0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

De basis van jouw onderneming moet er spik en span uitzien. Zeker je bezoekadres is vaak het visitekaartje van je bedrijf. Daarom helpt Vertrouwd Schoon met een uitgebreide kantoor schoonmaak in of rondom Heerenveen jouw imago hoog houden! Samen met jou spreken we af hoe vaak we langskomen en welke ruimtes we onder handen nemen. Zowel kantoren als kantines en sanitaire ruimtes zien er na de services van onze ervaren kantoor schoonmaakploeg weer als nieuw uit. Maak nu een afspraak met Vertrouwd Schoon en geniet van een grondige kantoor schoonmaak in Heerenveen!

Volledige kantoor schoonmaak Heerenveen

Wanneer wij het bij Vertrouwd Schoon hebben over een volledige kantoor schoonmaak in Heerenveen, dan menen we dat ook. Op basis van jouw wensen en onze adviezen brengen we alles wat er moet gebeuren in kaart. Zo kunnen we, indien nodig, periodiek ook langskomen voor een diepe gevelreiniging of zelfs je zonnepanelen schoonmaken. Binnen zijn er ook nog voldoende extra klussen die we graag voor je uitvoeren. Bij diepe vervuiling kun je van ons op aan voor uitgebreid vloeronderhoud, bijvoorbeeld. Hoe volledig onze kantoor schoonmaak in Heerenveen is, bepaal jij.

Kantoor schoonmaak Heerenveen en meer

Vertrouwd Schoon is jouw partner die zorgt voor een grondige kantoor schoonmaak in Heerenveen en meer. Naast het interieur poetsen komen onze professionals bijvoorbeeld ook graag je glazen wassen. Dat doen ze met volledig ontkalkt water waar geen schadelijke chemicaliën in zitten. Zo blijven je ruiten streeploos achter en wordt het milieu niet belast! Dit is slechts een voorbeeld van de diensten waarmee jij onze kantoor schoonmaak in Heerenveen kunt combineren. Bel, mail of app ons voor alle mogelijkheden!