0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Reviews

Romy Peters
Romy Peters
4 Mei 2024
Toen ik thuis kwam waren mijn ramen super schoon! Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Diety Vries De
Diety Vries De
29 April 2024
Alles weer spic & span. Fantastisch wat een top bedrijf. Zeer vriendelijke medewerkers en m’n ramen, kozijnen en goten weer als nieuw. Bedankt mannen.
Rie Veenhoff
Rie Veenhoff
26 April 2024
Rie Ik ben zeer tevreden de ramen zijn weer glanzend.
sietse Boskma
sietse Boskma
24 April 2024
Goed bevallen wel mooi schoon geworden. Alleen konden niet goed comminiceren,met engels sprekende schoonmakers.
Wim
Wim
7 April 2024
Eerste keer bij dit bedrijf. Na akkoord op de offerte al vrij snel een afspraak gepland. Kreeg op de dag zelf geen appje, maar de mannen belden keurig aan om zich te melden. Ramen en kozijnen keurig schoongemaakt en vlot gedaan, prima resultaat. We gaan mooi verder met Vertrouwd Schoon!
Hammie Andreae
Hammie Andreae
2 April 2024
Mooi schoon gemaakt zeer tevreden . hartelijke vriendelijke jongens mogen weer komen.😄👍
Wim van der Klauw
Wim van der Klauw
22 Maart 2024
Was een probleem met de factuur, maar binnen een dag opgelost. Alles was weer keurig schoon. Opmerking is ook direct goed opgelost
Aeltsje Van Der Meer
Aeltsje Van Der Meer
20 Maart 2024
Heel goede ervaring. Ik werd goed en tijdig op de hoogte gehouden van de komst van vertrouwd schoon. De medewerker was mooi op tijd en heel vriendelijk. Hij heeft zijn werk heel goed gedaan. Ik ben er blij mee.en zeer tevreden
Peter Laicht
Peter Laicht
5 Maart 2024
Bericht dat ze weer kwamen. Zeer nette en correcte medewerkers. Nog navraag door de heren wat er precies gebeuren moest. Zeer tevreden over resultaat en ook resumé voordat ze vertrokken over wat er gedaan is. Tot een volgende keer.
Irma Heidstra
Irma Heidstra
1 Maart 2024
Heel tevreden, de ramen zijn prima schoon. Fijn om van te voren een berichtje te krijgen.

Bekijk alle reviews op de website:

Schoonmaak ramen

15 december 2022

Heel tevreden!

Yvonne

Schoonmaken ramen

12 december 2022

Hele goede service dik te vreden

T

Dik tevreden!

8 december 2022

Wij zijn dik tevreden! De ramen zijn keurig schoon, afspraken worden nagekomen, vriendelijke jongens! Houden zo!

N

Tevreden klant

7 december 2022

Zeer tevreden over resultaat en groot respect voor de plezierige werknemers!

Nauta

Tevreden

4 december 2022

Goede service voor een goede prijs !

Femke

Tevreden

4 december 2022

Goede service voor een goede prijs !

Femke

Altijd tevreden

1 december 2022

Al een aantal jaren klant nu, en altijd naar tevredenheid. Enkele dagen van tevoren een sms wanneer ze komen. 1x een klacht gehad dat 1 raam vergeten was, wat de volgende dag meteen opgelost is. Er wordt vlot op gereageerd. Ze werken snel, maar iedere keer weer schone ramen die ondanks de druppels glanzend opdrogen. Eens per jaar uitgebreid met kozijnen en houtwerk voor behoud van de verflaag. Niks op dit bedrijf aan te merken.

Wendy

Glashelder

1 december 2022

De ramen zijn weer keurig gelapt , de heren waren zomaar klaar .

Tjarda

Super

25 november 2022

De ramen en kozijnen weer prima schoon, heerlijk

E

Keurig werk geleverd.

23 november 2022

De mensen van vertrouwdschoon hebben het hele huis van buiten schoongemaakt. Dit is helemaal gedaan zoals ik het wilde hebben.

Bovendien erg vriendelijke mensen.

Gerrit v D

Ramen wassen

18 november 2022

Slordig schoongemaakt. Veel druppels op de ramen . Ramen van de deur van bijgebouw niet schoongemaakt

Lineke Ypma

Toppie

16 november 2022

Super schoon weer alles. Heel fijn. Jullie hebben de koffie helaas niet gehad omdat ik moest werken.

Vlg keer ben ik er bij want dan hoef ik nooit meer vroeg op te staan.

Vera

Toppie

16 november 2022

Weer heel blij met de schone ramen en kozijnen. Jammer genoeg was ik niet thuis. Dus moesten jullie de koffie missen.

Vera

Dankjulliewel

9 november 2022

Dik tevreden met de kwaliteit van de schoongemaakte ramen❣️

De kozijnen zijn hier en daar vergeten maar die waren de vorige keer we heel goed meegenomen…

Vriendelijke jongens, gemakkelijke betaling via het tikkie! Tot de volgende keer

Mieke

Bijzonder schoon

9 november 2022

Het lijkt maar zo gewoon, maar hoe vertrouwd, bijzonder schoon.

