0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Glazenwasser Sneek

Glazenwasser Sneek
Ben je opzoek naar een glazenwasser in Sneek en omstreken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn een glazenwassersbedrijf dat zich richt op de particuliere markt.

Ramen laten wassen in Sneek
In Sneek werken we met meerde routes waardoor we snel en gemakkelijk kunnen schakelen. We werken in geheel Sneek en omstreken van Offingawier tot Ijsbrechtum en van Dunterpen tot Loënga.  

glazen-wassen-tuckerpole

Tevredenheidsgarantie
De redenen dat de klanten in Sneek voor ons kiezen is voornamelijk omdat we werken met een tevredenheidsgarantie. Nadat we langs zijn geweest vragen wij altijd of alles naar wens is gegaan. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn gegaan, dan horen wij dat graag. We komen het schoonmaakwerk dan eerst corrigeren voordat u hoeft te betalen. Met deze feedback kunnen wij ook weer onze diensten verbeteren.

Ramen wassen met osmose water
Doordat we altijd met osmose water schoonmaken, heb je nooit last van strepen op je ramen. Strepen op ramen worden namelijk veroorzaakt door kalk, dit is niet meer aanwezig in het water dat wij gebruiken. Als je je glazen door ons laat wassen heb je dus altijd streeploze ramen.

We hebben geen zeep of chemicaliën nodig om je ramen goed schoon te kunnen maken. Het osmosewater doet het werk (en ons team natuurlijk ook 😉 ).

✓Nooit meer strepen op je ramen

✓Milieuvriendelijk

5/5

Wat een feest elke keer weer !!! Vijf volle sterren voor Vertrouwd Schoon.
Wij zijn al jaren trouwe klant van Vertrouwd Schoon.

En dan kom je thuis na zo’n fantastische poetsbeurt en is je huis blinkend schoon. Ja daar wordt je werkelijk blij van.

Goeie service en vriendelijke medewerkers.

– Ali en Jan
5/5

Vriendelijk in de omgang en punctueel in de klus.

Heel blij zijn wij met Vertrouwd Schoon.

Goede communicatie. Appje met afspraak, snel antwoord bij vragen. 1x per jaar het hele huis en verder 1x per 8 a 10 weken glas met hout. In 2020 doen we ook de zonnepanelen gelijk met de grote voorjaarsbeurt. Erg tevreden.

– Jelle en Ria uit Nes
5/5

Top!

De ramen en kozijnen zijn altijd mooi schoon. Vooraf ontvangen we een appje of het goed is dat ze langskomen. Na de tijd een appje met een tikkie.

Ideaal zeg ik. Wij zeggen top! Vertrouwd Schoon is zeker een aanrader.

– Janneke

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

  glazen-wassen

  Je thuis
  Wij zijn begonnen met Vertrouwd Schoon omdat we begrijpen dat je woning je thuis is. Dat je niet zomaar iemand om je huis wilt hebben, maar dat dit een vertrouwd en betrouwbare partij en persoon moet zijn. Naast het goed schoonmaken is het minstens zo belangrijk om voorzichtig te zijn met bijvoorbeeld de tuin of andere onderdelen van je thuis.

  Het team
  Ons team bestaat uit jongens die zijn begonnen zonder ervaring in de glazenwassersbranche. Het team is geselecteerd op basis van betrouwbaarheid, vervolgens hebben wij hen het vak geleerd. Daarnaast  kunnen wij op deze manier de kwaliteit waarborgen omdat iedereen het op dezelfde manier leert

  We laten je weten wanneer we langskomen
  Via de e-mail of via Whatsapp krijg je een aankondiging met hierin welke dag we bij je langskomen. Zo weet je precies wanneer we langskomen en kom je niet voor verassingen te staan.

  Betaling
  Er zijn 2 mogelijkheden voor de betaling. Je kunt ervoor kiezen om een factuur op de e-mail te ontvangen of je kunt per sms een Tikkie ontvangen. Op deze manier kun je gemakkelijk en snel betalen.

  Wat zeggen anderen?
  Nieuwsgierig over wat andere klanten van ons vinden? Bekijk dan hier onze reviews 

  Contact
  Zou je graag meer informatie willen ontvangen of een vrijblijvende offerte willen aanvragen? Dan kun je het contact formulier op deze pagina invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan ook, we zijn bereikbaar op telefoonnummer 0566-700220.

  Telefoonnummer

  Bel ons op telefoonnummer:
  0566 – 700 220

  WhatsApp

  Stuur een WhatsAppje naar:
  06 – 483 44 127

  E-mail

  Stuur een e-mail naar:
  info@vertrouwdschoon.nl