Op deze pagina vind je de meest recente reviews die we ontvangen hebben. Ook kun je zelf een review achterlaten, vul hiervoor het formulier in dat onder deze tekst staat. Laat je weten hoe je ons beoordeelt? We zijn benieuwd!

Wat een verrassing zo voor de kerstdagen !

5,0 rating
16 december 2020

Gisteren heeft Vertrouwd Schoon ons hele huis gepoest. Zo tevreden !!!
De jongens denken mee, zo ook even een hemelwaterafvoer ontstoppen.
Bedankt toppers, fijne feestdagen en een gezond 2021 gewenst.
Ali en Jan

Jan

Weer helder zicht 😁

5,0 rating
15 december 2020

Onze ramen en houtwerk zijn weer super schoon door Vertrouwd Schoon. Vriendelijke en correcte communicatie.
Prima in orde 👌

K

Dik voor elkaar

5,0 rating
15 december 2020

Ook deze keer weer goed werk geleverd.
Alles weer brandschoon.

Betty

Tevreden Harlingse

5,0 rating
15 december 2020

Was de eerste keer! Fijn schoon! En netjes!
Tot de volgende beurt!

Rinskje Boschma

Prima

4,0 rating
14 december 2020

Ik ben tevreden over de geleverde dienst

Van doeveren

ramen schoon zonder mijn handen nat te maken

4,0 rating
14 december 2020

Ramen , houtwerk en goten zijn vakkundig schoongemaakt. Alles is weer netjes achter gelaten. Jammer dat we geen mail hebben gekregen met daarop datum en tijd voor de werkzaamheden.

Jel

Super tevreden

5,0 rating
11 december 2020

Gisteren voor de eerste keer onze ramen en kozijnen laten doen door Vertrouwd Schoon, en echt super tevreden. Alles goed schoon en vriendelijk personeel.

Gea

Tevreden

5,0 rating
11 december 2020

Wij,in brederostraat 8, zijn zeer tevreden met het resultaat van jullie werk wat betreft ramen wassen en dakgoot legen.
Zien jullie in het jaar 2021 graag terug.

Vis

Ideaal, altijd mooie schone ramen!

5,0 rating
10 december 2020

Eens in de 8 weken komen de heren van Vertrouwd Schoon onze ramen wassen en nemen dan meteen de kozijnen mee. Ideaal dat je er niet voor thuis hoeft te blijven en altijd schone ramen. Contact gaat lekker makkelijk per app, net als de betaling! Afgelopen jaar ook gevraagd of ze onze volledige woning onderhanden wilden nemen, dakgoten, topgevel etc. Snel een aparte offerte voor ontvangen en ook hiervoor super service en blinkend resultaat!

Sylvia

Klantvriendelijkheid

5,0 rating
10 december 2020

Zeer behulpzaam en tijd voor een kort praatje. TOP voor deze mannen.

René

Goede service!

5,0 rating
8 december 2020

Zo fijn, iedere week alles heerlijk schoon.
Nooit is iets teveel, Grietje is goud waard.

Tineke

De vogel.

5,0 rating
7 december 2020

We zijn zeer te vreden over onze schone ramen, echter is er een vogel die niet door had hoe schoon onze ramen zijn, en vloog er dus tegen aan.

Jasper

Snel en vakkundig!

5,0 rating
6 december 2020

Super snel en vakkundig geholpen. Waar anderen maanden wachttijd hanteerden, was Vertrouwd Schoon er binnen 1 week bij! Vlotte en duidelijke communicatie via WhatsApp. Zeker een aanrader!

Sam

Netjes gewerkt

5,0 rating
4 december 2020

Alles netjes schoon gemaakt, volgens afspraak. Netjes gevraagd of alles naar wens was. Aardig personeel.

H

100 % tevreden

5,0 rating
3 december 2020

Fijne mensen, goed werk geleverd. Ben blij met ze

M

Keurig werk

5,0 rating
2 december 2020

Alles is weer mooi schoon inclusief de ramen en zonnepanelen. Dik tevreden.

