Op deze pagina vind je de meest recente reviews die we ontvangen hebben. Ook kun je zelf een review achterlaten, vul hiervoor het formulier in dat onder deze tekst staat. Laat je weten hoe je ons beoordeelt? We zijn benieuwd!

Spik en span

5,0 rating
8 juni 2020

We zijn erg tevreden over het resultaat van de schoongemaakte ramen en kozijnen! Ze zijn spik en span👌

Nienke

Mooi schoon!

5,0 rating
8 juni 2020

Voor de eerste keer bij ons geweest en het resultaat mag er zijn!
Prachtig schone ramen!
Wij zijn er erg blij mee.

Ettha Huisman

Blij en tevreden

4,0 rating
4 juni 2020

Alle werkzaamheden (vlonders reinigen en impregneren, ramen en balustrades schoonmaken) zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd door vriendelijke en enthousiaste medewerkers van Vertrouwd Schoon. Ook de voorafgaande offertes betreffende de opdrachten waren goed uitgewerkt en duidelijk.

S. Haarsma - Leeuwarden

Super service, vriendelijk en betrouwbaar!

5,0 rating
2 juni 2020

Wat mij opvalt aan Vertrouwd Schoon is de super service, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie. Vind ik naast de schone ramen echt een punt waarmee zij zich onderscheiden. Ze sturen altijd even een appje zodat je weet wanneer ze er zijn. Super vriendelijk en netjes zowel online als wanneer ze bij je komen om de ramen te wassen. Aanrader!

Samira

pico bello

5,0 rating
29 mei 2020

het was weer tiptop op 28 mei j.l. Gemotiveerd en enthousiasme straalt eraf. hartelijk bedankt

Francine Wolthuis

Raam en kozijnen

5,0 rating
28 mei 2020

Makkelijk contact via Whatsapp en betalen via een tikkie, geven op tijd aan wanneer ze langs komen.

Bonita

Dik tevreden

5,0 rating
28 mei 2020

Wij zijn dik tevreden met het werk van Vertrouwd Schoon. Aardige jongens en keurig werk.

Erwin

Fantastisch bedrijf

5,0 rating
26 mei 2020

Alles keurig geregeld.

K

Top

5,0 rating
26 mei 2020

Super werk geleverd, door leuke gemotiveerde mensen!!!👍🏻👍🏻

Dirk vd Velde

Tevreden

5,0 rating
25 mei 2020

We zijn tevreden, goed werk vriendelijk personeel.

J.D. Koning

Tevreden klant

5,0 rating
25 mei 2020

Ben erg tevreden, zeer goed gedaan, nette jongens!

Esther

Vertrouwd Schoon maakt naam waar

4,0 rating
22 mei 2020

De heren van Vertrouwd Schoon hebben goed werk geleverd. Het huis is prachtig schoon gemaakt, zonder dat ik er voor thuis hoef te blijven. Het is het geld meer dan waard.
Dankjewel jongens. Tot de volgende keer.

Jacob

Schoonmaak buitenshuis

5,0 rating
22 mei 2020

Ik ben zeer tevreden over het schoon maken van mijn ramen, kozijnen en dakgoten.

Hiltje

Zonnepanelen schoonmaken

5,0 rating
21 mei 2020

Ben zeer tevreden. Vriendelijk en adequaat personeel. Prima bedrijf.

Sierk

bijzonder

5,0 rating
21 mei 2020

niet alleen de ramen maar ook de klant krijgt aandacht

jan

Een tevreden klant

5,0 rating
20 mei 2020

Alles schoon tot in de hoeken! En het glas in lood uit 1934 ruitje voor ruitje weer blinkend!

Berty

Heel tevreden

5,0 rating
17 mei 2020

We zijn heel tevreden over het schoon maken van ons huis.
Vriendelijk en fatsoenlijk personeel.

A de Jong Bakker

Zonnepanelen schoonmaken

5,0 rating
15 mei 2020

Zeer tevreden. Zonnepanelen waren heel erg vies. Zien er nu weer keurig uit.

