0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Het is heel gewoon dat je ruiten op een gegeven moment besmeurd raken door regenwater en andere vervuiling. Dan heb je natuurlijk de beste glazenwasser in Dokkum en omstreken nodig! En die vind je bij Vertrouwd Schoon, hét schoonmaakbedrijf van Friesland. Onze experts zorgen er hoogstpersoonlijk voor dat jij snel weer van een onbelemmerd uitzicht mag genieten. Onze glazenwasser komt naar Dokkum en laat jouw ramen schoner achter dan jij ze ooit van je leven hebt gezien!

Traditionele glazenwasser Dokkum

Professionaliteit kent geen tijd. En dat geldt ook voor de methodes die wij toepassen. Bij Vertrouwd Schoon kun je rekenen op het vakmanschap van een traditionele glazenwasser voor Dokkum en omgeving. Oftewel, eentje die gebruik maakt van een zeem en een trekker om jouw ruiten schoon te maken. En die uiteraard op een ladder staat voor de hoger gelegen ruiten. Moeten we echt de hoogte in? Dan kun je ook kiezen voor een moderne in plaats van een traditionele glazenwasser. Dezelfde persoon komt naar Dokkum, maar hij of zij zal wel voor het telescopische Telewash systeem kiezen om vanaf de grond tot dertien meter hoog jouw glazen te reinigen!

Glazenwasser Dokkum ondernemers

Bedrijfspanden moeten te allen tijde representatief zijn. Daarom bezoekt onze glazenwasser je graag in Dokkum om ondernemers van dienst te zijn. De ramen van je bedrijf worden grondig schoongemaakt zodat je zorgeloos je klanten kunt ontvangen. Bovendien werken je team en jij zodoende ook in een omgeving waarin de zon ongehinderd naar binnen valt en er onbelemmerd naar buiten gekeken kan worden. In andere woorden: onze glazenwasser brengt in Dokkum het licht naar ondernemers!

Glazenwasser Dokkum en meer

Vertrouwd Schoon belooft jou niet enkel de beste glazenwasser in Dokkum. We kunnen nog meer voor jou betekenen! Zo is het voor ons mogelijk om meerdere schoonmaakklussen te combineren. Om geheel consistent te blijven qua schoonmaak aan de buitenkant, kunnen we je gevel bijvoorbeeld ook meteen meenemen. En een dakkapel is ook een plek die behoorlijk wat onderhoud nodig heeft, maar waar je niet zo gemakkelijk bij komt. Behoud het rendement op je zonnepanelen door die door ons team uitgebreid te laten poetsen. Dat onze glazenwasser in Dokkum veel meer voor je kan doen – en ook zeer professioneel – bewijzen onze lovende reviews wel! Neem dus gerust contact met ons op. Hopelijk tot snel!