0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Glazenwasser Groningen

Vertrouwd Schoon is de specialist in glazenwassen in de bruisende stad Groningen. Ben je op zoek naar een professionele glazenwasser die jouw ramen weer laat stralen? Zoek niet verder! Ons team staat klaar om jouw ramen te laten schitteren, of je nu een particulier of ondernemer in Groningen stad bent.

glazen wassen
Romy Peters
Romy Peters
4 Mei 2024
Toen ik thuis kwam waren mijn ramen super schoon! Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Diety Vries De
Diety Vries De
29 April 2024
Alles weer spic & span. Fantastisch wat een top bedrijf. Zeer vriendelijke medewerkers en mā€™n ramen, kozijnen en goten weer als nieuw. Bedankt mannen.
Rie Veenhoff
Rie Veenhoff
26 April 2024
Rie Ik ben zeer tevreden de ramen zijn weer glanzend.
sietse Boskma
sietse Boskma
24 April 2024
Goed bevallen wel mooi schoon geworden. Alleen konden niet goed comminiceren,met engels sprekende schoonmakers.
Wim
Wim
7 April 2024
Eerste keer bij dit bedrijf. Na akkoord op de offerte al vrij snel een afspraak gepland. Kreeg op de dag zelf geen appje, maar de mannen belden keurig aan om zich te melden. Ramen en kozijnen keurig schoongemaakt en vlot gedaan, prima resultaat. We gaan mooi verder met Vertrouwd Schoon!
Hammie Andreae
Hammie Andreae
2 April 2024
Mooi schoon gemaakt zeer tevreden . hartelijke vriendelijke jongens mogen weer komen.šŸ˜„šŸ‘
Wim van der Klauw
Wim van der Klauw
22 Maart 2024
Was een probleem met de factuur, maar binnen een dag opgelost. Alles was weer keurig schoon. Opmerking is ook direct goed opgelost
Aeltsje Van Der Meer
Aeltsje Van Der Meer
20 Maart 2024
Heel goede ervaring. Ik werd goed en tijdig op de hoogte gehouden van de komst van vertrouwd schoon. De medewerker was mooi op tijd en heel vriendelijk. Hij heeft zijn werk heel goed gedaan. Ik ben er blij mee.en zeer tevreden
Peter Laicht
Peter Laicht
5 Maart 2024
Bericht dat ze weer kwamen. Zeer nette en correcte medewerkers. Nog navraag door de heren wat er precies gebeuren moest. Zeer tevreden over resultaat en ook resumƩ voordat ze vertrokken over wat er gedaan is. Tot een volgende keer.
Irma Heidstra
Irma Heidstra
1 Maart 2024
Heel tevreden, de ramen zijn prima schoon. Fijn om van te voren een berichtje te krijgen.

Glasbewassing met osmose water

Wist je dat wij bij Vertrouwd Schoon gebruikmaken van osmosewater om jouw ramen te wassen? Osmosewater is ontkalkt water en vrij van mineralen. Daardoor is het een perfecte keuze voor het reinigen van glasoppervlakken. Hier zijn enkele voordelen van glazenwassen met osmosewater:

āœ… Streeploos resultaat
Osmosewater laat geen strepen achter, waardoor je ramen er vlekkeloos uitzien.

āœ…Ā Milieuvriendelijk
Het enige dat we nodig hebben om effectief te glazenwassen is osmose water. Omdat we verder geen chemicaliƫn gebruiken is glasbewassing door Vertrouwd Schoon een milieuvriendelijke keuze.

āœ…Ā Langdurige reiniging
Osmosewater zorgt voor een langdurige reiniging, waardoor je minder vaak een glazenwasser hoeft in te schakelen.

āœ… Geen chemische stoffen
Omdat osmosewater geen chemicaliƫn bevat, is het veilig voor jou, je gezin en het milieu.

Het zal je opvallen dat je ramen nog nat zijn wanneer we klaar zijn met glazenwassen. Dat klopt helemaal: ze moeten uit zichzelf opdrogen, anders veroorzaken we alsnog strepen.

glazenwasser groningen

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

  Voor particulieren en bedrijven

  Voor particulieren en bedrijven in Groningen

  Of je nu een particulier bent die het beste voor zijn huis wil of een bedrijfseigenaar die indruk wil maken op klanten, Vertrouwd Schoon staat voor je klaar. Wij begrijpen de unieke behoeften van zowel particulieren als bedrijven in Groningen stad en passen onze service daarop aan.

  Glazenwasser Groningen zakelijk

  Om de glans van jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen, komt onze glazenwasser in Groningen bij je langs op kantoor. Hiermee helpen we je de positieve en uitnodigende indruk van jouw firma te vergroten. Je publiek en potentiƫle klanten, maar ook je medewerkers moeten zich thuis voelen in jouw pand. Hygiƫne speelt daarin een grote rol!

  Behalve een enthousiaste en doorgewinterde glazenwasser in Groningen naar jouw kantoor sturen, kan Vertrouwd Schoon nog veel meer voor je doen. Heb je bijvoorbeeld baat bij grondige gevelreiniging of een uitgebreide kantoor schoonmaak? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte!

  Telefoonnummer

  Bel ons op telefoonnummer:
  0566 – 700 220

  WhatsApp

  Stuur een WhatsAppje naar:
  06 – 483 44 127

  E-mail

  Stuur een e-mail naar:
  info@vertrouwdschoon.nl