Kees van der Heide

Schoonmaken ramen boven/beneden en schoonmaken dakgoot

5,0 rating
13 mei 2020

Zeer tevreden alles is mooi schoon incl kozijnen

Wilma

schoon makem ramen boven en onder

5,0 rating
11 mei 2020

Ik ben zeer tevreden over het schoon maken van mijn ramen en kozijnen

K.

vraagtekens

3,0 rating
7 mei 2020

afgelopen week zijn onze ramen( boven verdieping) en goot en kozijnen weer schoongemaakt, net als vorige keer zijn er op de ramen enkele lopers zichtbaar dus helemaal schoon zijn ze niet. dit geld ook voor de kozijnen en de goot. maar als je er bij stil staat dat er 4 ramen en kozijnen en ongeveer 10 meter goot is schoongemaakt in slecht 16 minuten met 2 man, dan is dit resultaat ook wel te verwachten. € 50,- voor 16 minuten is ook niet echt goedkoop meer menen wij.

L.J. de Bruin

Response from Vertrouwd Schoon

Beste L.J. de Bruin,
Bedankt voor de feedback. Wij komen al meerdere jaren bij u langs voor het schoonmaken en het is dan ook vervelend dat u het dit keer niet hetzelfde heeft ervaren als afgelopen jaren. De tijd dat we bezig zijn geweest met het schoonmaken en het waxen van de dakgoten en kozijnen zal ik opzoeken en aan u terug koppelen. We komen 2x per jaar bij u langs en hierdoor kan het zijn dat het de ene keer vuiler is dan de andere keer. Hierdoor zal de tijd per keer ook wat van elkaar verschillen. Dit houden wij zelf ook in de gaten en mocht het gemiddeld sneller gaan dan verwacht komen wij daar bij u op terug.
Het belangrijkste is natuurlijk dat er goed schoon gemaakt wordt. Het is dan ook te betreuren dat er nog enkele lopers zichtbaar zijn. Helaas kan dit wel eens gebeuren in combinatie met de wax die we op uw kozijnen en dakgoten hebben aangebracht. Wij geven hier natuurlijk wel onze tevredenheidsgarantie op (mocht iets niet naar wens zijn gegaan, dan komen we dit eerst corrigeren voordat u hoeft te betalen).
Update
Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en hebben we afgesproken dat we deze week langskomen om het te corrigeren. Nadat we langs zijn geweest hebben we weer even contact, om te bespreken of alles nu wel weer naar wens is. Tot morgen!
Met vriendelijke groet,
Grardus Geerdink
Vertrouwd Schoon

Schoonmaak buitenshuis

4,0 rating
6 mei 2020

De werkzaamheden zijn heel goed gedaan. Wij zijn dik tevreden.

Emelie de Vries

Keurig gesopt

5,0 rating
6 mei 2020

Mooi gedaan, glas en houtwerk glimt weer! En ook de goten meegenomen!

Mieke

Prima schoongemaakt

5,0 rating
5 mei 2020

De medewerkers van Vertrouwd schoon hebben de naam van hun bedrijf weer waar gemaakt. Ons huis is aan de buitenkant weer geheel grondig schoongemaakt . Het zijn vriendelijke medewerkers die hun werk goed verstaan

D.Visser

Super

5,0 rating
5 mei 2020

Alles keurig geregeld. Fijn!

Hilde

Dakgoten schoonmaken

4,0 rating
5 mei 2020

Dakgoten van binnen en buiten laten schoonmaken door vertrouwd schoon. Tevreden en alles naar wens uitgevoerd. Dus zijn de dakgoten te hoog, dan kun je prima Vetrouwd Schoon vragen

Rick Vis

Service

3,0 rating
5 mei 2020

Wel een snelle service

Clara

Netjes

4,0 rating
26 april 2020

Netjes en schoon hellemaal super

Jjagersma

tikkie

5,0 rating
23 april 2020

kan je de volgende keer een tikkie sturen dit is makkelijker voor mij

hendrik eizema

Goed werk

4,0 rating
23 april 2020

Wederom zijn de ramen en kozijnen netjes gewassen, dank daarvoor!

