Op deze pagina vind je de meest recente reviews die we ontvangen hebben. Ook kun je zelf een review achterlaten, vul hiervoor het formulier in dat onder deze tekst staat. Laat je weten hoe je ons beoordeelt? We zijn benieuwd!

Zeer tevreden

5,0 rating
15 september 2021

Zeer vriendelijke mensen en alles is altijd keurig en streeploos schoon.

Deborah

Bereikbaarheid

4,0 rating
15 september 2021

Goede communicatie …voelt goed in deze digitale wereld…de jongens werken hard . En de prijs is redelijk. Ook vind ik ze flexibel…ik vind het goed gaan.

marrie.

Schoon huis

5,0 rating
7 september 2021

Gevels, zonnepanelen, goten en ramen weer blinkend schoon. We zijn er super tevreden over!

Waringa

Glanzend schoon

5,0 rating
6 september 2021

Zij maken hun belofte waar….vertrouwd schoon. Streeploos ook, is mijn ervaring. Vriendelijk en professioneel personeel. Zij verstaan hun vak. Ik ben zeer tevreden!

HJ van Rosse

Super tevreden

5,0 rating
6 september 2021

Ik ben echt heel tevreden, altijd een berichtje voordat ze komen, altijd vriendelijk, mooie schone ramen. Ik zeg top service!!

Ellen

Goede service

5,0 rating
31 augustus 2021

Prima service

B

Klantgericht

4,0 rating
27 augustus 2021

Zeer tevreden over de dienstverlening, de klantgerichtheid en flexibiliteit. Weer blij dat alles schoon is!

R smit

Goed werk geleverd

5,0 rating
27 augustus 2021

Wij zijn dik tevreden en hebben weer mooie schone ramen en kozijnen

Jkooistra

Het hele huis stralend schoon.

5,0 rating
23 augustus 2021

Het hele huis is van top tot teen vakkundig schoon gemaakt. Zelfs de goten. Fantastisch. De mannen werken hard en zijn zeer vriendelijk. Ik ben zeer tevreden

Heleen

Super tevreden over vertrouwd schoon.

5,0 rating
18 augustus 2021

Erg blij en tevreden met het schoonmaken van onze ramen en kozijnen.
Bedankt mannen, tot de volgende keer.

Klazien.

Vertrouwd schoon!!!

5,0 rating
13 augustus 2021

Elke 3 maanden worden de ramen en kozijnen schoongemaakt , dit word altijd keurig gedaan door de heren. Echt een aanrader. Je krijgt van te voren een berichtje wanneer ze komen.

Roelina Watzema

Prima bedrijf

5,0 rating
13 augustus 2021

Ik heb echt geen minpunten. Ze communiceren duidelijk wanneer ze komen en als er iets is reageren ze ook meteen. Top service en zeer schone ramen en kozijnen.
Ik beveel dit bedrijf bij anderen aan.

K

De service mag wat beter

4,0 rating
10 augustus 2021

Onze ramen en kozijnen worden elke keer naar tevredenheid schoongemaakt. Vertrouwd Schoon zou volgens afspraak eens in de 12 weken langskomen. De laatste afspraken zagen we een aantal keer een no-show, 2x niet gekomen vanwege ziekte (pas erg laat op de dag zelf een afmelding) en de 3e keer waren ze vergeten hun bezoek aan te kondigen waardoor wij er niet op hebben kunnen inspelen (beide naar het werk en de tuindeur op slot). Hopen dat het volgende keer weer soepel verloopt, zoals we gewend zijn.

E.V.

Zeer tevreden

5,0 rating
10 augustus 2021

Prettig contact en snelle reacties op vragen over de mogelijkheden. Mijn ramen en kozijnen waren 3 weken na het eerste contact stralend schoon. Prijs/ kwaliteit prima. Geen minpunten kunnen ontdekken! Bedankt !

