0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Heb je last van vervuiling of andere aanslag? Dan maakt de beste glazenwasser in Burgum en omgeving daar snel een einde aan! Jouw woning of kantoor komt er weer blinkend schoon en representatief uit te zien wanneer wij onze werkzaamheden hebben afgerond. Jouw thuis of werkplek wordt er weer eentje waar jij graag verblijft en trots op bent! Dat geldt zeker omdat we ook de kozijnen meepakken, waar zich veel stof en ander vuil in kan verzamelen. Uiteindelijk zal dit de verflaag kunnen beschadigen. Maar zo ver laat onze professionele glazenwasser in Burgum het natuurlijk niet komen!

Glazenwasser Burgum werkwijze

Maak je een afspraak met ons? Dan bepalen we samen met jou en onze glazenwasser in Burgum wat de beste werkwijze is voor de klus. Wanneer we vanaf de grond kunnen werken zijn een zeem en trekker in principe voldoende, eventueel met een ladder. Gaan we de hoogte in? Dan hanteert onze vakkundige glazenwasser in Burgum een andere werkwijze. Dankzij het Telewash systeem met uitschuifbare tuckerpole kunnen we vanaf de grond tot op dertien meter hoogte reinigen!

Glazenwasser Burgum osmose water

Om er zeker van te zijn dat jij weer van een helder uitzicht geniet, gebruikt onze glazenwasser in Burgum osmose water. Deze vloeistof is ontdaan van kalk en andere vervuilende chemicaliën. Zo blijven er geen strepen of vlekken achter op jouw ruiten. Omdat onze glazenwasser in Burgum osmose water gebruikt, worden jouw ramen bovendien op de meest duurzame en milieuvriendelijke manier schoongemaakt! Direct na de klus zijn je ruiten misschien nog niet helemaal droog. We laten ze inderdaad rustig opdrogen, omdat we anders alsnog strepen veroorzaken.

Glazenwasser Burgum kantoor

We komen graag bij je thuis om schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Maar run jij een onderneming of ben jij binnen het bedrijf waar je werkt op zoek naar een professionele schoonmaker? Dan hebben we goed nieuws! Onze glazenwasser in Burgum maakt ook van jouw kantoor de ramen vertrouwd schoon! Dit is natuurlijk belangrijk omdat je bedrijfspand een positieve en uitnodigende indruk moet maken op het publiek, je medewerkers, je (potentiële) klanten en jouzelf. Kun jij periodiek een grondige schoonmaak gebruiken? Dan sturen wij onze professionele glazenwasser naar Burgum om jouw kantoor, fabriekshal of ander gebouw van glanzende ramen te voorzien! Kies voor de perfecte combinatie door ook voor gevelreiniging, kantoor schoonmaak te kiezen. Vraag vandaag nog je offerte aan!

Glazenwasser Burgum diensten

Het vakkundige werk van onze glazenwasser in Burgum is heel handig met andere diensten te combineren. Kan jouw dakkapel bijvoorbeeld een schoonmaakbeurt gebruiken? Dan wil je zo’n risicovol karwei natuurlijk aan één van onze professionals overlaten! We poetsen desgewenst zelfs je zonnepanelen schoon, zodat je daar altijd het maximale rendement uithaalt. Wil je dus naast de deskundigheid van onze glazenwasser in Burgum ook van andere schoonmaakdiensten gebruik maken? Dan helpen wij je graag! Bekijk onze lovende reviews en neem per telefoon, app of e-mail contact met ons op.