0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Reviews

Yvonne van der Wal
Yvonne van der Wal
13 December 2023
Topbedrijf! Vooraf word ik altijd netjes geïnformeerd wanneer ze komen. Ramen en kozijnen keurig schoon!! Als ze geweest zijn opnieuw een mail of ik klachten heb. Helemaal tevreden.
Peter de Boer
Peter de Boer
11 December 2023
Ze doen wat ze beloven dus alles goed schoon.. Toppers
Saskia de Vries
Saskia de Vries
7 November 2023
Erg aardige en beleefde schoonmakers. Mijn complimenten.
Sylvia Hendriks
Sylvia Hendriks
31 Oktober 2023
Altijd tevreden maar deze keer extra omdat er zo zorgvuldig en intensief gewerkt werd bij het doen van onze ramen. Blij mee!
Ellen Volders
Ellen Volders
16 Oktober 2023
De eerste keer dat we een afspraak hadden staan voor het ramen wassen zijn ze helaas niet langsgekomen door omstandigheden. Maar er is in overleg een nieuwe datum gepland en alles is inmiddels prachtig schoon geworden.
D
D
9 Oktober 2023
Heel tevreden, houtwerk dakkapel en boeidelen zeer grondig schoongemaakt. Vriendelijke medewerkers en komen op tijd volgens afspraak.
Marjolein Bosma
Marjolein Bosma
3 Oktober 2023
Netjes schoon en keurig bericht over wanneer ze komen zodat je rekening mee kunt houden.
Anneke van den Berg
Anneke van den Berg
17 Augustus 2023
Ramen, houtwerk, kunststof dakkappelen en de zonnepanelen zijn weer fantastisch schoon! Vriendelijke professionele en kundige medewerkers, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Willem Dijkstra
Willem Dijkstra
17 Augustus 2023
Onze woning geheel gereinigd, wij zijn tevreden en prima te spreken over het personeel. Vriendelijk en behulpzaam.

Plaats een review op de website

Bekijk alle reviews op de website:

Prima

Rated 5,0 out of 5
9 september 2022

De ramen zijn weer lekker schoon, compliment 👍

E

Weer blinkend schoon

Rated 5,0 out of 5
9 september 2022

Fijne glazenwasser alles weer mooi schoon.

En belangrijk ze kijken uit waar ze in de tuin lopen.

Dit ivm de vele planten

Huib

Ramen en Kozijnen laten schoonmaken

Rated 5,0 out of 5
2 september 2022

Ramen en Kozijnen zijn heel schoon zoals altijd naar het bezoek. . Medewerkers zijn heel keurig en vriendelijke. Ik ben heel tevreden. 👍

Silvia

Ramen weer helemaal schoon

Rated 5,0 out of 5
2 september 2022

Heel erg bedankt voor het verwijderen van plakfolie en het schoonmaken van de ramen. Zelfs boven 4m hoogte is alles weer glanzend schoon, zoals altijd!🤩

EHW

Prima werk

Rated 4,0 out of 5
30 augustus 2022

Ik wordt heel blij als ik weer helder uit mijn ramen kan kijken in deze bizarre tijden. Vertrouwdschoon houdt je wakker en verricht dus prima werk! 😁

Michelle Rosa

Naar buiten kijken blijft mogelijk

Rated 5,0 out of 5
25 augustus 2022

Ramen zijn weer mooi schoon zoals altijd na bezoek vertrouwdschoon. Kan weer een tijdje goed naar buiten kijken

Jelmer

Schoonmaken ramen+kozijnen

Rated 3,0 out of 5
22 augustus 2022

Ramen waren schoon, echter kozijnen helaas matig. Aangezien hij alleen was, vakantieperiode…en het erg warm was die dag ben ik er niet op terug gekomen. Vorige xren was het perfect, en waren ze met z’n tweeën.

Anneke

Dik tevreden

Rated 5,0 out of 5
19 augustus 2022

Ik ben super tevreden. Altijd eerst een sms wanneer ze komen zodat alle ramen gesloten zijn tijdens het wassen.

