0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Glazenwasser Groningen

Vertrouwd Schoon is de specialist in glazenwassen in de bruisende stad Groningen. Ben je op zoek naar een professionele glazenwasser die jouw ramen weer laat stralen? Zoek niet verder! Ons team staat klaar om jouw ramen te laten schitteren, of je nu een particulier of ondernemer in Groningen stad bent.

glazen wassen
Yvonne van der Wal
Yvonne van der Wal
13 December 2023
Topbedrijf! Vooraf word ik altijd netjes geïnformeerd wanneer ze komen. Ramen en kozijnen keurig schoon!! Als ze geweest zijn opnieuw een mail of ik klachten heb. Helemaal tevreden.
Peter de Boer
Peter de Boer
11 December 2023
Ze doen wat ze beloven dus alles goed schoon.. Toppers
Saskia de Vries
Saskia de Vries
7 November 2023
Erg aardige en beleefde schoonmakers. Mijn complimenten.
Sylvia Hendriks
Sylvia Hendriks
31 Oktober 2023
Altijd tevreden maar deze keer extra omdat er zo zorgvuldig en intensief gewerkt werd bij het doen van onze ramen. Blij mee!
Ellen Volders
Ellen Volders
16 Oktober 2023
De eerste keer dat we een afspraak hadden staan voor het ramen wassen zijn ze helaas niet langsgekomen door omstandigheden. Maar er is in overleg een nieuwe datum gepland en alles is inmiddels prachtig schoon geworden.
D
D
9 Oktober 2023
Heel tevreden, houtwerk dakkapel en boeidelen zeer grondig schoongemaakt. Vriendelijke medewerkers en komen op tijd volgens afspraak.
Marjolein Bosma
Marjolein Bosma
3 Oktober 2023
Netjes schoon en keurig bericht over wanneer ze komen zodat je rekening mee kunt houden.
Anneke van den Berg
Anneke van den Berg
17 Augustus 2023
Ramen, houtwerk, kunststof dakkappelen en de zonnepanelen zijn weer fantastisch schoon! Vriendelijke professionele en kundige medewerkers, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Willem Dijkstra
Willem Dijkstra
17 Augustus 2023
Onze woning geheel gereinigd, wij zijn tevreden en prima te spreken over het personeel. Vriendelijk en behulpzaam.

Glasbewassing met osmose water

Wist je dat wij bij Vertrouwd Schoon gebruikmaken van osmosewater om jouw ramen te wassen? Osmosewater is ontkalkt water en vrij van mineralen. Daardoor is het een perfecte keuze voor het reinigen van glasoppervlakken. Hier zijn enkele voordelen van glazenwassen met osmosewater:

✅ Streeploos resultaat
Osmosewater laat geen strepen achter, waardoor je ramen er vlekkeloos uitzien.

✅ Milieuvriendelijk
Het enige dat we nodig hebben om effectief te glazenwassen is osmose water. Omdat we verder geen chemicaliën gebruiken is glasbewassing door Vertrouwd Schoon een milieuvriendelijke keuze.

✅ Langdurige reiniging
Osmosewater zorgt voor een langdurige reiniging, waardoor je minder vaak een glazenwasser hoeft in te schakelen.

✅ Geen chemische stoffen
Omdat osmosewater geen chemicaliën bevat, is het veilig voor jou, je gezin en het milieu.

Het zal je opvallen dat je ramen nog nat zijn wanneer we klaar zijn met glazenwassen. Dat klopt helemaal: ze moeten uit zichzelf opdrogen, anders veroorzaken we alsnog strepen.

glazenwasser groningen

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

  Voor particulieren en bedrijven

  Voor particulieren en bedrijven in Groningen

  Of je nu een particulier bent die het beste voor zijn huis wil of een bedrijfseigenaar die indruk wil maken op klanten, Vertrouwd Schoon staat voor je klaar. Wij begrijpen de unieke behoeften van zowel particulieren als bedrijven in Groningen stad en passen onze service daarop aan.

  Glazenwasser Groningen zakelijk

  Om de glans van jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen, komt onze glazenwasser in Groningen bij je langs op kantoor. Hiermee helpen we je de positieve en uitnodigende indruk van jouw firma te vergroten. Je publiek en potentiële klanten, maar ook je medewerkers moeten zich thuis voelen in jouw pand. Hygiëne speelt daarin een grote rol!

  Behalve een enthousiaste en doorgewinterde glazenwasser in Groningen naar jouw kantoor sturen, kan Vertrouwd Schoon nog veel meer voor je doen. Heb je bijvoorbeeld baat bij grondige gevelreiniging of een uitgebreide kantoor schoonmaak? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte!

  Telefoonnummer

  Bel ons op telefoonnummer:
  0566 – 700 220

  WhatsApp

  Stuur een WhatsAppje naar:
  06 – 483 44 127

  E-mail

  Stuur een e-mail naar:
  info@vertrouwdschoon.nl