S.Menger

Schone dakkapellen

5,0 rating
23 april 2020

Voor het eerst na het plaatsen van de kunststof dakkapellen zijn ze schoongemaakt en in de was gezet. Het was hoog nodig maar ze zien er weer super uit!
Vriendelijk personeel! Erg tevreden. Bedankt!

Carla

Blinkend schoon

5,0 rating
22 april 2020

Alles weer tip top schoon. Vriendelijk personeel, werken zeer nauwkeurig.

Sietske

Perfect

5,0 rating
18 april 2020

Alles perfect schoon. Echt prachtig!

Petra

Ramen zemen

5,0 rating
10 april 2020

Perfect schoon ook het houtwerk (kozijnen) zijn spic & span. Ik ben super tevreden!

Rinny

Blinkend tevreden

5,0 rating
10 april 2020

Voor de eerste keer een hele goede indruk achtergelaten. Beleefd en vriendelijk personeel. Op hoogte goed schoongemaakt. Gaf zelfs aan dat er een stuk loodafwerking loshangt: attent.
Zeer tevreden.

Ria

Blinkend schoon

5,0 rating
9 april 2020

Deze week is mijn hele huis weer keurig schoongemaakt. Alle houtwerk en alle ramen zijn weer blinkend schoon. Aardige mannen en vlot gewerkt.

Jacqueline

Vriendelijk en vakkundig

4,0 rating
8 april 2020

Ramen prima schoon! Vragen direct opgepakt en worden in volgende wasbeurt ook opgelost.
Fijne communicatie!

Stijnie

serieus en vriendelijk

4,0 rating
8 april 2020

Op een prettige manier wordt aandacht geschonken aan het schoonmaken, waarbij de details niet worden vergeten

Eduard

Zeer en zeer tevreden!

5,0 rating
7 april 2020

De eerste keer dat Vertrouwd Schoon is langs geweest en ook meer dan tevreden!
Wat een fijne service, vlot en vriendelijk!
Hartelijk Dank en tot de volgende keer!

G. van der Velde

Tevreden.

4,0 rating
27 maart 2020

Mijn zonnepanelen zien er weer “STRALEND” uit. Bedankt mannen.

Paul

Zeer tevreden

5,0 rating
25 maart 2020

Vakwerk geleverd, leuke gasten volgend jaar zeker weer!

Richard

Dank jullie wel

5,0 rating
24 maart 2020

De ramen waren al heel lang niet gedaan, dus de jongens hadden er best veel werk aan.
DANK

Houkje

Top werk

5,0 rating
17 maart 2020

Onze kunstof zijgevel weer helemaal schoon. Wat een verschil. Vanaf nu elk jaar vaste prik. Goed werk en keurige prijs. TOP

Ynse

schoonmaken buitenkant huis.

5,0 rating
9 maart 2020

Ze hebben ons kozijnen en goten en ramen schoon gemaakt en dat was super.
ook komen ze om de zes weken ramen wassen en dat is ook uitstekend.

Catrien

Zeer goed gedaan, !

4,0 rating
8 maart 2020

Ben tevreden, zeer goed gedaan, nette jongens!
Bijker-Oppenhuizen

Bijker oppenhuizen

Zeer tevreden

5,0 rating
2 maart 2020

Zeer tevreden. Makkelijk om een afspraak mee te maken, vriendelijk en top werk afgeleverd

Esther

Hier wordt je helemaal blij van🥳

5,0 rating
1 maart 2020

Het was de eerste keer dat Vertrouwd Schoon bij ons de ramen en kozijnen kwam schoonmaken, en het resultaat mag er zijn.Echt SUPER tevreden en de mannen zijn erg aardig en correct en een bakkie koffie is dan meer dan verdiend. 👍Hier wordt ik helemaal blij van .Tot de volgende keer 🤗

Klazien.

zeer tevreden zowel zakelijk als prive

5,0 rating
29 februari 2020

Al enige jaren worden mijn ramen en terrassen gereinigd door vertrouwd schoon ter volle tevredenheid.
Vorige week mijn vloer van de winkel laten reinigen en ook nu zeer tevreden. Vloer is weer prachtig en zonder overlast.
Zijn zeer vriendelijk

Esther Rens

Vertrouwd schoon

5,0 rating
28 februari 2020

Zeer tevreden. Tot volgend jaar😁

Hedser

Zeer tevreden!

