0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Hoe jouw bedrijfspand eruit ziet is een reflectie van jouw onderneming zelf. Dat begrijpen we bij Vertrouwd Schoon maar al te goed. Onze uitvoerige kantoor schoonmaak in Groningen draagt bij aan het positieve beeld dat jouw team, partners en klanten van jouw business hebben. Voor, na of zelfs tijdens kantooruren komen we bij je langs om alles te poetsen en keurig netjes achter te laten. Al jouw specifieke wensen zijn bespreekbaar! Maak daarom nu een afspraak met Vertrouwd Schoon, zodat we zo snel mogelijk aan jouw kantoor schoonmaak in Groningen kunnen beginnen.

Professionele kantoor schoonmaak Groningen

Ben jij voor jouw kantoor op zoek naar een optimale uitstraling? Dan verzorgt Vertrouwd Schoon een professionele kantoor schoonmaak in Groningen en omstreken. Binnen – en in overleg ook buiten – gaan we aan het werk om jouw merknaam kracht bij te zetten. Indien nodig kunnen we namelijk een uitgebreide gevelreiniging uitvoeren. Ook je zonnepanelen schoonmaken voor een optimaal rendement is aan ons toevertrouwd. Terug naar binnen zijn er ook extra klussen die je met een gerust hart toevertrouwt aan onze professionele kantoor schoonmaak in Groningen. Bij oppervlakkige of diepe verontreiniging van jouw tapijt of tegels gaan we aan de slag met een grondig vloeronderhoud. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

Kantoor schoonmaak Groningen afspraak

Heb je behoefte aan een doortastend team voor jouw kantoor schoonmaak in Groningen? Maak dan snel een afspraak met Vertrouwd Schoon! We komen desgevraagd zelfs je glazen wassen met volledig ontkalkt water om strepen en belasting voor het milieu te voorkomen. Maar je trommelt ons ook op voor vele andere diensten. Bel, mail of app ons gerust om jouw wensen voor een uitgebreide kantoorschoonmaak en optioneel aanvullende diensten door te nemen. Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen. In overleg is alles mogelijk!