0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Verontreinigde ramen zijn je waarschijnlijk al snel een doorn in het oog. Ons wel in elk geval! Wanneer deze ergernis zich voordoet, schakel je dan ook snel de beste glazenwasser van Franeker in. En die werkt bij het allround schoonmaakbedrijf Vertrouwd Schoon! Onze vakman – of -vrouw – kent de fijne kneepjes en heeft de kennis en vaardigheden in huis om jouw ruiten blinkend schoon te poetsen als nooit tevoren. Gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Neem dan snel contact met ons op en voor je het weet staat onze glazenwasser in Franeker voor jouw deur!

Glazenwasser Franeker werkwijze

Weet je wat het allermooiste is aan de glazenwasser van Franeker en diens werkwijze? Het feit dat je niet eens thuis hoeft te zijn wanneer onze expert bij je langskomt! Wij weten precies wat te doen. Voor gemakkelijke klussen op de begane grond wordt meestal gepoetst met behulp van een trekker, zeem en steevast osmose water. Dat is volledig ontkalkt en zorgt voor een volledig streeploos resultaat. Onze glazenwasser in Franeker weet moeiteloos een werkwijze te kiezen wanneer de verontreiniging hogerop zit. Dan wordt namelijk het Telewash systeem ingezet, waarmee vanaf de grond eenvoudig tot dertien meter hoog schoongemaakt kan worden!

Glazenwasser Franeker kantoor

Naast woningen zet onze glazenwasser in Franeker ook jouw kantoor in het zonnetje. Dat moet ook wel, want ieder bedrijfspand moet een schone, frisse en professionele indruk maken. Ook voor horecagelegenheden, opslagplaatsen, fabrieken en dergelijke is dat van het grootste belang. Geen probleem, doen we even! Sterker nog, onze glazenwasser in Franeker kan versterking voor jouw kantoor meenemen. We voeren bijvoorbeeld ook professionele gevelreiniging en vloeronderhoud voor je uit! Vraag vandaag nog vrijblijvend je offerte aan.

Glazenwasser Franeker combineren

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook voor de volle 100% bent over de werkzaamheden van onze Vertrouwd Schoon glazenwasser in Franeker. Diensten combineren is ook mogelijk. Zo is het reinigen van je dakkapel een klus die je voor de veiligheid aan professionals over moet laten. En voor het schoonmaken van je zonnepanelen moet je vanzelfsprekend ook het dak op. Dat is een hele precieze klus, die we graag voor je uitvoeren. En professioneel ook; we hebben lovende reviews om dat te bewijzen! Bel, mail of app ons gerust om te overleggen welke diensten jij met die van onze glazenwasser in Franeker wilt combineren.