5,0 rating
14 februari 2020

Nu niet alleen buiten de ramen en kozijnen laten doen, maar ook binnen. Ik ben zeer tevreden. Het zijn erg aardige jongens en alles ziet er weer blinkend schoon uit! En dat voor een betaalbare prijs.

Elza

Blinkend in de zon

5,0 rating
4 februari 2020

De zonnecellen op het dak waren sterk bemost. De klus is voortvarend en adequaat aangepakt door Vertrouwd Schoon. Met een glanzend resultaat!

Mieke Minkes

Stralend Schoon

5,0 rating
3 februari 2020

Na heel veel wikken en wegen toch maar op zoek gegaan naar een betrouwbare glazenwassersbedrijf. Wat mij betreft doet Vertrouwd Schoon precies wat ze zeg. Ramen en kozijnen zagen er “stralend” schoon uit. Ik zal zeer zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Firoza

Schoon

5,0 rating
28 januari 2020

Na de verbouwing in ons clubhuis, heeft vertrouwd schoon de schoonmaak op zich genomen. Na 2 dagen boenen blonk alles weer als nieuw.
Ook hebben ze mee gedacht om de vloer weer mooi te krijgen. het proefstukje leek goed. Maar de vloer mag niet glad worden dus daar wordt nog over nagedacht hoe dat op te lossen is.
Fijn dat er mensen zijn die meedenken.

Jan

Wat een feest elke keer weer !!! Vijf volle sterren voor Vertrouwd Schoon.

5,0 rating
28 januari 2020

Wij zijn al jaren trouwe klant van Vertrouwd Schoon.
En dan kom je thuis na zo’n fantastische poetsbeurt en is je huis blinkend schoon. Ja daar wordt je werkelijk blij van.
Goeie service en vriendelijke medewerkers.

Ali en Jan

Zeer tevreden!

5,0 rating
23 januari 2020

Alle ramen weer mooi schoon!

Schotanus

Sven Boerma

5,0 rating
16 januari 2020

Ramen en kozijnen buiten kant van de woning.
Alles was mooi schoongemaakt. Super dat je niet thuis hoeft te zijn en ze het zelf allemaal regelen.
Top service!

Sven Boerma

de Vries

5,0 rating
5 januari 2020

Al enige tijd maken we gebruik van de diensten van Vertrouwd Schoon. Wij zijn altijd zeer tevreden, afspraken komen ze na en het resultaat is perfect.

de Vries

Eerste keer, maar zeer tevreden

4,0 rating
3 januari 2020

Moest even wachten tot het weekend, dan kon ik het bij daglicht zien. Maar in één woord, super! Erg tevreden

Bettie

Zeer tevreden

5,0 rating
24 december 2019

Mijn dakgoten zijn netjes schoon en het water loopt weer netjes weg. Bedankt.

Kootstra

Netjes en schoon werk afgeleverd!

4,0 rating
16 december 2019

Snelle reactie via de app waardoor mijn ramen binnen een week schoon gemaakt konden worden.
Erg blij met het resultaat! Alles schoon. Komen hun afspraak meer dan na! Fijne samenwerking.

Jeanet

Puik stukje schoonmaakwerk!

5,0 rating
16 december 2019

Zeer mooi resultaat zowel de ramen alsmede de kozijnen, superschoon! De desbetreffende glazenwasser wil ik dan ook graag voordragen voor een fikse loonsverhoging.

Henri ten H

Keurig werk

4,0 rating
12 december 2019

Afspraak nagekomen, ziet er allemaal weer keurig uit.

Marieke

Schoonmaak Mantgum

5,0 rating
11 december 2019

Zoals vorig jaar weer uiterst tevreden over het schoonmaken van de woning. Alles buiten aan de woning is weer helemaal schoon. Vriendelijk personeel en je krijgt ruim van te voren een telefoontje dat hun komen. Min punten heb ik niet voor Vertrouwd schoon alleen maar plus punten!

