0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Wanneer jij optimaal van je uitzicht wilt genieten, komt onze deskundige glazenwasser naar Harlingen om jouw ramen weer blinkend schoon te maken. Je kunt ons eenmalig of periodiek inhuren om ervoor te zorgen dat je ongehinderd naar buiten kunt kijken. Zodra we klaar zijn en jij weer tevreden naar buiten kan kijken, voelen wij ons pas bereid om weer verder te gaan naar de volgende klant. Weer of geen weer, onze glazenwasser zal in Harlingen alles op alles zetten om jou de blik op je omgeving te bezorgen die je verdient!

Glazenwasser Harlingen methode

Op basis van het te reinigen gebouw kiest onze glazenwasser in Harlingen de gepaste methode uit. Vaak zijn een trekker en zeem al genoeg om de ergste verontreiniging mee te verhelpen. Indien bepaalde plekken lastig te bereiken zijn, komt daar natuurlijk een ladder of hoogwerker aan te pas. Hoewel, dankzij ons uitschuifbare Telewash systeem – de ‘tuckerpole’ – kunnen we vanaf de grond tot wel dertien meter hoog schoonmaken! En te allen tijde maken we gebruik van ontkalkt water, zodat er nooit strepen op je ramen blijven zitten. Na uitgebreid overleg met jou als klant kiest onze glazenwasser in Harlingen de juiste methode uit om jou mee van dienst te zijn.

Glazenwasser Harlingen bedrijven

Naast particulieren bezoekt onze Glazenwasser in Harlingen ook bedrijven om de panden van ondernemers onder handen te nemen. Dat mag ook wel, want ondernemers moeten met hun kantoorpand wel de nodige professionaliteit overbrengen! Hoe schoner je ruiten zijn in dat geval, hoe beter. Onze glazenwasser in Harlingen kan voor bedrijven en hun eigenaren eventueel een collega meenemen die een grondige gevelreiniging voor zijn of haar rekening neemt. En ook voor een uitgebreide kantoor schoonmaak en diepgaand vloeronderhoud schakel je ons in!

Glazenwasser Harlingen diensten

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Daarom kun je naast een glazenwasser in Harlingen ook andere diensten met ons overleggen. Die kunnen we eventueel gemakkelijk met het schoonmaken van jouw ruiten combineren! Denk aan het reinigen van jouw gevel, dakkapel en/of je zonnepanelen. Mocht je naast een glazenwasser in Harlingen onze andere diensten ook willen inzetten, dan schieten we je graag te hulp. Vraag een offerte aan en vervolgens komen wij op de afgesproken tijden bij je langs. Bijkomend voordeel: je hoeft helemaal niet thuis te zijn terwijl onze deskundige schoonmakers aan het werk gaan! Twijfel je nog? Bekijk dan even onze reviews om te zien hoeveel tevreden klanten je al voorgingen!