruit als nieuw. Geen haast werk. Vriendelijke en nette man die hier was. Echt een aanrader en wat ook leuk is beslist niet duur.
Dus zoek je 1 dan nu niet meer verder zoeken maar bellen.

H Faber

top

5,0 rating
30 juli 2020

contact en werkzaamheden zijn beide goed, enorm tevreden en zeer betaalbaar.

Amber

Tevreden

5,0 rating
27 juli 2020

Altijd goede communicatie. Ook navraag of het goed is gegaan allemaal. Mannen leveren netjes werk. Zeer tevreden.

Gerda

Hallo Mannen

4,0 rating
27 juli 2020

Ben dik tevreden en wil graag volgend jaar weer gebruik van jullie bedrijf maken.

L. N.

Grondig en zorgvuldig

5,0 rating
27 juli 2020

Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden door de mannen van Vertrouwd schoon.
Ze werkten zorgvuldig en met aandacht, zodat nu na de ‘grote beurt’ het hele huis weer grondig schoon is.
Een aanrader!

Ellen Visser

Prima schoonmaakbedrijf

5,0 rating
26 juli 2020

Zeer tevreden maandenlang schone ramen en kozijnen.betaalbaar.dit bedrijf is zeker aan te bevelen

Grietje

Positieve ingestelde medewerkers bravo boys

5,0 rating
20 juli 2020

Huis goed schoon en fantastisch personeel goed werk boys

Jan Anton

huis schoon

5,0 rating
16 juli 2020

Frank heeft het keurig gedaan

P.N. Koster

vertrouwdschoon

5,0 rating
15 juli 2020

Helemaal dik te vreden

Gerrit

Heel tevreden

5,0 rating
14 juli 2020

Ik maak al een tijdje gebruik van Vertrouwd Schoon en dit bevalt heel goed! Ramen en kozijnen zijn altijd goed schoon als ze zijn geweest. 1x per jaar maken ze de dakgoten ook schoon. Een paar dagen van tevoren een appje vind ik echt super handig. Kortom erg tevreden!

Rianne

Klasse

5,0 rating
12 juli 2020

Bij mij worden alleen de ramen/kozijnen gedaan waar ik zelf niet of moeilijk bij kan (flat) en dat was weer – als vanouds – prima. Handige apparatuur ook. Alleen weet ik niet meer of de vensterbank ook onder onze afspraak viel, anders was het perfect geweest. Desondanks verdiende 5 sterren!

Willem

vriendelijk en netjes

4,0 rating
10 juli 2020

ook deze tweede keer is er weer snel en kundig werk geleverd. Wij blijven nog wel even klant !

eduard ehrhardt

Opleveringsschoonmaak

5,0 rating
10 juli 2020

Snelle reactie op offerteaanvraag, goede communicatie en vlotte planning t.a.v. inzet.
Zeer vriendelijk personeel, zeer keurig opgeleverd!

I.M. Bakker

Vriendelijke heren, matige schoonmaak

3,0 rating
10 juli 2020

In grote lijnen was de schoonmaak toereikend. Jammer wel dat men kleine plekken niet goed hebben gedaan, zoals deur openingen en de afdichtingsstroken van deuren en ramen.

Hulst

Top

5,0 rating
9 juli 2020

Ramen prima schoon, afspraken worden nagekomen. Vriendelijke jongens. Als je de ramen schoon wil hebben voor een goede prijs, adviseer ik vertrouwd schoon.

Siepie

Hele huis schoon gemakt

5,0 rating
9 juli 2020

Prime bedrijf

Ray Fuentes

ramen en kozijnen schoonmaken

5,0 rating
9 juli 2020

een aanrader.keurig personeel en prima werk geleverd. zeer tevreden

auke van breden

Schoon en netjes

5,0 rating
7 juli 2020

Prima bedrijf, als ze geweest zijn is alles buitenom weer lekker schoon. De mannen van vertrouwd schoon leveren prima werk .๐Ÿ‘

Anja

Tevreden

4,0 rating
2 juli 2020

1 juli zijn voor het eerst onze ramen door vertrouwdschoon gewassen. We zijn Erg tevreden. Volgende x zullen ze onze dakkapel ook schoonmaken.

Ronald

Netjes en flot

4,0 rating
30 juni 2020

Maandag 29 juni is vertrouwd Schoon weer langs geweest voor het schoonmaken van kozijnen en ramen.
Zoals altijd hebben ze dit weer Netjes en Flot gefixt.

H de Visser

Schoonmaken hele woning

4,0 rating
30 juni 2020

Wij hebben voor de eerste keer onze woning schoon laten maken door Vertrouwd Schoon en wij zijn zeer tevreden alles ziet er weer super uit.

Jan uit Steenwijk

Vertrouwd

5,0 rating
26 juni 2020

Ben blij dat het weer netjes gebeurd is. Ook voor het behoud van het hout.Groeten Marian

Marian

Mooi schoon, wel lang wachten

3,0 rating
26 juni 2020

Wij wonen onder bomen dus de ramen waren vrij vies. Nu weer blinkend schoon, erg fijn!
Bij de aanvraag zijn wij 2x vergeten, dus ik moest er 2x achteraan bellen/appen. Duurde daarom lang voordat we aan de beurt waren.
Daarom 3 sterren, anders waren het er 5 geweest.
Wel zie ik ze graag terug, zijn erg goed in hun werk!