Johannes

TOP

5,0 rating
9 december 2019

Vorige week voor het eerst de glazenwassers van Vertrouwd Schoon langs geweest. Complimenten, ramen en houtwerk prachtig schoon.

Karin

Heerlijk schoon!

5,0 rating
3 december 2019

Heel tevreden, communicatie was goed en het werk is naar behoren uitgevoerd. Aardig personeel

s

Vriendelijk in de omgang en punctueel in de klus.

5,0 rating
29 november 2019

Heel blij zijn wij met Vertrouwd Schoon.
Goede communicatie.
Appje met afspraak, snel antwoord bij vragen.
1x per jaar het hele huis en verder 1x per 8 a 10 weken glas met hout.
In 2020 doen we ook de zonnepanelen gelijk met de grote voorjaarsbeurt.
Erg tevreden.

Jelle en Ria uit Nes

Vertrouwd schoon, de naam is goed gekozen!

5,0 rating
21 november 2019

Goede service, schone ramen en kozijnen.
Heel vriendelijke medewerkers.
Heel tevreden met “Vertrouwd schoon”, bedrijf doet inderdaad zijn naam eer aan.

EMR/PR

dik tevreden

19 november 2019

Voor het eerst dat ze bij mij kwamen, vriendelijke jongen, goed werk verricht.
Eerst afwachtend vanwege het niet nadrogen maar hij kon goed uitleggen hoe ze te werk gaan en het werkt! Alles streeploos opgedroogt.

Christine

Superschone ramen

5,0 rating
18 november 2019

Afgelopen week zijn onze ramen voor het eerst schoongemaakt door Vertrouwd Schoon. De ramen en het houtwerk zijn blinkend schoon.
We kregen van tevoren een appje om hun komst aan te kondigen, en naderhand een appje of alles naar tevredenheid verlopen was. Betaling achteraf via een Tikkie. Dat werkt voor ons heel goed. We zijn erg tevreden en zouden Vertrouwd Schoon ook aan anderen aanraden.

T. B.

ONTEVREDEN

1,0 rating
18 november 2019

3 JAAR GELEDEN VOOR T EERST MET JULLIE KENNISGEMAAKT. AFSPRAAK GEMAAKT EN DIT IS NAAR VOLLE TEVREDENHEID UITGEVOERD!.
2e jaar: Geen vervolg, geen telefoontje, geen appje, NIETS.
3e jaar (2019): Telefoontje gehad, kon helaas niet opnemen. Teruggebeld- geen gehoor. Appje gestuurd- geen reactie. Weer geprobeerd te bellen- geen reactie. Hoe kan dit?
Ik zie niets dan goede reviews, Al met al heb ik het zelf maar schoongemaakt.
Volgend jaar nog 1 kans, anders ben ik er klaar mee. Communicatie is alles in deze.

Paul

Response from Vertrouwd Schoon

Hallo Paul,
Jammer om te horen dat je niet tevreden bent.
We hebben je in het verleden meerdere keren geprobeerd te bellen, maar we kregen geen gehoor.
Op het Whatsapp bericht dat we stuurden hebben we geen reactie ontvangen.
Helaas is het destijds niet gelukt om contact te krijgen. Wellicht dat er iets mis is gegaan, bijvoorbeeld door een verkeerd telefoonnummmer?
Gelukkig konden we je zojuist wel bereiken en is het gelukt om het samen op te lossen.
Zoals afgesproken zien we elkaar in maart weer wanneer we je zonnepanelen gaan schoonmaken.
Tot de volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Grardus

Super schoon l!!!

18 november 2019

Schoon en vertrouwd een adres om door te geven aan anderen , attente mensen met een vriendelijke uitstraling.

Thea

Meer kan je niet wensen...

5,0 rating
16 november 2019

Vertrouwd schoon, naam klopt! Echt schoon meer kan je niet wensen… heb jullie al doorgeven aan mensen die een glazenwasser zoeken.

Greetje

Toppers!