Zoë

Watergeuzen

5,0 rating
3 augustus 2021

Ze kwamen weer, de glazenwassers van Vertrouwd Schoon. In dit geval waren we met z,n drieën als buren wat ik niet wist maar in de loop van de morgen duidelijk werd. Ramen dicht en daarna gingen ze aan de slag. Ik zag ze lopen, wilden geen koffie en hoorde de jongens bezig aan weerszijde van mij.
Koffie wilden ze niet.
De Schoonmaak Spuitgasten waren in beweging heen en weer tussen onze huizen en altijd opgewekt en vriendelijk aan de slag en heb je wat te melden is er alle tijd voor!
Jongens naar mijn hart en de glazen super schoon, volgens mij nemen ze bron water mee 😀

Ybeltsje

Goten schoonmaken

5,0 rating
2 augustus 2021

Mijn goten zaten zo vol dat er vegetatie in groeide. Gauw Vertrouwd Schoon gemaild en binnen korte tijd kwam er een buitengewoon aardige en kundige schoonmaker die de boel heeft gefixt. De goten zijn weer leeg en de ramen en kozijnen weer spic en span. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

S.M. de Vries

Gewoon prima

5,0 rating
2 augustus 2021

We zijn helemaal tevreden (dakgoten, kozijnen, ramen)alles weer schoon en we zullen er zeker nog een keer gebruik maken 👍👍

E.Strijk

Tevredenheid ten top

5,0 rating
2 augustus 2021

Op 26 augustus j.l. weer aangenaam verrast en nieuwe medewerker genaamd Bob heeft alles super schoon gemaakt. Wij zijn wederom verrast van de klantvriendelijkheid en goede inzet medewerkers.

René Spek

Top service!

5,0 rating
19 juli 2021

Buitenkant huis en ramen weer super schoon! Top service, prettige communicatie en komen hun afspraken na!

Marjolijne

Professioneel, vriendelijk, vlot enz enz

5,0 rating
5 juli 2021

Ik zat maanden op een andere glazenwasser te wachten tot ie tijd zou hebben. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met vertrouwd schoon, die zeer adequaat en vriendelijk reageerden. In no time ramen en houtwerk blinkend schoon! Topbedrijf!

Tsjip

Altijd frisse kozijnen en schone ramen.

5,0 rating
3 juli 2021

Super tevreden over deze mannen. Afspraak is afspraak en het resultaat mag er altijd zijn.

leo Jan

Alles weer schoon

5,0 rating
2 juli 2021

Gisteren is mijn huis schoongemaakt aan de buitenkant. Alles staat er weer netjes bij nu zeer tevreden

Jelmer

Schoonmaak

4,0 rating
28 juni 2021

Over het algemeen goed werk geleverd maar bij het opdrogen van sommige ruiten was het mooi opgedroogd

Johannes

Uitstekend

5,0 rating
28 juni 2021

Goed en nauwkeurig werk geleverd

Piet T

Schoon

5,0 rating
26 juni 2021

Alles weer heerlijk schoon. Toppers.

Hiltje

Altijd schoon en makkelijk

5,0 rating
25 juni 2021

De ramen en kozijnen zijn weer schoon, echt blij met vertrouwd schoon. Makkelijk in de communicatie en altijd volgens afspraak.

Bas

Goede service

5,0 rating
22 juni 2021

De ramen zijn weer mooi schoon.
En de kozijnen ook.

Huib

Super schoon

5,0 rating
21 juni 2021

Top ben zeer tevreden

Mm

Op de ladder

5,0 rating
14 juni 2021

Mijn ramen en kozijnen zijn weer stralend schoon. Het was heet en de mannen moesten deze keer op de ladder (de watertank was uitgeleend). Allemaal een goed humeur en dus niet alleen fijn voor mij, ook erg collegiaal. Graag tot de volgende keer!

Jacqueline

Altijd heerlijk schoon!

5,0 rating
14 juni 2021

De mannen werken keurig, snel, en het is altijd weer blinkend schoon!

Thea

Altijd goed geregeld, en superschoon!

5,0 rating
14 juni 2021

Kwaliteit in schoonmaakwerk! En altijd vriendelijk

Thea

Blinkend schoon

5,0 rating
11 juni 2021

Erg tevreden: onze ramen en kozijnen zijn weer blinkend schoon. Beter zouden we het zelf niet kunnen doen!

Tjitske

Kan beter

3,0 rating
10 juni 2021

De ramen zijn mooi schoon. Maar ik vind het belachelijk dat je voor het houtwerk en vensterbanken extra moet betalen. Wij komen uit Meppel en onze glazenwasser daar nam dat er altijd bij mee. Dat hoort bij de ramen. Het wordt wel nat bij het lappen van de ramen. Neem het dan ook mee.

