0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Je bedrijfsruimtes zijn de visitekaartjes van jouw bedrijf. Bezoekers, klanten én medewerkers moeten zich hier thuis voelen. Welke dienst of wat voor product je ook maar levert: je wilt werken in een schone omgeving. Daarom is een uitgebreide kantoorschoonmaak van jouw bedrijf in (of rondom) Leeuwarden ook zo belangrijk. Wij zorgen dat álles spik en span is, nog voor jij de sleutel in de deur van je kantoor steekt en de bedrijvigheid begint. Dat werkt wel zo fijn, toch? Plan nu jouw grondige kantoor schoonmaak in Leeuwarden bij ons in voor, tijdens of na werktijd. Wil je dat we iedere week langskomen of elke (werk)dag? Geen enkel probleem. Beide is ons toevertrouwd.

Uitvoerige kantoor schoonmaak Leeuwarden

Hygiënisch en uitnodigend. Dát is het resultaat wanneer onze professionals klaar zijn met de uitvoerige kantoor schoonmaak van jouw onderneming in Leeuwarden. Alle ruimtes zullen zo sterk blinken dat je bijna een zonnebril nodig gaat hebben. Het hardnekkigste vuil verwijderen we! Zo kun je, in combinatie met de uitvoerige kantoor schoonmaak in Leeuwarden, ook voor een uitgebreid vloeronderhoud bij ons terecht! Van wat voor ondergrond je ook maar gebruik maakt, wij pakken zelfs de diepste verontreiniging aan.

Kantoor schoonmaak Leeuwarden ramen

Naast de uitgebreide kantoor schoonmaak in Leeuwarden, nemen we je ramen graag mee. Hoe wij glazenwassen? We poetsen je ruiten met osmose water, om zo geen strepen achter te laten. Dit water waarmee wij je glazen wassen is volledig ontkalkt en bevat geen andere chemicaliën. Het is dan ook super milieuvriendelijk! Wil je van nog meer diensten gebruik maken naast de kantoor schoonmaak in Leeuwarden? Behalve je ramen kunnen we bijvoorbeeld ook je zonnepanelen schoonmaken. Zo behaal je altijd het maximum rendement!