0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Reviews

Romy Peters
Romy Peters
4 Mei 2024
Toen ik thuis kwam waren mijn ramen super schoon! Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Diety Vries De
Diety Vries De
29 April 2024
Alles weer spic & span. Fantastisch wat een top bedrijf. Zeer vriendelijke medewerkers en m’n ramen, kozijnen en goten weer als nieuw. Bedankt mannen.
Rie Veenhoff
Rie Veenhoff
26 April 2024
Rie Ik ben zeer tevreden de ramen zijn weer glanzend.
sietse Boskma
sietse Boskma
24 April 2024
Goed bevallen wel mooi schoon geworden. Alleen konden niet goed comminiceren,met engels sprekende schoonmakers.
Wim
Wim
7 April 2024
Eerste keer bij dit bedrijf. Na akkoord op de offerte al vrij snel een afspraak gepland. Kreeg op de dag zelf geen appje, maar de mannen belden keurig aan om zich te melden. Ramen en kozijnen keurig schoongemaakt en vlot gedaan, prima resultaat. We gaan mooi verder met Vertrouwd Schoon!
Hammie Andreae
Hammie Andreae
2 April 2024
Mooi schoon gemaakt zeer tevreden . hartelijke vriendelijke jongens mogen weer komen.😄👍
Wim van der Klauw
Wim van der Klauw
22 Maart 2024
Was een probleem met de factuur, maar binnen een dag opgelost. Alles was weer keurig schoon. Opmerking is ook direct goed opgelost
Aeltsje Van Der Meer
Aeltsje Van Der Meer
20 Maart 2024
Heel goede ervaring. Ik werd goed en tijdig op de hoogte gehouden van de komst van vertrouwd schoon. De medewerker was mooi op tijd en heel vriendelijk. Hij heeft zijn werk heel goed gedaan. Ik ben er blij mee.en zeer tevreden
Peter Laicht
Peter Laicht
5 Maart 2024
Bericht dat ze weer kwamen. Zeer nette en correcte medewerkers. Nog navraag door de heren wat er precies gebeuren moest. Zeer tevreden over resultaat en ook resumé voordat ze vertrokken over wat er gedaan is. Tot een volgende keer.
Irma Heidstra
Irma Heidstra
1 Maart 2024
Heel tevreden, de ramen zijn prima schoon. Fijn om van te voren een berichtje te krijgen.

Bekijk alle reviews op de website:

Dik tevreden

27 september 2023

Ik ben dik tevreden over het schoonmaken van de ramen en kozijnen!

Ook over de schoonmaker ben ik dik tevreden! Vriendelijke man en levert prima werk af!

Shobha

Schoonmaken ramen

27 september 2023

Prima voorelkaar hoef er niet om thuis te blijven kan gaan en staan waar ik wil en als ik thuis kom of ben is alles in een scheet en een zucht schoon er is altijd koffie ☕ voor de mannen en als ze blijven eten zet ik de frituur pan aan voor een snack

Johannes

Fijne en snelle werkers

15 september 2023

Vertrouwd schoon heeft vriendelijk personeel. Ze werken snel en kundig. Prima lui

D.visser

Periodieke schoonmaak

15 september 2023

De ramen zijn weer schoon, maar de kozijnen verdienen meer aandacht, m.n de onderdorpel en de bijbehorende vensterbank. Nu moest ik zelf weer na-poetsen ; jammer.

Annie

Periodieke schoonmaak

15 september 2023

Ramen en kozijnen weer netjes. Wel jammer van de fout in de planning, 1e aankondigingsbericht ontvangen maar ze kwamen die dag niet, 2e aangekondigde moment wel.

Ellekw

jaarlijkse woning schoonmaak

1 september 2023

Twee vriendelijke mannen hebben onze woning schoon gemaakt. Dit laten wij elk jaar, al vanaf de oprichting van het bedrijf “Vertrouwd Schoon”, verzorgen. Reinder en Grardus hebben een prima bedrijf, maken keurige afspraken en hebben nette medewerkers. Flexibel ook als een afspraak op een ander moment gezet moet worden. Klein puntje van aandacht is wellicht na de werkzaamheden even een controle rondje om het huis. Hier en daar nog een klein aandachtspuntje. Dan kom je ook de schoonmaakdoekjes tegen die zijn blijven liggen. ( krijg je wel terug hoor)

Algemeen: prettige mensen die naar hun beste kunnen aan het werk zijn!

Menno

Ramen en kozijnen

31 augustus 2023

Over het algemeen tevreden. De ramen drogen niet streeploos op, maar met vlekjes. Iets hardnekkiger vlekken worden niet altijd schoon.

S

Super

28 augustus 2023

Wij zijn altijd super tevreden over het schoonmaken van onze ramen en kozijnen door het team van vertrouwd schoon…

Linda van dijk

Ervaring met schoonmaken van onze ramen

25 augustus 2023

Wij kwamen thuis en mijn vrouw welke niet wist dat de glazen wasser die dag langs zou komen ,zei als eerste wat zijn mijn ramen schoon.

Douwe

Ramen wassen

25 augustus 2023

De ramen zijn wel schoon masr strepen verschijnen bij het opdrogen. Kozijnen boven hadden wel wat meer aandacht kunnen hebben en zo ook de voordeur.

Geke

Complete reiniging en waxen kunststof

21 augustus 2023

Het was weer fijn thuiskomen 👍 hele huis en ramen schoon en alle kunststof gewaxt. Heel tevreden en een fijne communicatie!