Marijke Gehin

Keurig schoon en flexibel met de planning

4,0 rating
10 juni 2021

Zie boven

Johannes

Heerlijk schoon

5,0 rating
9 juni 2021

Vertrouwd schoon is ook VERTROUWD EN SCHOON ben blij als ze weer langs komen . dan schijnt de zon weer in mij.

Y

Happy as can be

5,0 rating
8 juni 2021

Eerst kwamen de glazenwassers voor het wassen van de ramen aan de buitenkant.
Streeploos en ze maakten ook de kozijnen meteen schoon, zat bij de prijs inbegrepen.
Door een actie van vertrouwd schoon mbt de glazen aan de binnenkant te wassen, heb ik ook daar een abonnement voor genomen.
Nu in het voorjaar heb ik ons houten huis en de boeidelen laten cleanen.
Want ook dat bieden ze aan.
We zijn zo blij dat dit nu vakkundig gebeurt en wij geen ladder meer ophoeven.
We genieten volop van het strakke resultaat.
Bedankt mannen!
Klasse!
Simon Trommel en Katy van der Zwaag

Katy

Eerste klas werk

5,0 rating
4 juni 2021

Zoals besproken alles weer pico bello in orde. Klassewerk

Sierk

Wat kom je dan fijn thuis

5,0 rating
3 juni 2021

Vandaag heeft Keimpe ons huis schoon gemaakt, ramen gelapt en noem maar op.
Wij zijn super tevreden. 👌👍

Jan en Ali

Fantastisch

5,0 rating
3 juni 2021

Super vriendelijk, schone ramen, snel klaar, goede prijs. Mega tevreden!

Janine

Glashelder

5,0 rating
3 juni 2021

Hoera. De ramen zijn weer heel mooi schoon gemaakt: glashelder. Was wel nodig na al die regen.

Hanneke

Ramen schoonmaken

5,0 rating
29 mei 2021

Zeer tevreden ! Alles perfect schoongemaakt

J. Leijnse

Met zorg schoongemaakt

5,0 rating
28 mei 2021

Eerste keer toevertrouwd aan vertrouwd schoon. Vertrouwen niet beschaamd. Zeer professionele indruk en ook niet onbelangrijk, erg klantvriendelijk. Top hoor!

JK

Schoonmaakbedrijf vertrouwd schoon

4,0 rating
28 mei 2021

1e ervaring was prima hebben dakgoten en kapellen van mijn woning prima schoongemaakt plus de ruiten zeer tevreden erover.

PJ

Schoon

4,0 rating
19 mei 2021

Vertrouwd

Ruurd

Glashelder

5,0 rating
19 mei 2021

Altijd weer fijn als de ramen door vertrouwd en schoon zijn gewassen.
Dan zijn de ramen weer spik en span!

Michelle

Vertrouwd schoon

5,0 rating
19 mei 2021

Altijd netjes werk. Je merkt ook amper dat ze er zijn, gaan netjes met je spullen om als ze even wat ruimte moeten maken en sluiten de boel weer netjes af. Van te voren even een berichtje als ze komen en na de tijd even een berichtje of alles naar tevredenheid is gegaan. Prima service zo.

David

Top bedrijf

5,0 rating
14 mei 2021

Alles doen wat je hebt afgesproken… en helemaal top schoon. Aanrader

Els

Licht en zicht

5,0 rating
5 mei 2021

“Vertrouwd schoon” is hier wel op zijn plek ,er word met aandacht en professie tijd genomen , om een voor ons grote klus over te dragen aan de werknemers van uw bedrijf ..Het resultaat is altijd blinkend ! Prijs kwaliteitsverhouding is prima . Vriendelijk en vakkundig personeel ..Goed overleg mogelijk , en in het maken van een afspraak is naar te behoren te communiceren.

B. de Vries

Gerenoveerd bedrijf, zeer tevreden.

5,0 rating
4 mei 2021

Glazenwasser, Duidelijke afspraken, snelle service en prima werk geleverd!

J. Kooistra

Vertrouwd schoon

5,0 rating
4 mei 2021

De heren zorgen er elke keer weer voor dat de kozijnen en de ramen echt schoon zijn, voor een goede prijs.

Roelina Watzema

Top

4,0 rating
26 april 2021

Heel vriendelijk personeel! Zeer tevreden over de service en makkelijk te bereiken!

