0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Reviews

Yvonne van der Wal
Yvonne van der Wal
13 December 2023
Topbedrijf! Vooraf word ik altijd netjes geïnformeerd wanneer ze komen. Ramen en kozijnen keurig schoon!! Als ze geweest zijn opnieuw een mail of ik klachten heb. Helemaal tevreden.
Peter de Boer
Peter de Boer
11 December 2023
Ze doen wat ze beloven dus alles goed schoon.. Toppers
Saskia de Vries
Saskia de Vries
7 November 2023
Erg aardige en beleefde schoonmakers. Mijn complimenten.
Sylvia Hendriks
Sylvia Hendriks
31 Oktober 2023
Altijd tevreden maar deze keer extra omdat er zo zorgvuldig en intensief gewerkt werd bij het doen van onze ramen. Blij mee!
Ellen Volders
Ellen Volders
16 Oktober 2023
De eerste keer dat we een afspraak hadden staan voor het ramen wassen zijn ze helaas niet langsgekomen door omstandigheden. Maar er is in overleg een nieuwe datum gepland en alles is inmiddels prachtig schoon geworden.
D
D
9 Oktober 2023
Heel tevreden, houtwerk dakkapel en boeidelen zeer grondig schoongemaakt. Vriendelijke medewerkers en komen op tijd volgens afspraak.
Marjolein Bosma
Marjolein Bosma
3 Oktober 2023
Netjes schoon en keurig bericht over wanneer ze komen zodat je rekening mee kunt houden.
Anneke van den Berg
Anneke van den Berg
17 Augustus 2023
Ramen, houtwerk, kunststof dakkappelen en de zonnepanelen zijn weer fantastisch schoon! Vriendelijke professionele en kundige medewerkers, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Willem Dijkstra
Willem Dijkstra
17 Augustus 2023
Onze woning geheel gereinigd, wij zijn tevreden en prima te spreken over het personeel. Vriendelijk en behulpzaam.

Bekijk alle reviews op de website:

Dakgoten leegmaken

Rated 5,0 out of 5
30 april 2023

Werkzaamheden prima gedaan, en niet te vergeten de communicatie is ook uitstekend

Henk Visser

Schoonmaak

Rated 5,0 out of 5
18 april 2023

Echt super werk! Ze hebben me echt van de stress afgeholpen!! Mega dankbaar ben ik

Dorien

Schoonmaak huis

Rated 5,0 out of 5
18 april 2023

Echt een super service, aardig en ik ben van mijn stress af! Ongelooflijk wat ze voor elkaar hebben gekregen!! Super knap.

Dorien

4 sterren

Rated 4,0 out of 5
17 april 2023

👍

Sita

Prima

Rated 5,0 out of 5
17 april 2023

Ramen en houtwerk glanzend schoon. Vriendelijk personeel, 👍

J

Glanzend schoon !

Rated 5,0 out of 5
13 april 2023

Hele woning glimt ervan en daardoor ikzelf ook. Leuke, beleefde en netjes werkende mannen. Geen geschetter van radio’s, maar een koptelefoon. Goede website en duidelijke communicatie tav planning en werkwijze. Helaas kwam het niet meer van samen koffie drinken, want de watertank moest bijgevuld worden. Houden jullie nog te goed dus! Graag tot ziens!

Truus Kranenburg

Altijd schone ramen

Rated 5,0 out of 5
7 april 2023

Wij zijn super tevreden over het werk wat Vertrouwd Schoon levert. De ramen zijn altijd mooi schoon. Vriendelijk personeel. Een aanrader

Hendrika

Tevreden

Rated 5,0 out of 5
3 april 2023

Correct en vriendelijk personeel die snel werkt

J.A.Koers

Nog nooit zo schoon

Rated 5,0 out of 5
3 april 2023

Ik ben weer erg tevreden. Zowel boven als beneden, keurig, nette schone ramen!

Tjarda

Schoonmaak naar tevredenheid

Rated 4,0 out of 5
3 april 2023

Voor de eerste maal zonnepanelen , ramen en dakkapellen laten schoonmaken. Vriendelijke schoonmaker die zeer vlot gewerkt heeft! Het resultaat is prima.

De prijs is voor minder dan een uur werk hoger dan verwacht.

De planning van 8.00 tot 18.00 uur is ruim. Planning per dagdeel of een raamtijd zou beter zijn.zijn

K.Damsma

Edwin de Vries

Rated 5,0 out of 5
3 april 2023

Super schoon top personeel zeer aardig en top materiaal.

Edwin

Uitstekend

Rated 5,0 out of 5
3 april 2023

Betrouwbaar en uitstekende, zorgvuldige reiniging van ramen en kozijnen!

W.

Woning schoonmaken

Rated 5,0 out of 5
21 maart 2023

Stef en Daniel kwamen bij ons schoonmaken, ik geef ze een dikke 10! Super gedaan mannen, een aanrader

S

Professioneel bedrijf

Rated 5,0 out of 5
15 maart 2023

Eindelijk een glazenwasbedrijf gevonden die zich aan afspraken houdt. Ik krijg altijd netjes van tevoren een bericht over wanneer ze komen. Het schoonmaken gebeurt altijd goed en achteraf geen gedoe, gewoon het voldoen van een betaalverzoek d.m.v. een tikkie. Aanrader!

