0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Zeg nou zelf: aanslag en ander vuil op je ramen zijn niet om aan te zien. Daarom schakel je ook onze professionele glazenwasser in Bolsward in, die jou je uitzicht weer teruggeeft! Meld je bij ons aan om onze professionals op afgesproken tijden langs te laten komen. Zo profiteer je te allen tijde van de allerschoonste ramen in de hele straat! Onze enthousiaste glazenwassers in Bolsward uit het team van Vertrouwd Schoon trotseren weer en verkeer om jou van dienst te zijn.

Glazenwasser Bolsward methode

Iedere klus vereist weer een andere werkwijze. Onze glazenwasser in Bolsward kiest dan ook de methode uit die het beste aansluit bij jouw situatie. Reinigen vanaf de grond lukt bijvoorbeeld prima met de traditionele emmer, zeem en eventuele ladder. Maar moet er in de hoogte gewerkt worden? Dan kiezen we meestal voor het Telewash systeem. Onze professionele glazenwassers in Bolsward kunnen dankzij de uitschuifbare tuckerpole methode tot dertien meter hoog heel eenvoudig jouw ramen in het sop zetten! Welke werkwijze op jouw situatie ook maar van toepassing is, we gebruiken altijd osmose water. Dat is volledig ontkalkt, om achterblijvende strepen te voorkomen.

Glazenwasser Bolsward kantoren

Behalve woningen worden we in Bolsward vaak ingezet om kantoren van blinkend schone ruiten te voorzien. Nou ja, de ramen zitten er natuurlijk al. Ze moeten alleen grondig worden gereinigd. Ondernemers weten hoe belangrijk dit is, aangezien de staat van hun bedrijfspand professionaliteit over moet brengen. Daarom kunnen de taken van een professionele glazenwasser in Bolsward voor kantoren ook worden gecombineerd met een grondige gevelreiniging en zelfs een algehele kantoor schoonmaak. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Glazenwasser Bolsward diensten

Vertrouwd Schoon staat voor volledige klanttevredenheid. Wij staan daarom niet alleen voor je klaar met een deskundige glazenwasser in Bolsward; ook andere diensten op het gebied van schoonmaak behoren tot de mogelijkheden! Misschien moet je dakkapel eens flink onder handen worden genomen. En ook schone zonnepanelen zijn ontzettend belangrijk om dat volledige rendement te blijven behalen. Vraag daarom gerust naar de mogelijkheden en wat we in Bolsward voor je kunnen betekenen. Check ook onze reviews om te zien hoeveel enthousiaste klanten we al hebben mogen helpen!