2 keer per jaar laat ik de dakgoten leeghalen, ook dat wordt vantevoren gemeld.

Ze werken keurig!

Elly B.

Super tevreden!

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

Prettig en duidelijk in contact. Word op tijd aangegeven wanneer ze langs zullen komen. Ramen netjes gelapt. Vriendelijke mensen. Kan ze van harte aanraden!

Catharina

Verrassend schoon

Rated 5,0 out of 5
11 augustus 2022

Vertrouwd Schoon nam zelf het initiatief om ons huis tussendoor even schoon te maken. Geweldig verrast waren wij. Ons huis is weer blinkend schoon dankzij de fijne medewerkers van Vertrouwd Schoon.

Groet Ali en Jan

Ali en Jan

Schouderklopje

Rated 5,0 out of 5
8 augustus 2022

Wouw wat een top bedrijf alles naar wens en perfect schoon en nog betaalbaar. Laat het zo blijven.van harte aanbevolen. Mvg grietje

G

Schoonmaken

Rated 5,0 out of 5
5 augustus 2022

Fantastisch. Zo schoon alles er elke keer weer uit ziet. Jullie zijn toppers mannen. Dank jullie wel. Lieve groet Nel Brouwer.

Nel

Super, als altijd!

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Vertrouwd Schoon is een prima bedrijf: de kwaliteit van het werk is altijd erg goed, de communicatie zeer prettig en coöperatief en de werknemers uiterst beleefd en vriendelijk in de omgang. Het is al heel wat jaren geleden dat Vertrouwd Schoon voor het eerst mijn woning kwam schoonmaken en behandelen: altijd super!

E.Haasloop Werner

Voortgang

Rated 3,0 out of 5
3 augustus 2022

Wat je vaker ziet: In het begin wordt alles netjes volgens afspraak afgehandeld, na een paar maanden neemt de discipline en kwaliteit af.

Daarnaast bleek het erg moeizaam om een prijs voor éénmalig meerwerk te bepalen en ja, dar bleek kostbaar.

H. Horst

Top werk!

Rated 5,0 out of 5
29 juli 2022

Woning is weer keurig schoon!!!

Alex

Verbaasd

Rated 5,0 out of 5
29 juli 2022

Wij zijn iedere keer weer verbaasd dat de ramen en kozijnen zo streeploos schoon worden gemaakt met osmosewater en het lijkt ook wel dat ze langer schoonblijven en vuilafstotend zijn. Wij denken dat het een behoud is voor het schilderwerk en bevelen vertrouwd schoon iedereen aan.

Fam. Kooistra

Alles is weer Vertrouwd Schoon!

Rated 5,0 out of 5
28 juli 2022

Na de afspraak bevestigingen via SMS zijn wij keer op keer zeer te vreden met het reinigen van onze ramen plus kozijnen en 2x per jaar de zonnepanelen reiniging. Alles gebeurd in een rap tempo maar wel goed, Vertrouwd Schoon en streeploos.

Juan

Slechte afspraken

Rated 1,0 out of 5
27 juli 2022

Ze zouden in mei langskomen omdat we een abonnement hebben voor 2xper jaar.

Ze zijn pas eind juni geweest en de ramen en kozijnen waren niet goed schoon. Ze zouden tot 3x keer aantoe terugkomen maar zijn nooit geweest. En bij navraag krijg je te horen dat ze op een verkeerd adres zijn geweest en dan de ook nog een rekening sturen. Waarbij ze de dakgoot reinigen ook in rekening brengen terwijl die helemaal niet schoongemaakt is het en hoefde te worden.

Toen abonnement maar op gezegd en klaar ermee!

Cynthia

Erg tevreden!!

Rated 5,0 out of 5
27 juli 2022

Na totale gevelrenovatie het hele huis weer mooi schoon! Heel blij mee☀️👍

Marga

echt waaar!

Rated 5,0 out of 5
25 juli 2022

helemaal tevreden!!!!

speerstra, akkrum