0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Wil jij altijd, op alle fronten laten zien dat jij de beste in je vak bent en dat klanten voor jouw sector absoluut bij jou moeten zijn? Dan is een blinkend schoon kantoor essentieel. Onze professionele kantoor schoonmaak in Drachten en omstreken zorgt dat jij telkens een hygienische en vooral schone ruimte in stapt. Dit is dé plek waar jij met je team heerlijk en ongestoord kunt werken en waar jij je gasten en klanten vol terechte trots ontvangt. Vertrouwd Schoon komt bij je langs voor, na of zelfs tijdens werktijd. Maak nu een afspraak!

Grondige kantoor schoonmaak Drachten

Iedere professionele werkruimte moet er uitnodigend uitzien. Daarom is de Vertrouwd Schoon aanpak voor grondige kantoor schoonmaak in Drachten e.o. zo succesvol. Onze enthousiaste schoonmakers zorgen dat alle vloeren, bureaus en ook het sanitair blinken wanneer je werknemers en jij aan het werk gaan. Zowel stoffige oppervlaktes als het hardnekkigste vuil vormen voor ons geen uitdaging maar slechts een dagelijkse routine! Een schitterend resultaat is ook bij onze grondige kantoor schoonmaak in Drachten voor ons vanzelfsprekend. We gaan voor jou zelfs de diepte in, helemaal wanneer je deze dienst bijvoorbeeld met uitvoerig vloeronderhoud wilt combineren. Dat kunnen we namelijk ook voor je uitvoeren!

Kantoor schoonmaak Drachten ramen

Naast een schone gevel, werk- en vergaderruimtes, toiletten, frisse ontvangsthal en ga zo maar door, gaan wij nóg een stapje verder. Is alles schoon en heeft jouw pand in of rondom Drachten een gereinigde gevel? Dan horen hier natuurlijk ook schone ramen bij. We zorgen altijd voor een streeploos resultaat tijdens het glazen wassen, omdat we volledig ontkalkt water gebruiken waar geen vervuilende of schadelijke chemicaliën in zitten. Het resultaat is dus niet alleen glashelder maar ook nog eens super milieuvriendelijk! Is de stroom die jij opwekt dat ook? Dan combineren we het reinigen van je zonnepanelen periodiek met de kantoor schoonmaak in Drachten. Wel zo handig, toch? Je ramen poetsen, vloer onderhouden en het uitvoeren van andere diensten is geheel optioneel. Bel, mail of app ons vandaag nog!