Thijs

Vertrouwdschoon

5,0 rating
1 december 2020

Alles is weer keurig schoongemaakt
het zijn toppers

G v d meer

Topschoon

5,0 rating
30 november 2020

De mannen van Vertrouwdschoon leveren top werk . Nemen ook altijd alle houtwerk mee .
Ziet er altijd weer als nieuw uit en wat ook belangrijk is , is dat ze denken om de planten in de tuin deze worden niet vertrapt maar met rust gelaten 😊. Gewoon een vertrouwd schoonmaak bedrijf

Jan

Ramen en kozijnenen

5,0 rating
30 november 2020

Ik ben super tevreden. Alles weer Is weer mooi schoon.

Hilda

Prima werk en relatief goedkoop

5,0 rating
30 november 2020

Keurig de afspraak nagekomen. aardig personeel

Peter

Goede service en schone ramen

5,0 rating
25 november 2020

Er wordt heel netjes gewerkt en de ramen en het houtwerk zijn goed schoon gemaakt. Alles keurig volgens afspraak.

Janny

Prima werk geleverd door kundige en vriendelijke jonge mannen

5,0 rating
25 november 2020

Onze veranda, zonnepanelen, dakgoten en ramen met kozijnen zijn keurig schoongemaakt. Door heel kundige en vriendelijke jonge mannen. Van te voren is duidelijk in welke week ze komen en ik ontvang een appje wanneer ze precies komen. Na afloop wordt er gevraagd of alles naar wens is en daarna via een tikkkie betalen. Efficient en effectief. Net zoals het schoonmaak werk zelf. Top! Ik ben zeer tevreden.

Sandra Woldringh

Brand en brandschoon

5,0 rating
24 november 2020

Toppers 👌

F.zijlstra

Keurig bedrijf

5,0 rating
24 november 2020

Alles wordt professioneel geregeld.
Erg tevreden met oplevering.
Vriendelijk personeel.

JFB

Super

5,0 rating
24 november 2020

Zeer tevreden! Altijd vriendelijk en het resultaat is altijd goed.

A. van der Woude

Prima werk!

5,0 rating
20 november 2020

Alles ziet er weer piekfijn uit; dank heren van Vertrouwd Schoon!

S.Zijlstra

Attema-Sate schittert weer!

5,0 rating
19 november 2020

We zijn erg tevreden. Boerderij Attema-Sate schittert weer nadat de mensen van vertrouwd schoon zijn geweest.

Attema-Sate

Mooi werk

5,0 rating
19 november 2020

Ben zeer tevreden en heb daarom ook jullie naam doorgeven aan een vriendin.
Die inmiddels contact heeft opgenomen met vertrouwdschoon.
Tot de volgende keer.

Wil

Super service en goed schoon!

5,0 rating
18 november 2020

Als altijd, aankondiging wanneer ze komen en weer keurig schoon gemaakt!

Natascha

Uitstekende service: vertrouwd en schoon

5,0 rating
17 november 2020

Een bedrijf die een uitstekende service verleend.
Ze maken waar wat ze beloven.
Vertrouwd en schoon!
Ik kan ze van harte aanbevelen.

Eric Annema

Vertrouwd en erg schoon

5,0 rating
17 november 2020

Zeer tevreden. Goede communicatie en goed resultaat door vriendelijk personeel

Nynke

Strak resultaat voor prima prijs.

5,0 rating
16 november 2020

Sympathieke en serieuze medewerkers. Ondanks de grote raampartijen was de klus snel geklaard. Zeer tevreden met het resultaat!

Janet

Schoonmaak ramen en kozijnen

3,0 rating
14 november 2020

Viel mij enigszins wat tegen, bouwvakkers hebben nieuwe voorzetramen geplaatst waardoor er enigszins nog kit op ramen zat. Dit zit er alsnog op. Glazenwasser was in 10 minuten klaar, weet niet of dit normale gang van zaken is. Dit is niet om negatieve reactie te geven maar zie het als positief feedback. Ik zie jullie dan ook over 12 weken weer.
Mvg Marijke

Marijke Bijlsma

Topper!!

5,0 rating
11 november 2020

Plezierige jongens in het kontakt en natuurlijk heerlijk schoon: een zeer terechte naam van/voor hun bedrijf.

