0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Jouw bedrijfspand moet er te allen tijde aantrekkelijk uitzien voor jezelf, jouw team(s), (potentiële) partners en natuurlijk klanten. Samen met Vertrouwd Schoon zorg je voor een professionele uitstraling met onze uitgebreide kantoor schoonmaak in Sneek en omgeving! Stoffige vensterbanken, koffievlekken op bureaus, verontreinigd sanitair: wij draaien nergens onze handen voor om. Jouw werkplek is schoon wanneer je aan je dag begint. Wil jij dat we vóór of na werktijd beginnen aan de uitgebreide kantoor schoonmaak in Sneek? No worries: ook schoonmaken tijdens jouw openingstijden is een optie!

Professionele kantoor schoonmaak Sneek

Wij komen na ons eerste contact op afspraak bij je langs om jouw wensen voor onze professionele kantoor schoonmaak in Sneek te bespreken. Wanneer wil je dat er wordt schoongemaakt? Welke ruimtes moeten we onder handen nemen en welke juist niet? Zijn er andere diensten waar je behoefte aan hebt? We kunnen bijvoorbeeld ook grondig vloeronderhoud uitvoeren op diverse ondergronden. Alles van de oppervlakkigste tot de diepste verontreiniging pakken we aan met onze professionele kantoor schoonmaak in Sneek en omgeving. En we gaan pas weg als alles schoon en naar wens is!

Kantoor schoonmaak Sneek en andere diensten

Wil je naast de complete kantoor schoonmaak in Sneek nog van andere diensten gebruikmaken? Wij zorgen bijvoorbeeld ook voor een helder uitzicht door je ramen blinkend schoon te maken. Glazen wassen doen we altijd met water dat volledig ontkalkt is en dus geen strepen achterlaat. Bovendien zitten er überhaupt geen schadelijke chemicaliën in, zodat onze methode niet belastend is voor het milieu! Gecombineerd met onze kantoor schoonmaak in Sneek reinigen we ook regelmatig – vaak periodiek – de zonnepanelen op woningen of bedrijfspanden. Hierdoor behaal je altijd het maximum rendement en weet je zeker dat verontreiniging je panelen niet beschadigt! Neem vandaag nog, uiteraard geheel vrijblijvend en vertrouwd, contact met ons op.