0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Of je nu in de hoofdstad van friesland woont of in een naastgelegen dorp, schone ramen zijn waar onze glazenwasser in Leeuwarden voor gaat. Je voelt je prettiger wanneer je naar buiten kunt kijken zonder gehinderd te worden door verontreiniging op je ruiten. Wanneer het weer hoog tijd wordt voor een grondige schoonmaak, schakel je dan ook Vertrouwd Schoon in! Onze professionals gaan enthousiast voor je aan de slag en geven je het uitzicht terug waar je ooit zo verliefd op werd. Je merkt het verschil direct wanneer onze glazenwasser in Leeuwarden langs is geweest!

Glazenwasser Leeuwarden werkwijze

Vertrouwd Schoon laat jou kennis maken met deskundige glazenwassers in Leeuwarden die een gevarieerde werkwijze hanteren. Soms gebruiken we een zeem en trekker om ruiten schoon te maken en eventueel een ladder om hoger gelegen ruiten te bereiken. Maar het gebruikte gereedschap is natuurlijk geheel afhankelijk van de situatie. Indien nodig kan onze glazenwasser in Leeuwarden ook een modernere werkwijze hanteren. Dat wil zeggen dat we de telescopische schoonmaakstok van het Telewash systeem toepassen. Deze zogeheten tuckerpole stelt onze professionals in staat stelt om vanaf de grond hoogtes tot wel dertien meter te bereiken! Te allen tijde wassen wij bovendien je ramen met zogeheten osmose water, waar geen kalk en andere vervuilende stoffen in zit. Dat betekent dat er nooit strepen op je ruiten achterblijven!

P.S.: Kijk niet raar op wanneer we de ramen niet droog achterlaten. Het osmose water dat we gebruiken, zorgt namelijk dat de ruiten streeploos opdrogen.

Glazenwasser Leeuwarden ondernemers

We reinigen meer dan alleen woningen bij Vertrouwd Schoon. Onze professionele glazenwasser in Leeuwarden helpt ook ondernemers aan schonere ramen! En dat is natuurlijk ook erg belangrijk, omdat je kantoorpand of ander bedrijfsgebouw jouw trots is en de mate van professionaliteit uit moet stralen waar jij bekend om wilt staan. Daarbij komt Vertrouwd Schoon om de hoek kijken. Onze glazenwasser in Leeuwarden zorgt dat ondernemers blijvend trots kunnen zijn op hun pand, waar bovendien zowel werknemers als bezoekers zich thuisvoelen! Voor het allerbeste resultaat kunnen we het schoonmaken van je ruiten overigens combineren met een uitgebreide gevelreiniging of een van onze andere zakelijke diensten.

Glazenwasser Leeuwarden andere diensten

Vertrouwd Schoon garandeert de volle 100% klanttevredenheid. Bovendien bieden we naast een volleerde glazenwasser in Leeuwarden nog vele andere diensten. Zo kunnen we samen met je ruiten ook je dakkapel schoonmaken. En om een volledig rendement te behalen uit je zonnepanelen, kunnen we deze ook professioneel voor je reinigen! We laten je altijd precies weten wanneer we langskomen, maar je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Zodra onze afspraken voor beide partijen geheel duidelijk zijn, kunnen we meteen aan de slag. Laat ons weten welke services je precies nodig hebt zodat we je kennis kunnen laten maken met onze glazenwasser in Leeuwarden. Onze andere diensten zijn hier vaak perfect mee te combineren! En mocht je nog twijfelen, dan zullen de reviews van onze vele tevreden klanten je ongetwijfeld over de streep trekken. Dus, waar wacht je nog op? Grijp je telefoon en vraag nu je geheel vrijblijvende offerte aan!