Francine

Prima bedrijf

5,0 rating
11 november 2020

Prima bedrijf. Geven op tijd aan wanneer ze komen schoonmaken en als je vragen/ opmerkingen hebt dan reageren ze zeer adequaat.

K

Gevelreiniging

5,0 rating
10 november 2020

Ik ben dik tevreden. Accuraat en vriendelijkheid staat bij hen voorop en keurig achtergelaten. Ik geef een 10

Betty

Keurig gesopt

5,0 rating
9 november 2020

Al het houtwerk is met aandacht een zorg gesopt; de ramen spiegelen weer. Netjes gedaan!

Mieke Minkes

Betrouwbaar l

5,0 rating
7 november 2020

Leuk bedrijf, met leuke medewerkers. Betrouwbaar , komt afspraken na. Er blij mee en zeker een aanrader

Gerben van Houten

Top service!

5,0 rating
4 november 2020

Het woord vertrouwd is een understatement, werk nu 2 jaar met ze samen en hebben ons nog nooit teleurgesteld. De jongens zijn zeer netjes en fijn in omgang, het enthousiaste straalt er van af! Ga zo door! Groeten Tycho en Nicole

Tycho

Top team

5,0 rating
4 november 2020

Wat was ik blij dat jullie zo snel hebben gereageerd.
Met z’n drieën de hele dag ‘ploeteren’ voor een uitstekend resultaat.
Jongens nog super bedankt!

Anneke

Vertrouwd

5,0 rating
3 november 2020

Fijn contact, goede kwaliteit. Super tevreden

Esmee

Glasbewassing en reinigen houtwerk

4,0 rating
2 november 2020

1 x per jaar komt Vertrouwd schoon al het houtwerk (dakkapel, goten en boeidelen) schoonmaken en daarnaast 8 x per jaar de ramen wassen.
Super tevreden, vriendelijke medewerkers, schoonmaak gebeurt netjes en voor een nette prijs.

S

Steggerdaweg 126

4,0 rating
2 november 2020

grondig en zorgvuldig, harde werkers die het werk ZIEN!

N.Huppes

Schoon

5,0 rating
2 november 2020

Wat is ons huis weer super schoongemaakt door zeer vriendelijk personeel.

Annie

Netjes de ramen lappen

4,0 rating
1 november 2020

Net bedrijf, krijgen altijd een dag voor de afspraak een bericht zodat we niet vergeten onze ramen dicht te doen.
nette prijs kwaliteit verhouding.

F. Wolter

De buitenkant van het huis weer schoon.

5,0 rating
30 oktober 2020

Ongeveer 1x per jaar laat ik mijn kunststof kozijnen/boegdelen behandelen met wax. De ramen worden ook gelijk schoon gemaakt. Zijn wij weer winterproof.
Alles keurig netjes gedaan. Vriendelijke mannen. Contact van te voren is ook netjes om een afspraak te plannen.
Kortom 5 sterren…

Wilm@

Lekker fris lekker anders

5,0 rating
28 oktober 2020

Heerlijk schoon en als ik jullie persoonlijk tref zijn jullie supervriendelijk

Siepie Hoekstra

Schone ramen

3,0 rating
27 oktober 2020

Dik tevreden over het resultaat. Zeer vriendelijk personeel.👍

Theo

Schone ramen

4,0 rating
27 oktober 2020

De Heren van Vertrouwd Schoon hebben zoals altijd weer netjes en flot mijn ramen gepoets, zowel van binnen als buiten kan ik er weer een tijdje tegen aan.

H de Visser

Tevreden

5,0 rating
23 oktober 2020

helemaal tevreden , ook over de communicatie vooraf zodat ik wist van de planning wanneer de ramen zouden worden gewassen

Froukje van der Schaar

Schone ramen

3,0 rating
22 oktober 2020

Mijn ramen waren echt erg vuil maar ik kan er weer doorheen kijken en dat maakt mij blij

Van doeveren

Keurig

5,0 rating
22 oktober 2020

Altijd fijn als de ramen weer schoon zijn
Vriendelijk en netjes zijn jullie altijd ..kortom ik ben blij met vertrouwd schoon

Anneke

Super

5,0 rating
22 oktober 2020

Alles wordt super schoongemaakt, zeer tevreden hoor.