5,0 rating
14 november 2019

Een paar dagen van te voren sturen ze een appje dat ze langs komen. Perfect!
Onze ramen zijn altijd weer blinkend als de jongens van vertrouwd schoon langs zijn geweest!

Saskia

Zeer goede glazenwasser

5,0 rating
10 november 2019

Sinds een tijdje komen de glazenwassers van vertrouwd schoon, bij ons buiten de ramen wassen.
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke mensen. Een paar dagen van te voren krijg ik een whats app-je wanneer ze langs willen komen. Ze maken goed/ streeploos schoon, ook de vensterbanken en kozijnen worden meegenomen. Betalingen via een tikkie! Wat voor mij ideaal werkt.

Jolanda

Zeer tevreden.

5,0 rating
7 november 2019

Goede en snelle reactie op onze aanvraag. Vervolgens komt vertrouwd schoon de afspraken na. Het schoonmaakwerk is zeer grondig uitgevoerd door vriendelijke medewerkers die de tijd nemen voor vragen of aanwijzingen.

Ingrid

Oranjewoud

5,0 rating
4 november 2019

De dakgoten zijn weer schoon, al het blad is verwijderd

Joke

Zeer tevreden.

5,0 rating
4 november 2019

Prettig dat jullie eerst even melden wanneer je langs komt.
Geen enkele op of aanmerking.

MKR

Alles weer schoon

5,0 rating
28 oktober 2019

Keurig werk en we zijn zeer tevreden

Johannes

Zeer tevreden!

5,0 rating
24 oktober 2019

Wij zijn heel erg tevreden en ik vind het altijd fijn wanneer ze weer geweest zijn! : ) Vriendelijke glazenwassers en de ramen zijn na afloop altijd weer heel mooi schoon!

Marijn

It koe minder

4,0 rating
22 oktober 2019

Alles moai skjin,
Mar de glêzewaskers moatte wol mei goede opdrachten oer wat der dien wurde moat op paad stjoerd wurde, misbegripen binne ferfelend.
Oars hiene it 5 stjerren west

S. Janse

Schoonmaak kunstenaars

5,0 rating
22 oktober 2019

Jullie maken alles prachtig schoon. We zijn er heel tevreden over

Dicky

Geweldig bedrijf!

5,0 rating
18 oktober 2019

Komen afspraken na en werk kwalitatief zeer goed.

Simon Smids

Perfect geregeld

5,0 rating
17 oktober 2019

In goed overleg de schoonmaak even uitgesteld tot na de vakanties. Zo verstoren we ook niet de huiszwaluwen die tot lat in de zomer gebruik maken van de (kunst)nesten tegen de Noordgevel. Mannen leveren perfect werk, alles in overleg. Zeer tevreden

Wybren

Schoonmaken goten

5,0 rating
16 oktober 2019

Zeer tevreden, goede service en medewerkers, zal het bedrijf zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

M.B

Vertrouwd schoon

5,0 rating
7 oktober 2019

Super medewerkers en elke keer weer vertrouwd schoon. Zeker een aanrader!

Jan Okke

Top Topgevels

5,0 rating
4 oktober 2019

Super schone topgevels door de mannen van “Vertrouwd Schoon”!
Geweldig zulke mannen!

Nelly Holland

Super schoon.

5,0 rating
3 oktober 2019

Het schoonmaken was super, ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan. Het personeel is zeer vriendelijk. Een top bedrijf.

C.

Perfect schoon en betaalbaar!

5,0 rating
3 oktober 2019

Helemaal blij met onze nieuwe glazenwasser. Reageren altijd snel, komen afspraken na, zijn betaalbaar, betrouwbaar en maken goed schoon! Tot snel

Kirsten

Bewasssing

5,0 rating
29 september 2019

Vorig jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Vertrouwd Schoon.De afhandeling toen was de reden om dit jaar ook weer gebruik te maken van Vertrouwd Schoon. En weer tot volle tevredenheid. De werkzaamheden werden keurig en netjes afgehandeld.De beide medewerkers van Vertrouwd Schoon.verdienen een compliment voor de correcte behandeling. De mannen hebben zichzelf ook keurig gedragen.Volgend jaar maar weer[Of zoveel eerder als nodig is.] Bedankt.

