Op deze pagina vind je de meest recente reviews die we ontvangen hebben. Ook kun je zelf een review achterlaten, vul hiervoor het formulier in dat onder deze tekst staat. Laat je weten hoe je ons beoordeelt? We zijn benieuwd!

Tevreden

5,0 rating
29 augustus 2019

We hebben een abonnement en dat voldoet goed. Altijd schone ramen en kozijnen en 1 x per jaar ook boeidelen. Vooraf appje is heel fijn. Betalen met tickie en klaar. Leuke mensen. Top

Ibrichje

Altijd top!

5,0 rating
29 augustus 2019

Altijd weer heerlijk als de mannen van vertrouwd schoon langs zijn geweest! Je krijgt een appje wanneer ze langs willen komen en een tikkie als ze geweest zijn. Perfect!

Saskia

Goede service.

5,0 rating
28 augustus 2019

Zoals altijd alle ramen en houtwerk keurig schoon. Personeel is altijd erg vriendelijk en attent.

Paul

Top!

5,0 rating
27 augustus 2019

De ramen en kozijnen zijn altijd mooi schoon. Vooraf ontvangen we een appje of het goed is dat ze langskomen. Na de tijd een appje met een tikkie.
Ideaal zeg ik. Wij zeggen top! Vertrouwd Schoon is zeker een aanrader.

Janneke

Vakwerk door Vertrouwd Schoon

5,0 rating
27 augustus 2019

Zakelijk al met Vertrouwd Schoon te maken, inmiddels ook privé. Zeer tevreden, communicatie is duidelijk en prettig. Onze ramen en kozijnen zijn nog nooit zo schoon geweest! Bedankt mannen, vakwerk!

Tara

Zeer tevreden

5,0 rating
26 augustus 2019

Appje vooraf, ramen en kozijnen worden keurig schoongemaakt, betaling achteraf met een tikkie. Goede communicatie. Al met al zeer tevreden. Een aanrader!

Marc

5 sterren

5,0 rating
26 augustus 2019

Een bedrijf die met de tijd meegaat! Sturen een appje wanneer ze langs komen en achteraf betalen met een tikkie. De ramen en kozijnen zijn heerlijk schoon als ze zijn geweest!

B.

Doet naam eer aan

5,0 rating
23 augustus 2019

Informeren tijdig wanneer ze komen. Als het niet helemaal naar wens is dan kun je dit prima bij ze aangeven. Ze komen het dan zonder problemen oplossen. Hele fijne mensen die er werken!

Sanne

Al meer dan een jaar tot volle tevredenheid

5,0 rating
21 augustus 2019

Communiceren netjes vooraf, melden eventueel opvallende zaken. En leveren goed werk!

Pieter Wierenga

Uitermate tevreden.

4,0 rating
20 augustus 2019

Vriendelijk personeel en spiegel schoon.
(Aan te bevelen)

Peter V.

Zeer tevreden

5,0 rating
20 augustus 2019

Het schoonmaken van kunststofkozijnen, ramen en dakgoot was tip top.
Vriendelijke en nette medewerkers.
Volgend jaar weer!

O.Jasper

Verademing

5,0 rating
16 augustus 2019

Wat een verademing om de heren van ‘Vertrouwd Schoon’ ‘over de vloer’ te hebben voor het reinigen van ramen, houtwerk en dakgoten; alles keurig schoon en uiterst vriendelijke mannen. Top!
Meteen een vervolgafspraak -voor over een paar maanden – gemaakt voor het reinigen van de ramen.

Astrid

dakpannen die stuk waren vervangen

5,0 rating
16 augustus 2019

alles netjes gedaan nu afwachten op een bui regen
de dakgoot nog even schoon gemaakt
bedankt

aukje stuiver

Betrouwbaar en vriendelijk

5,0 rating
15 augustus 2019

Vertrouwd Schoon is zeer prettig om mee te werken. In eerste instantie vind ik het fijn dat ze een apje sturen wanneer ze komen, zodat je er rekening mee kunt houden. Vervolgens worden de ramen keurig schoon gemaakt en lopen ze de kantjes er niet bij af. En de betaling via een Tikkie vind ik erg prettig werken. En al met al zijn de medewerkers vrolijk en vriendelijk. Ik zal ze zeker aanraden !

Petra Janssen

Echt vertrouwd schoon!

5,0 rating
13 augustus 2019

Goede service, schone ramen, vriendelijke glazenwassers….wat wil je nog meer!