Joke

weer als nieuw

5,0 rating
20 oktober 2020

Huis laten reinigen door een kunstenaar van vertrouwd schoon, er zijn wonderen verricht.
Geweldig zo schoon alles is geworden , net of alles opnieuw is geschilderd.
Super team, komen alle afspraken na , een 10 waard

aukje geertsma

weer als nieuw

5,0 rating
20 oktober 2020

Huis gereinigd door een kunstenaar van vertrouwd schoon, ongelooflijk zo schoon.
Dank jullie wel, tot de volgende keer

aukje geertsma

Alles weer schoon

5,0 rating
19 oktober 2020

De ramen en het houtwerk zien er weer goed uit, goed werk verricht door de mensen van vertrouwd schoon.

Bas

Luin

4,0 rating
17 oktober 2020

Alles goed schoongemaakt. Respons af en toe wat traag. Verbeterpuntje. Verder heel tevreden. Blij met resultaat.

Luin

Zeer tevreden

5,0 rating
17 oktober 2020

Ik heb een abonnement, ideaal!
Krijg van te voren een appje wanneer ze langskomen .
De betaling gaat snel/makkelijk via een tikkie .
Kortom , een tevreden klant !

Anke

Toppers!

5,0 rating
16 oktober 2020

Met de glazenwassers van Vertrouwd Schoon kan ik erop vertrouwen dat onze ramen en kozijnen er elke 6 weken spic en span bij staan. Erg prettig ook dat ze 2 dagen vantevoren appen als ze van plan zijn de ramen te komen wassen. Ik ben er blij mee!

Gretha

Goed werk!

5,0 rating
16 oktober 2020

Superblij met vertrouwd schoon! Goten waren in no time schoongemaakt. En hij moest met een ladder over een schutting; was geen probleem. Voor herhaling vatbaar.

Alie

Kwaliteit en super service

5,0 rating
16 oktober 2020

Wat een goeie instelling hebben deze mannen
Service en schoonmaak kwaliteit is van een goed niveau
We zien jullie graag weer terug

Rene Spek

Enthousiast Team

5,0 rating
16 oktober 2020

De medewerkers van vertrouwd schoon werken snel , zijn enthousiast en grondig.

D.Visser

Heel erg blij

5,0 rating
16 oktober 2020

Ik ben altijd weer erg blij als de ramen en kozijnen zijn schoon gemaakt. Super gedaan!!

Hanneke

Schone ramen en vriendelijke service

5,0 rating
16 oktober 2020

Via via kwamen we terecht bij Vertrouwd schoon. De communicatie is duidelijk en vriendelijk. Ramen zijn mooi schoon zoals het hoort en betalen via een tikkie is ideaal. Ik raad ze iedereen aan!

Catharina vd Meer

Betrouwbaar en goed

5,0 rating
15 oktober 2020

Vertrouwd schoon levert prima werk. De communicatie verloopt altijd prettig en volgens afspraak.

Marijke

Zeer tevreden

5,0 rating
13 oktober 2020

Wij zijn zeer tevrden

W. Meester

planning volgend jaar

4,0 rating
9 oktober 2020

wij zijn goed te spreken over het schoon maken van onze woning.
daarom geef ik U de vrijheid om volgend jaar september contact met mij op te nemen
voor een vervolg schoonmaak.

Jitte Jorritsma

Schoon en vertrouwd

4,0 rating
6 oktober 2020

Voor het eerst na de oplevering de ramen buiten laten doen. Veel achter gebleven bouwstof vuil en heel veel zand op de ramen en kozijnen.
Is alles keurig netjes schoon gemaakt. Het is gewoon genieten

Jacob Jonker

Ramenwasser

5,0 rating
5 oktober 2020

Erg blij met de ramenwasser die kwam afgelopen week. De communicatie via de app en telefoon was heel fijn en duidelijk. De ramenwasser werkte erg netjes en wij zijn heel blij met het resultaat.

DR

Vertrouwd Schoon Autotaalglas

5,0 rating
2 oktober 2020

Absoluut de 5 sterren waard.
Alle werkzaamheden worden stipt volgens afspraak uitgevoerd, waarbij kleine extra zaken spontaan opgepakt worden.
Mensen die meedenken, daar houden wij van.