Ardijana

Brandschoon!

5,0 rating
14 april 2021

Niets op aan te merken! Heel tevreden!

K.

Ramen wassen

5,0 rating
9 april 2021

Voor de 1ste keer gebruik gemaakt van de diensten van Vertrouwd Schoon. Het zicht is weer helder en de kozijnen ook mooi schoon. Super gedaan 👍

W.Bruining

Super tevreden!

5,0 rating
8 april 2021

Perfecte service, snelle reacties, eerlijke prijzen en mooi schoon!! Wij zijn er blij mee!!

Karlijn

Snel en goed geregeld

5,0 rating
4 april 2021

Mooi snel een offerte en werd goed van tevoren geïnformeerd wanneer ze langskwamen. De goten zijn weer mooi leeg en dat voor een goede prijs! Volgend jaar weer van harte welkom!

W. Kaandorp

Altijd netjes

5,0 rating
3 april 2021

Een keer per zes weken doen deze mannen keurig werk. Altijd op tijd.

Keijzer

Tevreden!

5,0 rating
2 april 2021

Afgelopen week zijn de mannen van Vertrouwd Schoon weer langsgeweest. Zowel de ramen boven als beneden zijn gedaan en blinken weer als een spiegel. Tot over een aantal weken!

Elleke

Kunststof Dakkapel als nieuw!!!

5,0 rating
2 april 2021

Na 9 jaar ons kunststof dakkapel in Harlingen laten schoonmaken, ziet er weer netjes uit ( zoals het ooit is geleverd) helaas kan ik geen foto’s er bij voegen om het verschil te laten zien.

johan brandsma

Blij!

5,0 rating
29 maart 2021

Buitenom alles super netjes schoongemaakt, top resultaat. En fijne communicatie. Daar worden wij blij van!

Jelmer & Klaske

Toppie!

5,0 rating
25 maart 2021

Altijd zo blij als ze weer komen!
Super schoon en nemen de tijd er ook voor

Miriam

Spik en span

5,0 rating
25 maart 2021

Ik ben erg tevreden over de diensten van Vertrouwd Schoon. Eerst een appje met aankondiging datum dienstverlening en op de dag zelf keurig afgehandeld.

Martina

Super schoon

5,0 rating
25 maart 2021

Voor het eerst is de glazenwasser geweest. Nou super, alle ramen blinkend schoon en vooral ben ik enthousiast over het schoongemaakte houtwerk. Ik heb serre deuren met veel raampjes en een nogal bewerkelijke achterdeur maar alle latjes zijn super schoon. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

A

Super

5,0 rating
25 maart 2021

De ramen zijn weer lekker schoon ben er weer blij mee. Echte aanrader voor iedereen de schone ramen wil hebben 👍Ik ben er blij mee

Anneke Groenendijk

Zeer verrast

5,0 rating
24 maart 2021

Eindelijk weer schone ramen, zelfs beneden waar ik slecht bij kan door onze paviljoen. Bedankt toppers. Ik ben blij met jullie.

Anna Reitsma

Super schoon

5,0 rating
23 maart 2021

Vriendelijke jongens die de ramen en het houtwerk weer spik en span maken , TOP!
Wordt je blij van 😀

Elly

Goeie service

5,0 rating
23 maart 2021

Altijd een bericht vooraf, makkelijk betalen via een tikkie! En als er iets niet goed is, regelen ze het altijd snel en goed.

Hofman

Top bedrijf

5,0 rating
23 maart 2021

Keurig werk een bedrijf om aan te bevelen.geen hoge kosten .

Auke

Toppers!

5,0 rating
23 maart 2021

Harde werkers, mooi team, gezellige sfeer met elkaar en alles steeds weer tip top schoon. Ben erg tevreden over Vertrouwd Schoon!

S

Goed werk

5,0 rating
19 maart 2021

Buiten weer mooie schone ramen en kozijnen.
Prima werk, tot de volgende x

Deborah

Keurig werk

4,0 rating
16 maart 2021

Prima werk, ramen weer helemaal schoon, nog een paar minuscule strepen op de ramen, maar dat is het vuil dat van de kozijnen kwam. Service prima in orde !! Aanrader

Ido

Schoonmaak buitenshuis

5,0 rating
15 maart 2021

Goed werk.

