Op deze pagina vind je de meest recente reviews die we ontvangen hebben. Ook kun je zelf een review achterlaten, vul hiervoor het formulier in dat onder deze tekst staat. Laat je weten hoe je ons beoordeelt? We zijn benieuwd!

Houtwerk en Ramen.

4,0 rating
14 september 2020

Alles keurig schoon gemaakt ,zeer tevreden!!

Maaike

Super schoonmakers

5,0 rating
9 september 2020

Eerste keer dat ze mijn ramen hebben schoongemaakt. Alles blinkt weer.

Agnes

Top schoonmaakbedrijf

5,0 rating
8 september 2020

Top schoonmaakbedrijf die snel is, zeer goed is, een persoonlijke benadering heeft en vooral niet te duur is

HoeksemaBouw BV

Mooi schone ramen

5,0 rating
4 september 2020

De jongens leveren goed werk, schone ramen, en zijn daarnaast zeer vriendelijk. Er wordt op tijd aangegeven wanneer ze komen. De prijs is netjes.

Siegrit

Erg goede service

5,0 rating
2 september 2020

Makkelijk en vriendelijk in contact. Goed werk afgeleverd. Ben erg tevreden!

Janette

Goede zaak

5,0 rating
2 september 2020

Een goed bedrijf, goede afspraken en aardige mensen

erwin

Super schoon

5,0 rating
2 september 2020

Na contact te hebben gehad voor het schoonmaken van de ramen, kozijnen en afdakje boven de deur ben ik zeer tevreden met het resultaat. Top gedaan en tot de volgende keer.

Francisca Bruining

Helemaal prima

5,0 rating
31 augustus 2020

Net personeel fijne communicatie en afstemming

Maryelle

Schoonmaken

5,0 rating
26 augustus 2020

Helemaal tevreden

Froukjw

Vertrouwd Schoon

5,0 rating
26 augustus 2020

Maken de ramen altijd netjes schoon. Geven van te voren even een seintje als ze eraan komen. De eerste keer had ik geen eens een afspraak maar wouden ze mijn ramen best even meepakken. Ze hebben een praktische aanpak en leveren een prima service.

David

Fijn en vlot bedrijf 🙂

5,0 rating
26 augustus 2020

Wat mij betreft echt een bedrijf waar vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.
Snel, netjes en een zeer goed resultaat.

A.J.

Schoonmaak van ramen, kozijnen en houtwerk

5,0 rating
21 augustus 2020

Laat je huis schoonmaken door de mensen van Vertrouwd Schoon en je weet dat het goed en zorgvuldig gebeurt! Bovendien communiceren ze plezierig en correct en komen ze de afspraken na.

Tineke

Zeer tevreden

5,0 rating
21 augustus 2020

Echt een aanrader, je krijgt een paar dagen van te voren een app wanneer ze langs komen. Ze doen bij ons de ramen en kozijnen. Het is altijd goed voor mekaar.

Roelina

Ramen en kozijnen schoonmaken.

5,0 rating
18 augustus 2020

Komen altijd afspraken na en laten op tijd weten wanneer ze komen.
Het werk gebeurt gewoon goed.

Joost

Schoonmaak schilderwerk buiten

5,0 rating
15 augustus 2020

Ons huis is keurig volgens afspraak schoongemaakt.

Anne

The bosses hims selfs

5,0 rating
13 augustus 2020

De bazen hebben vandaag, tijdens bijzondere omstandigheden ( hittegolf), weer top werk geleverd. Wij hebben een siergrid vloer met open structuur. De ze hebben de mannen met een schrobmachiene wn harde arbeid weer pico bello en als nieuw gekregen.
Met minder dan perfect nemen ze geen genoegen. Wij zijn super blij met het resultaat!

Martin

ramen lappen bovenste

4,0 rating
11 augustus 2020

ik ben zeer tevreden over de schoonmaak
de heren doen goed hun best
en maken geen rommel

T.C.van Etten

Schoonmaak bovenste verdieping

5,0 rating
6 augustus 2020

Vakwerk, prettige mensen, ziet er weer netjes uit

RJM

Schoonmaken huis

5,0 rating
4 augustus 2020

Zoals voorgaande jaren huis weer schoongemaakt door vertrouwd schoon contact makkelijk via whats App zo ook de betaling.
Naar natuurlijk weer tevreden te zijn over een Een mooi schoon resultaat ?

Alie Vrielink

Alles weer spik en span!!

