Kom jij ons team versterken als schoonmaker luxe jachten m/v in Sneek?
Ons schoonmaakbedrijf groeit hard en daarom zoeken we jou! Streef jij naar kwaliteit, ben je een pietje precies en zoek je schoonmaakwerk in Sneek? Dan is een baan als schoonmaker luxe jachten bij Vertrouwd Schoon echt iets voor jou!

Werkzaamheden
Voor een gerenommerde jachtwerf in Sneek maak je luxe jachten schoon. Je kunt kiezen of je voor de binnen- en/of buitenschoonmaak van de schepen wordt ingezet.
Werkzaamheden binnenschoonmaak: onder andere stofzuigen, afstoffen en het reinigen van sanitair.
Werkzaamheden buitenschoonmaak: de jacht buitenom schoonmaken, denk aan het schoonmaken van het dek en de romp van het schip.

Eisen
– Je bent een pietje precies en je doet graag wat extra moeite om écht goed schoon te maken.
– Je bent een echte aanpakker, je steekt graag de handen uit de mouwen.
– Je houdt je aan afspraken en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan.
– Ervaring is geen pré, voordat je start wordt je door ons opgeleid en leer je alles over professioneel schoonmaken.

Wat bieden we jou?
We bieden jou een leuke en afwisselende baan in een gezellig team. We vinden het belangrijk dat je je werk leuk vindt en dat je je op je plek voelt. Zo nu en dan hebben we een bedrijfsborrel of bedrijfsuitje. Je loon is geregeld volgens het Schoonmaak CAO. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf.

Locatie
De jachtwerf bevindt zich in Sneek. De bushalte is op loopafstand, de bus gaat meerdere keren per uur. Er is voldoende parkeerruimte voor auto’s en fietsen.

Startdatum
Je kunt per direct beginnen. De schoonmaakdagen zijn maandag en/of vrijdag en/of zaterdag. De werktijden zijn van 10:00 tot 14:00/15:00. Er is geen minimum aantal uren dat je beschikbaar dient te zijn, je mag zelf kiezen hoevaak je ingezet worden. Wil je meerdere keren per week schoonmaken, of kan je eens per maand, of alleen in de weekenden? In overleg is alles mogelijk!

Meer info en solliciteren
Wil je graag meer weten over deze vacature of wil je solliciteren? Bel ons dan op 0566-700220 of stuur een e-mail naar info@vertrouwdschoon.nl. Je kunt ook het formulier invullen door op de knop ‘solliciteren’ te klikken. Zien we jou binnenkort?

Telefoonnummer: 0566-700220 | E-mail: info@vertrouwdschoon.nl