Emelie

Blinkende ramen

5,0 rating
15 maart 2021

Vertrouwd Schoon afgelopen vrijdag voor het eerst ‘over de vloer’ gehad. Resultaat: blinkende ramen! Dus, voor herhaling vatbaar én een tevreden klant.

Margot

Hier wordt ik ook helemaal blij van.

5,0 rating
13 maart 2021

Heerlijk,kom ik thuis en dan zijn de ramen en kozijnen weer super schoon en vogelpoep vrij!
Daar wordt wordt ik nou blij van🤗

Klazien.

Na maanden weer perfect schone ramen.

5,0 rating
12 maart 2021

We waren niet thuis toen Vertrouwd Schoon bij ons langskwam om de ramen te wassen. Toen we thuis kwamen zag ik dat er allemaal druppels op de ramen zaten. Danzij het speciale water dat vertrouwd schoon gebruikt (zonder kalk) was dit binnen een uur perfect streep en vlekkeloos opgedroogd.
We kunnen weer fijn naar buiten kijken!

Marieke

Tevreden

5,0 rating
10 maart 2021

Dit was voor mij de eerste maar zeker niet den laatste helemaal tevreden 👍🏻

R.m. Nijenhuis

Goed werk en zeer schoon

5,0 rating
10 maart 2021

Altijd netjes en ben er zeer blij mee

Karin

Goed gedaan!

5,0 rating
8 maart 2021

Keurig werk gedaan door Keimpe! Topper, bedankt👍

Henri

Altijd goed werk

5,0 rating
8 maart 2021

Werk wordt keurig uitgevoerd, vriendelijk. En zelfs super leuk wanneer mn dochtertje nieuwsgierig is naar het water. Erg tevreden!

Negenman

Tevreden

5,0 rating
8 maart 2021

Mooie schone ramen en kozijnen.
Helemaal blij mee.

Jolanda

Ontzorgen

5,0 rating
7 maart 2021

Het gebruik maken van de diensten Vertrouwd Schoon is voor ons een manier van ontzorgen.
Een berichtje van Vertrouwd Schoon dat er met een paar dagen enkele medewerkers op de stoep staan om ons huis even goed onder handen te nemen.
Dat hebben ze gedaan huis weer spic en span .

Ate

Super schoon

5,0 rating
7 maart 2021

we Zijn zeer tevreden het hele huis is super schoon. Leuke jongens niets was ze te veel😀
Volgend jaar zeker weer!
Groetjes Anita

Anita

Een waar genot van schone ramen

5,0 rating
3 maart 2021

Iedere keer weer, worden de ramen heel snel en vakkundig prachtig en helder schoongemaakt door de mannen van vertrouwd schoon.

Michelle

Goede service

5,0 rating
1 maart 2021

De ramen zien er weer spic en span eruit.
Bedankt voor de goede service.
En dat jullie in de lente en zomer goed letten waar jullie staan ivm de planten.

Huib

Goed werk

5,0 rating
26 februari 2021

Ben altijd zeer tevreden:)

HJ

Vertrouwd schoon.

5,0 rating
26 februari 2021

Super service. Je krijgt via WhatsApp de datum dat ze weer langs komen door. En een paar dagen later een berichtje of alles naar wens is geweest én een betaalverzoek. Ga zo door heren 💪

Hendrika

Perfect schoon!

5,0 rating
24 februari 2021

De ramen en deuren zijn perfect schoon. Bedankt, jongens!

Petra

tevreden

5,0 rating
20 februari 2021

Mooie schone ramen in een sneltreinvaart.
Wat een gemak dat alles per app .geregeld kan worden.

Wiebe

Leveren goed en schoon werk.

5,0 rating
18 februari 2021

Komen om de 6 weken bij ons de ramen doen. Ze lappen de ramen keurig, personeel is zee vriendelijk.
Prijs kwaliteit verhouding is op één lijn.
WhatsApp service 1 dag van te voren dat ze langs komen.
Zijn erg tevreden met de geleverde service.

Frank Wolter

Tevreden!

5,0 rating
18 februari 2021

Een dag voordat ze langs komen, krijg je een appje. Ideaal! En daarnaast altijd tevreden over de schone ramen. Top bedrijf!