Rianne

Prima

Rated 5,0 out of 5
15 maart 2023

Een keer in de acht weken keurig vooraf aangekondigd mijn ramen lekker schoon administratie daarna keurig op orde

Renata

Hartstikke fijn

Rated 5,0 out of 5
13 maart 2023

De jongens hebben prima werk geleverd. De communicatie met het kantoor is perfect. Vriendelijk en snel een antwoord. Ben er erg blij mee!

H.Leemeijer

Vriendelijke en nette schoonmaak

Rated 5,0 out of 5
10 maart 2023

Snel schoon gemaakt tegen een goede prijs. Vriendelijke en nette medewerker

Sjoukje Wesseling

Dik tevreden!

Rated 5,0 out of 5
10 maart 2023

Goede communicatie, ramen en kozijnen netjes schoon, en makkelijk betalen van een goede prijs met een tikkie.

Lars

Brandschoon!

Rated 5,0 out of 5
10 maart 2023

Ik ben heel tevreden over de glazenwassers van Vertrouwd Schoon. De ramen zijn brandschoon! Daar knapt de hele kamer van op. Echt top!

Judith

Prima werk

Rated 5,0 out of 5
8 maart 2023

De werkzaamheden konden op korte termijn ingepland worden en zijn prima uitgevoerd. Het zijn goeie jongens daar bij Vertrouwd Schoon.😊

Saskia

Schoon

Rated 5,0 out of 5
8 maart 2023

Super schoon, geweldig personeel

Aukje

Toppers

Rated 5,0 out of 5
1 maart 2023

Altijd vriendelijk en zijn goed in wat ze doen

Hendriks Financiële Diensten

Uitstekende service en goed werk

Rated 5,0 out of 5
28 februari 2023

Prima service, levert maatwerk en komt afspraken goed na en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Margot

Brandschone ramen én kozijnen

Rated 5,0 out of 5
26 februari 2023

Voor ons de eerste rvaring met Vertrouwd Schoon. Gewoon perfect. Glazenwasser meldde zich eerst even en ging daarna aan de slag. Ook lastig bereikbare hoekjes schoon. Aan te bevelen!

J.

Goed bedrijf.

Rated 5,0 out of 5
22 februari 2023

Erg goed werk van deze mensen. Ook de organisatorische zaken zijn goed gerrgeld.

Gerrit

Dakkapel en dakgoot

Rated 5,0 out of 5
21 februari 2023

Super aardige jongens, schoon werk geleverd en snel.

Ook het contact via WhatsApp verliep prima en gemoedelijk.

Nelleke

Super

Rated 5,0 out of 5
17 februari 2023

Alle ramen schoon zowel onder als boven,lieve jongens,soms ben ik niet thuis,maar het is altijd een feest om thuis te komen.

Corrie

Ramen wassen

Rated 5,0 out of 5
14 februari 2023

Top bedrijf doet zoals beloofd

Auke

Schoonmaken houten deuren

Rated 4,0 out of 5
6 februari 2023

In het portiek met houten deuren zijn sommige liggende delen nog bedekt met stof.

Rest in orde.

Groet Achgy

Achgy

Op vertrouwd schoon kun je vertrouwen!

Rated 5,0 out of 5
6 februari 2023

Het contact met vertrouwd schoon is makkelijk, vriendelijk en vlot.

De werkzaamheden zijn picobello uitgevoerd, naar volle tevredenheid.

De werknemers zijn vriendelijk, werken vlot en zorgvuldig en met verantwoordelijkheid gevoel naar de woning

En voor een goede prijs.

Kortom …ik beveel Vertrouwd Schoon aan!

Ineke

Top werk!

Rated 5,0 out of 5
3 februari 2023

Alles glimt weer… Kan niet beter!! 👍

Alex

Keurig schone ramen.

Rated 5,0 out of 5
30 januari 2023

Onze ramen zijn altijd schoon als vertrouwd schoon is geweest. Daarnaast zijn het erg prettige mensen die de werkplek weer keurig achterlaten. Top service.

Marcha

Nog nooit zo schoon

Rated 5,0 out of 5
26 januari 2023

Ramen zijn nog nooit zo schoon geweest. Prettig contact, eerst smsje sturen wanneer ze komen.

Tjarda

Vertrouwd en schoon.

Rated 5,0 out of 5
23 januari 2023

Een geweldig bedrijf met fijn personeel die vlug goed en schoon werken. Toppers!!!

Nel

Tevreden

Rated 4,0 out of 5
19 januari 2023

We zijn blij dat alles weer fijn schoon is.

Marie

Goed werk geleverd

Rated 5,0 out of 5
12 januari 2023

Keurig op tijd aangekondigd wanneer jullie kwamen en het geleverde werk is weer goed. Medewerkers klantvriendelijk en professionele indruk achtergelaten.

Fam. Kooistra

Prima service

Rated 5,0 out of 5
3 januari 2023

Komen afspraken na. Zowel ramen als kozijnen van het hele huis mooi schoon. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar!

Tineke

Erg tevreden.

Rated 5,0 out of 5
28 december 2022

Gisteren voor het eerst geweest. Alles van top tot teen😉 weer schoon. Inclusief de zonnepanelen. Dat was te zien! Deze waren in die 10 jaar dat we ze hebben nog nooit schoongemaakt. Super

Tineke

Toppers

Rated 5,0 out of 5
28 december 2022

Prachtig!!! Voor de Kerst ramen en kozijnen weer mooi schoon.

Marga

Top bedrijf

Rated 5,0 out of 5
16 december 2022

Goed en professioneel bedrijf, wat doet wat ze zeggen. Prettig contact en korte lijnen.

Rutger