5,0 rating
31 juli 2020

De ramen zijn van binnen en van buiten weer spik en span. De datum van schoonmaken kwam even niet uit maar na contact kon deze verzet worden. Prima bedrijf!! Doet zijn naam eer aan.

NGW

Fantastisch bedrijf

5,0 rating
30 juli 2020

Ze hebben van de week voor het eerst bij ons de ramen en kunststof kozijnen schoongemaakt. Nou nooit weer een ander, wat een vakmensen. Was al even geleden dus best smerig de kozijnen, ze zien nu eruit als nieuw. Geen haast werk. Vriendelijke en nette man die hier was. Echt een aanrader en wat ook leuk is beslist niet duur.
Dus zoek je 1 dan nu niet meer verder zoeken maar bellen.

H Faber

top

5,0 rating
30 juli 2020

contact en werkzaamheden zijn beide goed, enorm tevreden en zeer betaalbaar.

Amber

Tevreden

5,0 rating
27 juli 2020

Altijd goede communicatie. Ook navraag of het goed is gegaan allemaal. Mannen leveren netjes werk. Zeer tevreden.

Gerda

Hallo Mannen

4,0 rating
27 juli 2020

Ben dik tevreden en wil graag volgend jaar weer gebruik van jullie bedrijf maken.

L. N.

Grondig en zorgvuldig

5,0 rating
27 juli 2020

Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden door de mannen van Vertrouwd schoon.
Ze werkten zorgvuldig en met aandacht, zodat nu na de ‘grote beurt’ het hele huis weer grondig schoon is.
Een aanrader!

Ellen Visser

Prima schoonmaakbedrijf

5,0 rating
26 juli 2020

Zeer tevreden maandenlang schone ramen en kozijnen.betaalbaar.dit bedrijf is zeker aan te bevelen

Grietje

Positieve ingestelde medewerkers bravo boys

5,0 rating
20 juli 2020

Huis goed schoon en fantastisch personeel goed werk boys

Jan Anton

huis schoon

5,0 rating
16 juli 2020

Frank heeft het keurig gedaan

P.N. Koster

vertrouwdschoon

5,0 rating
15 juli 2020

Helemaal dik te vreden

Gerrit

Heel tevreden

5,0 rating
14 juli 2020

Ik maak al een tijdje gebruik van Vertrouwd Schoon en dit bevalt heel goed! Ramen en kozijnen zijn altijd goed schoon als ze zijn geweest. 1x per jaar maken ze de dakgoten ook schoon. Een paar dagen van tevoren een appje vind ik echt super handig. Kortom erg tevreden!

Rianne

Klasse

5,0 rating
12 juli 2020

Bij mij worden alleen de ramen/kozijnen gedaan waar ik zelf niet of moeilijk bij kan (flat) en dat was weer – als vanouds – prima. Handige apparatuur ook. Alleen weet ik niet meer of de vensterbank ook onder onze afspraak viel, anders was het perfect geweest. Desondanks verdiende 5 sterren!

Willem

vriendelijk en netjes

4,0 rating
10 juli 2020

ook deze tweede keer is er weer snel en kundig werk geleverd. Wij blijven nog wel even klant !

eduard ehrhardt

Opleveringsschoonmaak

5,0 rating
10 juli 2020

Snelle reactie op offerteaanvraag, goede communicatie en vlotte planning t.a.v. inzet.
Zeer vriendelijk personeel, zeer keurig opgeleverd!

I.M. Bakker

Vriendelijke heren, matige schoonmaak

3,0 rating
10 juli 2020

In grote lijnen was de schoonmaak toereikend. Jammer wel dat men kleine plekken niet goed hebben gedaan, zoals deur openingen en de afdichtingsstroken van deuren en ramen.

Hulst

Top

5,0 rating
9 juli 2020

Ramen prima schoon, afspraken worden nagekomen. Vriendelijke jongens. Als je de ramen schoon wil hebben voor een goede prijs, adviseer ik vertrouwd schoon.

Siepie

Hele huis schoon gemakt

5,0 rating
9 juli 2020

Prime bedrijf

Ray Fuentes

ramen en kozijnen schoonmaken

5,0 rating
9 juli 2020

een aanrader.keurig personeel en prima werk geleverd. zeer tevreden

auke van breden

Schoon en netjes

5,0 rating
7 juli 2020

Prima bedrijf, als ze geweest zijn is alles buitenom weer lekker schoon. De mannen van vertrouwd schoon leveren prima werk .?