Ali en Jan Ypeij

Schone ramen en kozijnen

5 november 2022

Goed schoon, behalve de laatste keer de dorpel vh grote raam boven.

Helaas kan ik daar zelf niet bij. Hopenlijk volgende keer beter.

Jh vd Zee

super schoon!

4 november 2022

Ramen en binnen/ buitenkant dakgoten, alles weer superschoon, heel blij mee!

m

Schoonmaken van ramen, kozijnen en zonnepanelen

4 november 2022

Na ruim 5 jaar ben ik nog steeds hartstikke tevreden over de diensten die verleend worden en hoop nog jaren gebruik te mogen van de diensten. Ze bieden iedere keer weer kwaliteit en daar hou ik van

Liz Venier

Ramen en kozijnen schoonmaken

28 oktober 2022

Top! Perfect schoongemaakt, zowel de ramen als de kozijnen 👍

Anneke

Correct en snel

28 oktober 2022

Vriendelijke mensen. En als ik een vraag stel via mail ook snel antwoord.

Pietsje

Schone ramen en kozijnen!!

27 oktober 2022

Bij ons in Akkrum zijn we blij met ‘Vertrouwd Schoon’, altijd schone ramen en kozijnen én vriendelijke glazenwassers!! Bedankt en tot de volgende keer👍🏻

Familie Langedijk

Super tevreden

20 oktober 2022

Vorige week is onze woning voor het eerst schoon gemaakt door vertrouwd schoon.

Heel erg tevreden, alles weer lekker fris en schoon! Top

Wieke de Bruin Beetsma

Hele buitenkant huis en zonnepanelen

20 oktober 2022

Ons hele huis heeft weer een goede beurt gehad aan de buitenkant. De zonnepanelen zijn ook glanzend schoon. Alles dus weer spic en span. Super!

Hanneke

Top kwaliteit en goede communicatie

20 oktober 2022

Ze leveren schone ramen en kozijnen, communiceren duidelijk en reageren snel. Betalingen zijn gemakkelijk via een tikkie.

Sikkes

Keurig werk !

12 oktober 2022

Het was de 1e keer dat Vertrouwd Schoon langs kwam .

Goede communicatie vooraf. Keurig werk geleverd.

Tjarda

Yolanda

11 oktober 2022

Erg blij dat de buitenkant ramen weer keurig schoon zijn. Geen risico meer met trappen die wankelend in de tuin staan om je ramen schoon te maken. Nu wordt boven ook elke keer meegenomen.

Yolanda

Blije zoons

8 oktober 2022

Onze zoons wonen in de flat en kunnen zelf de buitenkant niet wassen. Fijn dat dit door de glazenwassers op vakkundige wijze wordt gedaan. Blije zoons en blije moeder, 😊

Marjan

Glashelder

7 oktober 2022

Voor ons de 1e keer dat we de ramen laten lappen.

We hadden nieuwe beglazing gekregen in de woning en dachten .., we laten ze wassen.

Het ziet er zo goed uit , dat we niet meer anders willen.

Chapeau Vertrouwdschoon!!

Jacob

Grondig.

7 oktober 2022

Grondig schoongemaakt. Ik ben er blij mee.

Réne

Zeer tevreden

7 oktober 2022

Ons huis is weer prachtig schoon van buiten.

Wij zijn zeer tevreden.

Fam. Zandstra

Ramenlappen

1 oktober 2022

Ze werken snel maar goed alles is prima gedaan

T

Ramen en kozijnen

30 september 2022

Ze werken heel vlot en netjes👍

Alles weer heerlijk schoon🌟

Jelle

Schoonmaak van ramen en kozijnen!

30 september 2022

Prima wij zijn tevreden!👍

Y.

prima, netjes en vriendelijke mensen

27 september 2022

al even komen ze bij ons wassen, inmiddels verhuisd en ook zijn ze weer van de partij.

Goed materiaal en vriendelijke mensen. Wij raden vertrouwd schoon dan ook zeker aan.

Wolter

Ramen

20 september 2022

Snel en schoon gedaan ik ben tevreden

T kiestra

Prima

9 september 2022

De ramen zijn weer lekker schoon, compliment 👍

E

Weer blinkend schoon

9 september 2022

Fijne glazenwasser alles weer mooi schoon.

En belangrijk ze kijken uit waar ze in de tuin lopen.

Dit ivm de vele planten

Huib

Ramen en Kozijnen laten schoonmaken

2 september 2022

Ramen en Kozijnen zijn heel schoon zoals altijd naar het bezoek. . Medewerkers zijn heel keurig en vriendelijke. Ik ben heel tevreden. 👍

Silvia

Ramen weer helemaal schoon

2 september 2022

Heel erg bedankt voor het verwijderen van plakfolie en het schoonmaken van de ramen. Zelfs boven 4m hoogte is alles weer glanzend schoon, zoals altijd!🤩

EHW

Prima werk

30 augustus 2022

Ik wordt heel blij als ik weer helder uit mijn ramen kan kijken in deze bizarre tijden. Vertrouwdschoon houdt je wakker en verricht dus prima werk! 😁

Michelle Rosa