0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

De aanblik van jouw woning of kantoor is erg belangrijk om je er op je plek te kunnen voelen. Bovendien wil je ook gewoon naar buiten kunnen kijken. Onze deskundige glazenwasser in Drachten zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat jij snel weer van je uitzicht kunt genieten. Minstens zo belangrijk is dat we gelijk de kozijnen meepakken: hier kan allerlei stof en vuil in gaan zitten die de verflaag kunnen beschadigen! Spreek met ons gezette tijden af waarin we langskomen om die ruiten vertrouwd schoon te poetsen. Voor je het weet is jouw huis of bedrijfspand weer glashelder. Letterlijk! Onze enthousiaste glazenwasser in Drachten verstaat zijn vak.

Traditionele glazenwasser Drachten

Om er zeker van te zijn dat jij kunt rekenen op blinkend schone ramen, schakel je de traditionele glazenwasser in Drachten in uit het team van Vertrouwd Schoon. Hoewel, de werkwijze verschilt enorm per klus. Voor de begane grond gebruiken we bijvoorbeeld vaak nog een zeem en een trekker, misschien een ladder. Maar wanneer we echt de hoogte in gaan, komt het Telewash systeem eraan te pas! Hiermee kan onze traditionele glazenwasser in Drachten jouw ramen tot op een hoogte van dertien meter grondig schoon maken.

Glazenwasser Drachten osmose water

Voor het beste resultaat gebruikt onze vakkundige glazenwasser in Drachten en omstreken osmose water. Dit is van tevoren volledig ontkalkt, zodat er geen strepen of andere sporen achterblijven. Ook andere vervuilende stoffen worden hiermee uitgebannen, wat een, letterlijk, glashelder resultaat in de hand werkt. Het feit dat de Vertrouwd Schoon glazenwasser in Drachten van osmose water gebruik maakt, betekent dat jouw ramen op de meest milieuvriendelijke manier gereinigd worden. Kijk echter niet verbaasd op dat je ruiten na het voltooien van de klus nog niet helemaal droog zijn; dat gaat vanzelf.

Glazenwasser Drachten bedrijven

Vertrouwd Schoon is er niet alleen voor particulieren. Onze professionele glazenwasser in Drachten gaat ook bij bedrijven langs om de ruiten van commerciële panden blinkend schoon te maken! Dat is ook wel een vereiste, aangezien je kantoor, fabriekshal of ander gebouw het paradepaardje van jouw onderneming is. Dat wil je letterlijk en figuurlijk uitstralen. Daarom maken wij jouw ramen ook stralend schoon! Laat dat maar aan onze glazenwasser in Drachten over, die bedrijven helemaal in het zonnetje zet. Als je wilt, kun je deze dienst ook combineren met nauwkeurige gevelreiniging en/of kantoor schoonmaak. Sla twee of meer vliegen in één klap en vraag je offerte aan!

Glazenwasser Drachten combineren

Volledige klanttevredenheid is onze absolute topprioriteit. Daarom willen we dolgraag weten wat we allemaal voor jou kunnen betekenen! Zo zijn de taken van onze glazenwasser in Drachten wellicht te combineren met andere diensten. Heb je een dakkapel die dringend aan een schoonmaakbeurt toe is? Dan pakken we dat maar wat graag op! Bovendien wil je natuurlijk het volle rendement kunnen halen uit je zonnepanelen. Maar dan moeten die wel vlekkeloos schoon zijn. Da’s geen enkel probleem voor ons! Maak op je gemak kennis met de vakkundigheid van onze glazenwasser in Drachten en kijk wat er te combineren valt aan verschillende klussen. Twijfel je nog? Onze lovende reviews zullen je dan wel overtuigen!