Maaike

Netjes en snel

5,0 rating
22 juni 2020

Om onze woning mooi te presenteren op Funda hebben wij Vertrouwd Schoon gevraagd om de ramen en kozijnen schoon te maken. We zijn heel tevreden!
Als we straks verhuisd zijn zien we jullie graag (periodiek) terug voor onze nieuwe woning

Dennis en Ester

Keurig

5,0 rating
22 juni 2020

Altijd keurig aangekondigd.
Ramen zijn iedere keer weer perfect schoon en ook de kozijnen. Mannen zijn top en sociaal en staan te fluiten op de ladder. Toppers!

Jamyla

Prima bedrijf

5,0 rating
22 juni 2020

Goed en snel contact, leveren prima werk.

P

vertrouwd schoon i

5,0 rating
21 juni 2020

Een prima bedrijf wat zijn afspraken na komt en doet waar ze voor staan vertrouwd en schoon

Martin

Betrouwbaar & goed

5,0 rating
18 juni 2020

Ik maak al bijna 3 jaar gebruik van Vertrouwd Schoon en dat bevalt super! Paar dagen van tevoren een appje, ze komen ook echt op die dag, super vriendelijke jongens en betalen met een Tikkie. Past helemaal bij mij, dus een aanrader!

Marscha

Mooi werk

4,0 rating
18 juni 2020

Alles weer mooi schoon en een dag van te voren een app dat ze langskomen, top!

Arnold

Inderdaad vertrouwd schoon

5,0 rating
16 juni 2020

Geweldig werk geleverd, prachtig schoon en alles glimt weer.

Hennie

Betrouwbaar, goed en modern

5,0 rating
16 juni 2020

Schoonmaken gaat prima, prijs is goed, afspraken worden nagekomen. Communicatie en aankondiging via WhatsApp, betaling via Tikkie. Helemaal goed, dikke aanrader. Ramen, kozijnen, boekdelen, zonnepanelen, alles is mogelijk.

Leo

Bedrijfsnaam dekt de lading

5,0 rating
16 juni 2020

Precies gedaan wat afgesproken werd. Van offerte tot betaling.
Naam van bedrijf dekt de lading.

R.

alles in overleg

4,0 rating
16 juni 2020

We stonden ingepland om in het najaar het hele huis en de goten schoon te maken van buiten. Na overleg konden ze ons binnen 2 weken al inplannen omdat de schilders zouden komen. Super netjes behandeld dus en ze denken ook met je mee, na afloop kwamen ze even vertellen wat ze hadden gedaan en waar de schilder om moest denken.
Wat ik ook heel prettig vind is dat ze binnen 1 dag je appje of je email beantwoorden, weet je snel waar je aan toe bent.

Christina

Goed en snel werk!

4,0 rating
16 juni 2020

De ramen zijn schoon en er word snel gewerkt. Bij aangeven dat het niet schoon is, komen jullie snel weer langs om het alsnog schoon te maken.
Snelle reactie en een goede service.

J

Schone ramen en omlijsting

5,0 rating
15 juni 2020

Na wat opstartproblemen zijn wij erg tevreden over Vertrouwd Schoon. Altijd schone ramen en kozijnen, op alle verdiepingen. En als er eens iets niet goed gaat, wordt het keurig opgelost.
Betalen met een Tikkie werkt ook erg makkelijk.

Tjitske

Spic en span

5,0 rating
15 juni 2020

Het houtwerk is weer mooi schoon en de ramen glimmen want de jongens Vertrouwd schoon zijn weer langs geweest!

Betty

Servicegericht

5,0 rating
10 juni 2020

Vriendelijk personeel en vakkundig werk geleverd. Ik adviseer je dit bedrijf aan.

Renรฉ

Vertrouwd SUPER schoon

5,0 rating
9 juni 2020

Onze bovenramen degelijk en Super Schoon gemaakt: inclusief kozijnen: eenlust voor het oog en prettige en correcte service: een aanrader!!!

Eric Annema
    • voordeel naast super schoon laten ze ook alles heel (dakpannen enz)
      ga zo door!

      thumb Joop Douma
      9/22/2018

      Mijn ouders (zonder fb) zijn elke keer weer erg tevreden wanneer het hele huis aan de buitenkant is schoongemaakt!

      thumb Jeanine Slagter
      8/08/2018

    • 5 star review  Wat een geweldige mannen bij Vertrouwd Schoon. Het huis ziet er weer als nieuw uit. Een aanrader!!!!!

      thumb Lutske de Roos
      7/19/2018

      5 star review  Prima clean werk!

      thumb Willem Koornstra
      6/11/2018

    • 5 star review  Gewoon zoals het hoort, ga zo door

      thumb Lennart Tjepkema
      6/04/2018

      5 star review  Vandaag onze kozijnen en ramen laten schoonmaken. Enorm tevreden! Erg schoon en super sociale jongens. Werken erg netjes denken om en aan alles. Een echte aanrader, Tot de volgende keer !

      thumb Rachel Janice Sienema
      2/15/2018

    • 5 star review  Mijn Thuis Toko in Akkrum is 6 weken terug spinvrij gemaakt door Vertrouwd Schoon en nog steeds geen spin te bekennen. Super tevreden en goed werk! Dank heren!

      thumb Mardjantie Kneefel
      10/16/2017

      5 star review  Top bedrijf!

      thumb Jerone Keeb
      9/05/2017

  • 5 star review  Vandaag waren onze ramen schoongemaakt door Vertrouwd schoon, alles is super schoon. De jongens nemen echt de tijd om alles perfect schoon te maken. Aanrader!

    thumb Natalia Boorsma
    8/15/2017

    5 star review  Bedankt voor het goede werk ben zeer tevreden alles weer netjes schoon

    thumb Aj de Ruiter
    4/06/2017

Stuur een WhatsApp bericht