Autotaalglas

Vriendelijk, goed werk

5,0 rating
1 oktober 2020

Vriendelijke mannen, alles mooi schoon, super tevreden!

Lieke

Het schoonmaken van ramen, kozijnen en dakkapel

5,0 rating
1 oktober 2020

Gisteren zijn de ramen, kozijnen etc. voor de eerste schoongemaakt door Vertrouwd Schoon en ben zeer tevreden over het resultaat. Ook de goede communicatie via de app en mail was uitstekend. Echt een aanrader! Tot de volgende keer!

Willy Hiemstra-Zuil

Schone zonnepanelen

5,0 rating
1 oktober 2020

Mijn zonnepanelen kunnen weer veel zonneenergie opnemen . Ze zijn weer mooi schoon.

Willem

Super tevreden

5,0 rating
1 oktober 2020

Gisteren is voor het eerst VertrouwdSchoon langs Geweest. Ben erg tevreden! De ramen en kozijnen waren al tijden niet gewassen dus de schoonmaker had er behoorlijk wat werk aan, maar nu ziet alles er eindelijk weer spik en span uit. Blij mee!

N. van Randen

Ramen mooi

5,0 rating
30 september 2020

Hebben mijn uitzicht weer mooi gemaakt, doordat ze mijn ramen mooi schoon hebben gemaakt. Heel vriendelijk contact, snelle service.

Michelle

Blinkend schoon

5,0 rating
30 september 2020

Zeer tevreden, goede communicatie en blinkende ramen en kozijnen! Daar worden we blij van.

Hildah

Ramen wassen

5,0 rating
29 september 2020

Zeer tevreden

Auke

Kwaliteit en communicatie

5,0 rating
29 september 2020

Een vertrouwd bedrijf, levert kwaliteit en communiceert duidelijk.

G

Altijd blij!

5,0 rating
25 september 2020

Tijdige communicatie, vlotte service en blikkend schone ramen en kozijnen. Wat wil je nog meer?

M. Y

Mooie blinkende ramen

5,0 rating
25 september 2020

1x in de 2 maanden feest, dan worden de ramen weer gewassen door de mannen van vertrouwdschoon. Voor mij ook een goede stok achter de deur om de ramen mooi te laten blinken aan de binnenkant. Communicatie verloopt erg soepel, dit is erg fijn. Zoals de naam ook al zegt, vertrouwd schoon (= top!).

Irina Cusiël

Mooi schoon

4,0 rating
25 september 2020

Wij zijn erg tevreden over Vertrouwd Schoon. Onze ramen worden 1x per 3 maanden gedaan en zijn altijd mooi schoon. We zijn ook erg tevreden over hoe het contact verloopt via Whatsapp, er wordt snel gereageerd en goed meegedacht. Ook het betalen met een Tikkie is idea(a)l. Kortom: een tevreden klant!

Rinse

Schoon en netjes

5,0 rating
23 september 2020

Vertrouwd schoon is nu voor de derde keer geweest. Ze geven netjes aan wanneer ze komen! De eerste keer was het niet helemaal schoon, maar hier zijn ze dezelfde dag nog voor terug gekomen. Dik tevreden.

Vera

Alles buiten weer helder

5,0 rating
23 september 2020

Helemaal tevreden met Vertrouwd Schoon, alles weer blinkend schoon. Alleen… Nu moet ik de binnenkant eigenlijk doen ?

Jacqueline

spik en span

5,0 rating
22 september 2020

Alles was keurig schoon. zelfs het ijzeren hekje voor 1 van de grote ramen was schoon gemaakt. Dik tevreden.

Betty

Schoon.

5,0 rating
22 september 2020

Alles weer mooi schoon als altijd.
Ik ben weer tevreden. ??

Anja

Alles weer als nieuw.

5,0 rating
18 september 2020

Het houtwerk, de ramen en de zonnepanelen, alles werd snel en vakkundig schoon gemaakt. Het ziet er weer als nieuw uit!

Willem

Vertrouwd Schoon

5,0 rating
15 september 2020

Leveren goed werk af! Geven van te voren aan wanneer ze langskomen ??