Maaike Zwarts

Van dijk

5,0 rating
13 augustus 2019

Fijne service, ook fijn dat ze met de tijd mee gaan dmv een tikkie.

Pieter

Glês helder en hout brân skjin

5,0 rating
13 augustus 2019

Oant de oare kear

J en G van der Goot Grou

Mooi schoon

5,0 rating
13 augustus 2019

Sinds twee jaar onze vaste glazenwasser. De ramen zien er steeds super schoon uit.En denken goed om de planten.

Huib

Schoonmaak buitenzijde huis

5,0 rating
9 augustus 2019

Grondig, schoon, flexibel en beleefd. 👌

Erwin

Sa skjin âs de brân mei Vertrouwd Skjin!

5,0 rating
9 augustus 2019

Myn titel is mien wèromblik op …..
Fertroud Skjin!

Ybeltsje de Jong

SPIC and SPAN

4,0 rating
8 augustus 2019

Diverse keren heeft “vertrouwd schoon”
Mijn glaswerk perfect gereinigd. Steeds voor een betaalbare prijs !

P.Nijdam

Klasse

5,0 rating
8 augustus 2019

Jaarlijks komen de mannen een paar keer om alle ramen te wassen en zo nu en dan wordt ook alle houtwerk gereinigd. Helemaal prima. Ook dat Vertrouwd Schoon zich altijd aan de afspraken houdt, vind ik heel fijn. Aan te bevelen!

Jacqueline

Menno Derksen

5,0 rating
7 augustus 2019

De buitenkant ziet er weer keurig en verzorgd uit als Vertrouwd Schoon is geweest. Daarnaast zijn het vlotte professionele jongens die er verstand van hebben.

Menno Derksen

Saapke Snoek-van der Gaast

5,0 rating
7 augustus 2019

Myn rúten binne wer super skjin. Oant oer 8 wike.
Groetnis
Saapke Snoek-van der Gaast

Saapke Snoek-van der Gaast

Kooistra

5,0 rating
6 augustus 2019

Sinds begin dit jaar doen wij zaken met Vertrouwd Schoon. Wij hebben een contract afgesloten voor het reinigen van de buiten en binnen beglazing van ons gebouw. Aangezien dit ook werk betreft in een highcare omgeving is het van belang dat er strikt gehouden wordt aan de bedrijfsregels. Wij zijn zeer tevreden hoe Vertrouwd Schoon hiermee omgaat, en hoe het werk wordt achter gelaten. ze doen hun naam eer aan.

Kooistra
    • voordeel naast super schoon laten ze ook alles heel (dakpannen enz)
      ga zo door!

      thumb Joop Douma
      9/22/2018

      Mijn ouders (zonder fb) zijn elke keer weer erg tevreden wanneer het hele huis aan de buitenkant is schoongemaakt!

      thumb Jeanine Slagter
      8/08/2018

    • 5 star review  Wat een geweldige mannen bij Vertrouwd Schoon. Het huis ziet er weer als nieuw uit. Een aanrader!!!!!

      thumb Lutske de Roos
      7/19/2018

      5 star review  Prima clean werk!

      thumb Willem Koornstra
      6/11/2018

    • 5 star review  Gewoon zoals het hoort, ga zo door

      thumb Lennart Tjepkema
      6/04/2018

      5 star review  Vandaag onze kozijnen en ramen laten schoonmaken. Enorm tevreden! Erg schoon en super sociale jongens. Werken erg netjes denken om en aan alles. Een echte aanrader, Tot de volgende keer !

      thumb Rachel Janice Sienema
      2/15/2018

    • 5 star review  Mijn Thuis Toko in Akkrum is 6 weken terug spinvrij gemaakt door Vertrouwd Schoon en nog steeds geen spin te bekennen. Super tevreden en goed werk! Dank heren!

      thumb Mardjantie Kneefel
      10/16/2017

      5 star review  Top bedrijf!

      thumb Jerone Keeb
      9/05/2017

  • 5 star review  Vandaag waren onze ramen schoongemaakt door Vertrouwd schoon, alles is super schoon. De jongens nemen echt de tijd om alles perfect schoon te maken. Aanrader!

    thumb Natalia Boorsma
    8/15/2017

    5 star review  Bedankt voor het goede werk ben zeer tevreden alles weer netjes schoon

    thumb Aj de Ruiter
    4/06/2017

Stuur een WhatsApp bericht