Nienke

Vertrouwd schoon - goed schoon

3,0 rating
11 februari 2021

Aardige jongens die keurig hun werk doen.

A .

De binnenkant!

5,0 rating
11 februari 2021

Gister zijn al mijn ramen aan de binnenkant keurig schoongemaakt, wat een verschil! Ook de binnendeuren en -ramen blinken weer. Nu met de zon erbij, is het helemaal een lust voor het oog.

Jacqueline

Doen wat met de dingen die je aangeeft.

4,0 rating
10 februari 2021

Had gevraagd extra goed te kijken naar de vensterbanken. En dat is zeker gedaan. Ook sturen ze gerust een appje van te voren zodat je eventueel de schutting open kan doen erg fijn.

M de vries

Goed werk

5,0 rating
9 februari 2021

Ondanks jou en somber weer. Vrolijke mannen die na een bakkie goed werk hebben geleverd.

René Spek

Bornego

4,0 rating
4 februari 2021

We zijn altijd erg tevreden. Fijn dat ook de buren gebruik kunnen maken van jullie bedrijf. Vriendelijk personeel.
Het is een paar keer gebeurd dag een dakraam niet was gedaan. Vandaar de 4 ipv 5 sterren

Wieke

Schoonmaak ramen en kozijnen

5,0 rating
30 januari 2021

We zijn heel tevreden, het is heel zorgvuldig gedaan.

G De Boer

Ramen wassen

5,0 rating
30 januari 2021

Uitstekende communicatie en vriendelijke werknemers met goed resultaat!

Gijs

Abonnement ramen wassen

5,0 rating
29 januari 2021

Fijn bedrijf! Via app altijd contact wanneer ze weer van plan zijn langs te komen. Ramen schoon, en eens per jaar het uitgebreide werk erbij. Dik tevreden!

Wendy

Dakgoot schoonmaken

5,0 rating
29 januari 2021

Ook dit jaar weer de dakgoot laten schoonmaken (zat vorig jaar helemaal vol, was de eerste keer dat ik dit na aankoop huis liet doen). Nu zat er bijna niets in, in overleg komt Vertrouwd Schoon nu over twee jaar = meedenken met de klant!
Goede service, goede communicatie en zeer klantvriendelijk!

Yvonne P.

Mooi schoon

5,0 rating
27 januari 2021

Mooi schoon

Saad ikiri

Goed bedrijf

5,0 rating
25 januari 2021

De ramen zijn weer schoon, tot de volgende keer 👍

Eam
    • voordeel naast super schoon laten ze ook alles heel (dakpannen enz)
      ga zo door!

      thumb Joop Douma
      9/22/2018

      Mijn ouders (zonder fb) zijn elke keer weer erg tevreden wanneer het hele huis aan de buitenkant is schoongemaakt!

      thumb Jeanine Slagter
      8/08/2018

    • 5 star review  Wat een geweldige mannen bij Vertrouwd Schoon. Het huis ziet er weer als nieuw uit. Een aanrader!!!!!

      thumb Lutske de Roos
      7/19/2018

      5 star review  Prima clean werk!

      thumb Willem Koornstra
      6/11/2018

    • 5 star review  Gewoon zoals het hoort, ga zo door

      thumb Lennart Tjepkema
      6/04/2018

      5 star review  Vandaag onze kozijnen en ramen laten schoonmaken. Enorm tevreden! Erg schoon en super sociale jongens. Werken erg netjes denken om en aan alles. Een echte aanrader, Tot de volgende keer !

      thumb Rachel Janice Sienema
      2/15/2018

    • 5 star review  Mijn Thuis Toko in Akkrum is 6 weken terug spinvrij gemaakt door Vertrouwd Schoon en nog steeds geen spin te bekennen. Super tevreden en goed werk! Dank heren!

      thumb Mardjantie Kneefel
      10/16/2017

      5 star review  Top bedrijf!

      thumb Jerone Keeb
      9/05/2017

  • 5 star review  Vandaag waren onze ramen schoongemaakt door Vertrouwd schoon, alles is super schoon. De jongens nemen echt de tijd om alles perfect schoon te maken. Aanrader!

    thumb Natalia Boorsma
    8/15/2017

    5 star review  Bedankt voor het goede werk ben zeer tevreden alles weer netjes schoon

    thumb Aj de Ruiter
    4/06/2017