Anja

Tevreden

4,0 rating
2 juli 2020

1 juli zijn voor het eerst onze ramen door vertrouwdschoon gewassen. We zijn Erg tevreden. Volgende x zullen ze onze dakkapel ook schoonmaken.

Ronald

Netjes en flot

4,0 rating
30 juni 2020

Maandag 29 juni is vertrouwd Schoon weer langs geweest voor het schoonmaken van kozijnen en ramen.
Zoals altijd hebben ze dit weer Netjes en Flot gefixt.

H de Visser

Schoonmaken hele woning

4,0 rating
30 juni 2020

Wij hebben voor de eerste keer onze woning schoon laten maken door Vertrouwd Schoon en wij zijn zeer tevreden alles ziet er weer super uit.

Jan uit Steenwijk

Vertrouwd

5,0 rating
26 juni 2020

Ben blij dat het weer netjes gebeurd is. Ook voor het behoud van het hout.Groeten Marian

Marian

Mooi schoon, wel lang wachten

3,0 rating
26 juni 2020

Wij wonen onder bomen dus de ramen waren vrij vies. Nu weer blinkend schoon, erg fijn!
Bij de aanvraag zijn wij 2x vergeten, dus ik moest er 2x achteraan bellen/appen. Duurde daarom lang voordat we aan de beurt waren.
Daarom 3 sterren, anders waren het er 5 geweest.
Wel zie ik ze graag terug, zijn erg goed in hun werk!

Maaike

Netjes en snel

5,0 rating
22 juni 2020

Om onze woning mooi te presenteren op Funda hebben wij Vertrouwd Schoon gevraagd om de ramen en kozijnen schoon te maken. We zijn heel tevreden!
Als we straks verhuisd zijn zien we jullie graag (periodiek) terug voor onze nieuwe woning

Dennis en Ester

Keurig

5,0 rating
22 juni 2020

Altijd keurig aangekondigd.
Ramen zijn iedere keer weer perfect schoon en ook de kozijnen. Mannen zijn top en sociaal en staan te fluiten op de ladder. Toppers!

Jamyla

Prima bedrijf

5,0 rating
22 juni 2020

Goed en snel contact, leveren prima werk.

P

vertrouwd schoon i

5,0 rating
21 juni 2020

Een prima bedrijf wat zijn afspraken na komt en doet waar ze voor staan vertrouwd en schoon

Martin

Betrouwbaar & goed

5,0 rating
18 juni 2020

Ik maak al bijna 3 jaar gebruik van Vertrouwd Schoon en dat bevalt super! Paar dagen van tevoren een appje, ze komen ook echt op die dag, super vriendelijke jongens en betalen met een Tikkie. Past helemaal bij mij, dus een aanrader!

Marscha

Mooi werk

4,0 rating
18 juni 2020

Alles weer mooi schoon en een dag van te voren een app dat ze langskomen, top!

Arnold

Inderdaad vertrouwd schoon

5,0 rating
16 juni 2020

Geweldig werk geleverd, prachtig schoon en alles glimt weer.

Hennie

Betrouwbaar, goed en modern

5,0 rating
16 juni 2020

Schoonmaken gaat prima, prijs is goed, afspraken worden nagekomen. Communicatie en aankondiging via WhatsApp, betaling via Tikkie. Helemaal goed, dikke aanrader. Ramen, kozijnen, boekdelen, zonnepanelen, alles is mogelijk.

Leo

Bedrijfsnaam dekt de lading

5,0 rating
16 juni 2020

Precies gedaan wat afgesproken werd. Van offerte tot betaling.
Naam van bedrijf dekt de lading.

R.

alles in overleg

4,0 rating
16 juni 2020

We stonden ingepland om in het najaar het hele huis en de goten schoon te maken van buiten. Na overleg konden ze ons binnen 2 weken al inplannen omdat de schilders zouden komen. Super netjes behandeld dus en ze denken ook met je mee, na afloop kwamen ze even vertellen wat ze hadden gedaan en waar de schilder om moest denken.
Wat ik ook heel prettig vind is dat ze binnen 1 dag je appje of je email beantwoorden, weet je snel waar je aan toe bent.

Christina

Goed en snel werk!

4,0 rating
16 juni 2020

De ramen zijn schoon en er word snel gewerkt. Bij aangeven dat het niet schoon is, komen jullie snel weer langs om het alsnog schoon te maken.
Snelle reactie en een goede service.

