0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Een heldere blik op je omgeving, die gunnen we iedereen. Vandaar dat wij voor jou klaar staan voor iedere schoonmaakklus. Professioneel glazenwassen in Heerenveen en omstreken? Daar draaien wij onze hand niet voor om! Of, nou ja, in principe heel vaak, dat hoort bij de klus. Maar we doen het graag én vakkundig, willen we maar zeggen. Sterker nog, je zou haast gaan denken dat we je ruiten hebben gestolen zodra we klaar zijn met glazenwassen in Heerenveen; zo helder en schoon heb jij je ramen nog niet eerder meegemaakt!

Glazenwassen Heerenveen ondernemers

Woningen zijn niet de enige panden die we reinigen. Glazenwassen in Heerenveen doen we namelijk ook voor zakelijke klanten! Presentatie is alles voor een bedrijf. Je kantoorpand is je visitekaartje en dat moet er te allen tijde indrukwekkend uitzien. Vandaar dat je ons net zo vaak kunt inzetten als jij wilt om de ramen van jouw kantoor helemaal spic en span te krijgen. Het verbluffende resultaat is altijd leidend wanneer we gaan glazenwassen in Heerenveen! Onze zakelijke klanten voorzien in een professionele uitstraling is onderdeel van ons werk.

Glazenwassen Heerenveen traditioneel

Ondanks alle moderne technieken die voor ieder arbeidsproces worden uitgevonden, voeren wij het glazenwassen in Heerenveen – en waar dan ook – behoorlijk traditioneel uit. Dat wil zeggen dat je ons ziet aankomen en aan de slag gaan met een trekker, zeem en – tromgeroffel! – een ladder. Tenminste, wanneer de situatie daarom vraagt. Want mocht het nodig zijn, dan kunnen we jouw glazenwassen in Heerenveen ook minder traditioneel uitvoeren. Dan gebruiken we het Telewash systeem, waarmee we vanaf de grond tot dertien meter hoogte schoon kunnen maken. Onze speciale telescopische schoonmaakstok kan overal bij!

Glazenwassen Heerenveen combineren

Naast je ruiten zijn er misschien nog veel meer punten in of aan je woning of kantoor die onze aandacht vereisen. Daarom kunnen we, desgewenst, heel gemakkelijk glazenwassen in Heerenveen combineren met andere diensten! Heeft je gevel een beurt nodig, moet je dakkapel in de was gezet of vereisen je zonnepanelen het nodige onderhoud? Dan zijn we er ook voor je! Deze en vele andere services kunnen we met het grootste gemak met glazenwassen in Heerenveen voor je combineren. Nog niet overtuigd? Check dan onze reviews!