Marga

Kappel niet gewassen

14 augustus 2023

Voordeur niet gedaan

Hubert W

Goed schoon

11 augustus 2023

Fijn en goed schoon gemaakt

Anneke Bonnema

Super!,

11 augustus 2023

Ik ben zeer tevreden over het resultaat, Ramen, kozijnen blinkend schoon!

Zal jullie bij iedereen aanbevelen.

Janke Weisser

Zeer te reden

7 augustus 2023

Vooral de communicatie verloopt fijn, alles is netjes schoon. Aan te bevelen!

Elja

Fantastisch schoon

7 augustus 2023

Mijn ramen zijn prachtig schoon geworden en de mannen die het deden waren erg aardig.

Ik ben er blij mee. Top.

Wieke

Prima werk geleverd

28 juli 2023

Alle ramen en kozijnen weer mooi schoon!

Goede service, ze doen wat ze beloven.

Gea

Tevreden klant

28 juli 2023

Alle ramen en kozijnen weer netjes schoongemaakt. Prima bedrijf, goede communicatie. Heel tevreden 😀

Yvonne

Prima dakgoot schoon

21 juli 2023

1 keer per jaar dakgoot reiniging is prima. Goede communicatie een paar dagen van te voren en snelle reactie op Whatsapp. Ik vind de schoonmaak prijs wel aan de hoge kant 67 euro voor een kwartier werk maar jullie doen het heel netjes dus ik blijf het zeker elk jaar graag afnemen.

Sylvia

Nog nooit zo schoon

21 juli 2023

Vakwerk, vriendelijke werknemers. Snelle reactie.

Mijn ramen zijn nog nooit zo schoon geweest.

Tjarda Maass.

Ramen kozijnen schoonmaak

19 juli 2023

Komen om de zoveel tijd de ramen en kozijnen buiten schoonmaken van ons appartementen complex.

Alles weer netjes schoon! Wij zijn er tevreden mee

Hillie

Prima werk geleverd

17 juli 2023

Goed werk gedaan

Eddy

Ramen

14 juli 2023

Er zijn 3 ramen niet gedaan. Nou zou dat kunnen omdat er 2 subboards in de weg stonden, maar dan zou ik het op prijs stellen dat men dat melde

Braaksma

Complete schok maak en wac

13 juli 2023

Al onze kunststof kozijnen/ keroliet incl wax en onze ramen goed gedaan.

Onze panelen zijn ook schoongemaakt.

Naveen heel slechte ervaring lijken deze kerels heel goed in hun werk

Plantinga

Top werk!

7 juli 2023

Onze ramen & kozijnen weer tip top!

Zijn super tevreden!

Top service👍

Dank jullie wel

Siska

Super schoon

4 juli 2023

nu voor de 2e keer zijn jullie langs geweest om de ramen en kozijnen schoon te maken en we zijn super tevreden.

Leo

Mooi werk afgeleverd

23 juni 2023

Vorige week is Daan bij ons geweest, heeft de gevels rondom het huis schoongemaakt. Super mooi geworden. Precies volgens afspraak. Top bedrijf. Na het schoonspuiten zijn de ramen ook schoongemaakt. Top service. Bedankt

Mina

Kak, schijt en stront.

13 juni 2023

Maar als vertrouwd schoon is geweest zie je er niets van weer. Helemaal top.

Vogels schijten alles onder, maar de wasser heeft alles schoon gemaakt. Ook boven verdieping en uiteraard beneden. 1 heel groot nadeel….. je ziet duidelijk dat je ramen binnen vuil zuil zijn…. maar daar zit geen vogel schijt. Zeker een aanrader.

Vooraf melding van wanneer ze langs komen.

Inderdaad een planning van 0800 tot 1800 uur. Maar je hoeft er niet voor thuis te zijn….

Al komen ze snachts….

Heel erg blij met vertrouwd schoon.

Peter

Hele huis gereinigd

13 juni 2023

Zeer tevreden alles weer spic en span. Goede prijs, netjes gewerkt. Snelle en vriendelijke communicatie.

Irma

Ramen wassen.

12 juni 2023

Geen klachten,mooie schone ramen,komen afspraak na.

Top bedrijf.

J en A

Schone ramen

12 juni 2023

Ik kwam vrijdag thuis en tot mijn grote plezier waren de ramen ,zowel op de 1e verdieping als op de begane grond blinkend schoon.

Vanessa

Schoonmaken ramen hele huis

12 juni 2023

keurig schoon

Erg vriendelijke schoonmakers zoals ook de eerste keer

JE

Schoonmaken ramen hele huis

12 juni 2023

Voortreffelijk schoon

Net als de eerste keer vriendelij

ke schoonmakers

Jikky

Dakkapel

12 juni 2023

Na mis communicatie snel opgelost door passerende werknemer

Na 2 dagen is het super schoon gemaakt door een relaxte man

Dik tevreden

Marieke

Dakkapellen schoonmaken

6 juni 2023

Weer dit jaar soepel en schoon verlopen.

Wietske

Gevel reiniging

30 mei 2023

Voor de 2e keer kunststof gevel laten reinigen.

Heel tevreden ziet er weer schoon uit 👍

Yvonne

Erg tevreden

17 mei 2023

Heel netjes en vriendelijk altijd, en altijd weer schoon.

E

Schoonmaak dakkapel en dak goten

5 mei 2023

Aardige jongeman, prima werk. Alles weer mooi schoon

Petrie

Glazenwasser

5 mei 2023

Wij zijn heel tevreden over Vertrouwdschoon,

de glazenwasser die gisteren onze ramen heeft gewassen heeft super werk afgeleverd.

J.D.Koning

Prima

30 april 2023

Vriendelijk personeel, altijd netjes en schoon.

D