J

Schone ramen en omlijsting

5,0 rating
15 juni 2020

Na wat opstartproblemen zijn wij erg tevreden over Vertrouwd Schoon. Altijd schone ramen en kozijnen, op alle verdiepingen. En als er eens iets niet goed gaat, wordt het keurig opgelost.
Betalen met een Tikkie werkt ook erg makkelijk.

Tjitske

Spic en span

5,0 rating
15 juni 2020

Het houtwerk is weer mooi schoon en de ramen glimmen want de jongens Vertrouwd schoon zijn weer langs geweest!

Betty

Servicegericht

5,0 rating
10 juni 2020

Vriendelijk personeel en vakkundig werk geleverd. Ik adviseer je dit bedrijf aan.

René

Vertrouwd SUPER schoon

5,0 rating
9 juni 2020

Onze bovenramen degelijk en Super Schoon gemaakt: inclusief kozijnen: eenlust voor het oog en prettige en correcte service: een aanrader!!!

Eric Annema

Spik en span

5,0 rating
8 juni 2020

We zijn erg tevreden over het resultaat van de schoongemaakte ramen en kozijnen! Ze zijn spik en span?

Nienke

Mooi schoon!

5,0 rating
8 juni 2020

Voor de eerste keer bij ons geweest en het resultaat mag er zijn!
Prachtig schone ramen!
Wij zijn er erg blij mee.

Ettha Huisman

Blij en tevreden

4,0 rating
4 juni 2020

Alle werkzaamheden (vlonders reinigen en impregneren, ramen en balustrades schoonmaken) zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd door vriendelijke en enthousiaste medewerkers van Vertrouwd Schoon. Ook de voorafgaande offertes betreffende de opdrachten waren goed uitgewerkt en duidelijk.

S. Haarsma - Leeuwarden

Super service, vriendelijk en betrouwbaar!

5,0 rating
2 juni 2020

Wat mij opvalt aan Vertrouwd Schoon is de super service, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie. Vind ik naast de schone ramen echt een punt waarmee zij zich onderscheiden. Ze sturen altijd even een appje zodat je weet wanneer ze er zijn. Super vriendelijk en netjes zowel online als wanneer ze bij je komen om de ramen te wassen. Aanrader!

Samira

pico bello

5,0 rating
29 mei 2020

het was weer tiptop op 28 mei j.l. Gemotiveerd en enthousiasme straalt eraf. hartelijk bedankt

Francine Wolthuis

Raam en kozijnen

5,0 rating
28 mei 2020

Makkelijk contact via Whatsapp en betalen via een tikkie, geven op tijd aan wanneer ze langs komen.

Bonita

Dik tevreden

5,0 rating
28 mei 2020

Wij zijn dik tevreden met het werk van Vertrouwd Schoon. Aardige jongens en keurig werk.

Erwin

Fantastisch bedrijf

5,0 rating
26 mei 2020

Alles keurig geregeld.

K

Top

5,0 rating
26 mei 2020

Super werk geleverd, door leuke gemotiveerde mensen!!!????

Dirk vd Velde

Tevreden

5,0 rating
25 mei 2020

We zijn tevreden, goed werk vriendelijk personeel.

J.D. Koning

Tevreden klant

5,0 rating
25 mei 2020

Ben erg tevreden, zeer goed gedaan, nette jongens!

Esther

Vertrouwd Schoon maakt naam waar

4,0 rating
22 mei 2020

De heren van Vertrouwd Schoon hebben goed werk geleverd. Het huis is prachtig schoon gemaakt, zonder dat ik er voor thuis hoef te blijven. Het is het geld meer dan waard.
Dankjewel jongens. Tot de volgende keer.

Jacob

Schoonmaak buitenshuis

5,0 rating
22 mei 2020

Ik ben zeer tevreden over het schoon maken van mijn ramen, kozijnen en dakgoten.

Hiltje

Zonnepanelen schoonmaken

5,0 rating
21 mei 2020

Ben zeer tevreden. Vriendelijk en adequaat personeel. Prima bedrijf.

Sierk

bijzonder

5,0 rating
21 mei 2020

niet alleen de ramen maar ook de klant krijgt aandacht

jan

Een tevreden klant

5,0 rating
20 mei 2020

Alles schoon tot in de hoeken! En het glas in lood uit 1934 ruitje voor ruitje weer blinkend!