Amran Hardan

Raamwerk

4,0 rating
15 september 2020

Ze leveren netjes werk. Mooi op tijd bericht wanneer ze komen .

D

Opgelost

5,0 rating
14 september 2020

Er was iets vergeten schoongemaakt. Na appje direct opgepakt. En alles weer lekker schoon.

Bea

Houtwerk en Ramen.

4,0 rating
14 september 2020

Alles keurig schoon gemaakt ,zeer tevreden!!

Maaike

Super schoonmakers

5,0 rating
9 september 2020

Eerste keer dat ze mijn ramen hebben schoongemaakt. Alles blinkt weer.

Agnes

Top schoonmaakbedrijf

5,0 rating
8 september 2020

Top schoonmaakbedrijf die snel is, zeer goed is, een persoonlijke benadering heeft en vooral niet te duur is

HoeksemaBouw BV

Mooi schone ramen

5,0 rating
4 september 2020

De jongens leveren goed werk, schone ramen, en zijn daarnaast zeer vriendelijk. Er wordt op tijd aangegeven wanneer ze komen. De prijs is netjes.

Siegrit

Erg goede service

5,0 rating
2 september 2020

Makkelijk en vriendelijk in contact. Goed werk afgeleverd. Ben erg tevreden!

Janette

Goede zaak

5,0 rating
2 september 2020

Een goed bedrijf, goede afspraken en aardige mensen

erwin

Super schoon

5,0 rating
2 september 2020

Na contact te hebben gehad voor het schoonmaken van de ramen, kozijnen en afdakje boven de deur ben ik zeer tevreden met het resultaat. Top gedaan en tot de volgende keer.

Francisca Bruining

Helemaal prima

5,0 rating
31 augustus 2020

Net personeel fijne communicatie en afstemming

Maryelle

Schoonmaken

5,0 rating
26 augustus 2020

Helemaal tevreden

Froukjw

Vertrouwd Schoon

5,0 rating
26 augustus 2020

Maken de ramen altijd netjes schoon. Geven van te voren even een seintje als ze eraan komen. De eerste keer had ik geen eens een afspraak maar wouden ze mijn ramen best even meepakken. Ze hebben een praktische aanpak en leveren een prima service.

David

Fijn en vlot bedrijf 🙂

5,0 rating
26 augustus 2020

Wat mij betreft echt een bedrijf waar vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.
Snel, netjes en een zeer goed resultaat.

A.J.
    • voordeel naast super schoon laten ze ook alles heel (dakpannen enz)
      ga zo door!

      thumb Joop Douma
      9/22/2018

      Mijn ouders (zonder fb) zijn elke keer weer erg tevreden wanneer het hele huis aan de buitenkant is schoongemaakt!

      thumb Jeanine Slagter
      8/08/2018

    • 5 star review  Wat een geweldige mannen bij Vertrouwd Schoon. Het huis ziet er weer als nieuw uit. Een aanrader!!!!!

      thumb Lutske de Roos
      7/19/2018

      5 star review  Prima clean werk!

      thumb Willem Koornstra
      6/11/2018

    • 5 star review  Gewoon zoals het hoort, ga zo door

      thumb Lennart Tjepkema
      6/04/2018

      5 star review  Vandaag onze kozijnen en ramen laten schoonmaken. Enorm tevreden! Erg schoon en super sociale jongens. Werken erg netjes denken om en aan alles. Een echte aanrader, Tot de volgende keer !

      thumb Rachel Janice Sienema
      2/15/2018

    • 5 star review  Mijn Thuis Toko in Akkrum is 6 weken terug spinvrij gemaakt door Vertrouwd Schoon en nog steeds geen spin te bekennen. Super tevreden en goed werk! Dank heren!

      thumb Mardjantie Kneefel
      10/16/2017

      5 star review  Top bedrijf!

      thumb Jerone Keeb
      9/05/2017

  • 5 star review  Vandaag waren onze ramen schoongemaakt door Vertrouwd schoon, alles is super schoon. De jongens nemen echt de tijd om alles perfect schoon te maken. Aanrader!

    thumb Natalia Boorsma
    8/15/2017

    5 star review  Bedankt voor het goede werk ben zeer tevreden alles weer netjes schoon

    thumb Aj de Ruiter
    4/06/2017