Gerrit Eibrink

Zeer tevreden👍🏻

5,0 rating
29 september 2019

Heren leveren prima werk!
Ramen zijn altijd streeploos schoon.
Prima communicatie middels app. Kortom,aanrader!

Gea B

Super

5,0 rating
28 september 2019

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Geen overbodige paperwinkel. Appie en tikkie.

Lucien

Vertrouwd schoon

5,0 rating
26 september 2019

Ons huis is van buiten helemaal gereinigd door vertrouwd schoon! Super tevreden!

A.Brouwer

Geweldig

5,0 rating
25 september 2019

Onze ramen zien er weer top uit als ze zijn geweest! Alles word meegenomen van top tot teen!

Miriam Van Der laan

Super!

5,0 rating
24 september 2019

Superschone ramen en superschoon houtwerk. Verder ook nog leuke vriendelijke jongens! Aanrader.

Gerda vd Wal

Zeer tevreden.

5,0 rating
14 september 2019

De ramen zijn altijd super schoon.

A overwijk

Goed werk!

5,0 rating
12 september 2019

Netjes, schoon en goed werk. Leuk team mensen en prettige communicatie. Komen afspraken na!

Atsma Sierbeton

Goede service

5,0 rating
11 september 2019

Perfect schoon ze doen waar ze goed in zijn

Hendrik eizema

Zeer tevreden

5,0 rating
11 september 2019

Sinds wij 2 jaar in Akkrum wonen, worden de ramen en kozijnen naar tevredenheid schoongemaakt en 1x per jaar het hele huis en zonnepanelen

Liz

Zeer tevreden

5,0 rating
9 september 2019

Heerlijk als we uit ons werk komen de de ramen en kozijnen zijn weer super schoon

F Bosma

ervaring van afgelopen jaren

5,0 rating
6 september 2019

Vertrouwd schoon maakt zijn naam waar. Je wordt keurig voor aanvang van het werk gebeld. Ze doen hun uiterste best om alles naar behoren schoon te maken. Prima jonge mensen, netjes, fatsoenlijk, schoon en vertrouwd!

Menno Heeringa
    • voordeel naast super schoon laten ze ook alles heel (dakpannen enz)
      ga zo door!

      thumb Joop Douma
      9/22/2018

      Mijn ouders (zonder fb) zijn elke keer weer erg tevreden wanneer het hele huis aan de buitenkant is schoongemaakt!

      thumb Jeanine Slagter
      8/08/2018

    • 5 star review  Wat een geweldige mannen bij Vertrouwd Schoon. Het huis ziet er weer als nieuw uit. Een aanrader!!!!!

      thumb Lutske de Roos
      7/19/2018

      5 star review  Prima clean werk!

      thumb Willem Koornstra
      6/11/2018

    • 5 star review  Gewoon zoals het hoort, ga zo door

      thumb Lennart Tjepkema
      6/04/2018

      5 star review  Vandaag onze kozijnen en ramen laten schoonmaken. Enorm tevreden! Erg schoon en super sociale jongens. Werken erg netjes denken om en aan alles. Een echte aanrader, Tot de volgende keer !

      thumb Rachel Janice Sienema
      2/15/2018

    • 5 star review  Mijn Thuis Toko in Akkrum is 6 weken terug spinvrij gemaakt door Vertrouwd Schoon en nog steeds geen spin te bekennen. Super tevreden en goed werk! Dank heren!

      thumb Mardjantie Kneefel
      10/16/2017

      5 star review  Top bedrijf!

      thumb Jerone Keeb
      9/05/2017

  • 5 star review  Vandaag waren onze ramen schoongemaakt door Vertrouwd schoon, alles is super schoon. De jongens nemen echt de tijd om alles perfect schoon te maken. Aanrader!

    thumb Natalia Boorsma
    8/15/2017

    5 star review  Bedankt voor het goede werk ben zeer tevreden alles weer netjes schoon

    thumb Aj de Ruiter
    4/06/2017

Stuur een WhatsApp bericht