Berty

Heel tevreden

5,0 rating
17 mei 2020

We zijn heel tevreden over het schoon maken van ons huis.
Vriendelijk en fatsoenlijk personeel.

A de Jong Bakker

Zonnepanelen schoonmaken

5,0 rating
15 mei 2020

Zeer tevreden. Zonnepanelen waren heel erg vies. Zien er nu weer keurig uit.

Kees van der Heide

Schoonmaken ramen boven/beneden en schoonmaken dakgoot

5,0 rating
13 mei 2020

Zeer tevreden alles is mooi schoon incl kozijnen

Wilma

schoon makem ramen boven en onder

5,0 rating
11 mei 2020

Ik ben zeer tevreden over het schoon maken van mijn ramen en kozijnen

K.

vraagtekens

3,0 rating
7 mei 2020

afgelopen week zijn onze ramen( boven verdieping) en goot en kozijnen weer schoongemaakt, net als vorige keer zijn er op de ramen enkele lopers zichtbaar dus helemaal schoon zijn ze niet. dit geld ook voor de kozijnen en de goot. maar als je er bij stil staat dat er 4 ramen en kozijnen en ongeveer 10 meter goot is schoongemaakt in slecht 16 minuten met 2 man, dan is dit resultaat ook wel te verwachten. € 50,- voor 16 minuten is ook niet echt goedkoop meer menen wij.

L.J. de Bruin

Response from Vertrouwd Schoon

Beste L.J. de Bruin,
Bedankt voor de feedback. Wij komen al meerdere jaren bij u langs voor het schoonmaken en het is dan ook vervelend dat u het dit keer niet hetzelfde heeft ervaren als afgelopen jaren. De tijd dat we bezig zijn geweest met het schoonmaken en het waxen van de dakgoten en kozijnen zal ik opzoeken en aan u terug koppelen. We komen 2x per jaar bij u langs en hierdoor kan het zijn dat het de ene keer vuiler is dan de andere keer. Hierdoor zal de tijd per keer ook wat van elkaar verschillen. Dit houden wij zelf ook in de gaten en mocht het gemiddeld sneller gaan dan verwacht komen wij daar bij u op terug.
Het belangrijkste is natuurlijk dat er goed schoon gemaakt wordt. Het is dan ook te betreuren dat er nog enkele lopers zichtbaar zijn. Helaas kan dit wel eens gebeuren in combinatie met de wax die we op uw kozijnen en dakgoten hebben aangebracht. Wij geven hier natuurlijk wel onze tevredenheidsgarantie op (mocht iets niet naar wens zijn gegaan, dan komen we dit eerst corrigeren voordat u hoeft te betalen).
Update
Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en hebben we afgesproken dat we deze week langskomen om het te corrigeren. Nadat we langs zijn geweest hebben we weer even contact, om te bespreken of alles nu wel weer naar wens is. Tot morgen!
Met vriendelijke groet,
Grardus Geerdink
Vertrouwd Schoon

Schoonmaak buitenshuis

4,0 rating
6 mei 2020

De werkzaamheden zijn heel goed gedaan. Wij zijn dik tevreden.

Emelie de Vries

Keurig gesopt

5,0 rating
6 mei 2020

Mooi gedaan, glas en houtwerk glimt weer! En ook de goten meegenomen!

Mieke

Prima schoongemaakt

5,0 rating
5 mei 2020

De medewerkers van Vertrouwd schoon hebben de naam van hun bedrijf weer waar gemaakt. Ons huis is aan de buitenkant weer geheel grondig schoongemaakt . Het zijn vriendelijke medewerkers die hun werk goed verstaan

D.Visser

Super

5,0 rating
5 mei 2020

Alles keurig geregeld. Fijn!

Hilde

Dakgoten schoonmaken

4,0 rating
5 mei 2020

Dakgoten van binnen en buiten laten schoonmaken door vertrouwd schoon. Tevreden en alles naar wens uitgevoerd. Dus zijn de dakgoten te hoog, dan kun je prima Vetrouwd Schoon vragen

Rick Vis

Service

3,0 rating
5 mei 2020

Wel een snelle service

Clara

Netjes

4,0 rating
26 april 2020

Netjes en schoon hellemaal super

Jjagersma

tikkie

5,0 rating
23 april 2020

kan je de volgende keer een tikkie sturen dit is makkelijker voor mij

hendrik eizema

Goed werk

4,0 rating
23 april 2020

Wederom zijn de ramen en kozijnen netjes gewassen, dank daarvoor!

S.Menger

Schone dakkapellen

5,0 rating
23 april 2020

Voor het eerst na het plaatsen van de kunststof dakkapellen zijn ze schoongemaakt en in de was gezet. Het was hoog nodig maar ze zien er weer super uit!
Vriendelijk personeel! Erg tevreden. Bedankt!

Carla

Blinkend schoon

5,0 rating
22 april 2020

Alles weer tip top schoon. Vriendelijk personeel, werken zeer nauwkeurig.

Sietske

Perfect

5,0 rating
18 april 2020

Alles perfect schoon. Echt prachtig!

Petra

Ramen zemen

5,0 rating
10 april 2020

Perfect schoon ook het houtwerk (kozijnen) zijn spic & span. Ik ben super tevreden!

Rinny

Blinkend tevreden

5,0 rating
10 april 2020

Voor de eerste keer een hele goede indruk achtergelaten. Beleefd en vriendelijk personeel. Op hoogte goed schoongemaakt. Gaf zelfs aan dat er een stuk loodafwerking loshangt: attent.
Zeer tevreden.

Ria

Blinkend schoon

5,0 rating
9 april 2020

Deze week is mijn hele huis weer keurig schoongemaakt. Alle houtwerk en alle ramen zijn weer blinkend schoon. Aardige mannen en vlot gewerkt.

Jacqueline

Vriendelijk en vakkundig

4,0 rating
8 april 2020

Ramen prima schoon! Vragen direct opgepakt en worden in volgende wasbeurt ook opgelost.
Fijne communicatie!

Stijnie

serieus en vriendelijk

4,0 rating
8 april 2020

Op een prettige manier wordt aandacht geschonken aan het schoonmaken, waarbij de details niet worden vergeten

Eduard

Zeer en zeer tevreden!

5,0 rating
7 april 2020

De eerste keer dat Vertrouwd Schoon is langs geweest en ook meer dan tevreden!
Wat een fijne service, vlot en vriendelijk!
Hartelijk Dank en tot de volgende keer!

G. van der Velde

Tevreden.

4,0 rating
27 maart 2020

Mijn zonnepanelen zien er weer “STRALEND” uit. Bedankt mannen.

Paul

Zeer tevreden

5,0 rating
25 maart 2020

Vakwerk geleverd, leuke gasten volgend jaar zeker weer!

Richard

Dank jullie wel

5,0 rating
24 maart 2020

De ramen waren al heel lang niet gedaan, dus de jongens hadden er best veel werk aan.
DANK

Houkje
    • voordeel naast super schoon laten ze ook alles heel (dakpannen enz)
      ga zo door!

      thumb Joop Douma
      9/22/2018

      Mijn ouders (zonder fb) zijn elke keer weer erg tevreden wanneer het hele huis aan de buitenkant is schoongemaakt!

      thumb Jeanine Slagter
      8/08/2018

    • 5 star review  Wat een geweldige mannen bij Vertrouwd Schoon. Het huis ziet er weer als nieuw uit. Een aanrader!!!!!

      thumb Lutske de Roos
      7/19/2018

      5 star review  Prima clean werk!

      thumb Willem Koornstra
      6/11/2018

    • 5 star review  Gewoon zoals het hoort, ga zo door

      thumb Lennart Tjepkema
      6/04/2018

      5 star review  Vandaag onze kozijnen en ramen laten schoonmaken. Enorm tevreden! Erg schoon en super sociale jongens. Werken erg netjes denken om en aan alles. Een echte aanrader, Tot de volgende keer !

      thumb Rachel Janice Sienema
      2/15/2018

    • 5 star review  Mijn Thuis Toko in Akkrum is 6 weken terug spinvrij gemaakt door Vertrouwd Schoon en nog steeds geen spin te bekennen. Super tevreden en goed werk! Dank heren!

      thumb Mardjantie Kneefel
      10/16/2017

      5 star review  Top bedrijf!

      thumb Jerone Keeb
      9/05/2017

  • 5 star review  Vandaag waren onze ramen schoongemaakt door Vertrouwd schoon, alles is super schoon. De jongens nemen echt de tijd om alles perfect schoon te maken. Aanrader!

    thumb Natalia Boorsma
    8/15/2017

    5 star review  Bedankt voor het goede werk ben zeer tevreden alles weer netjes schoon

    thumb Aj de Ruiter
    4/06/2017