0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Je hebt er persoonlijke of zelfs zakelijke belangen bij dat je woning of kantoorpand een schitterende uitstraling heeft én houdt. Gooit aanslag op je gevel roet in het eten? Dan wend je je tot Vertrouwd Schoon voor de allerbeste gevelreiniging in Sneek en de directe omgeving daarvan! Wij gaan voor je aan de slag om de aanblik van je pand naar de oorspronkelijke staat terug te brengen. Het is bovendien heel belangrijk voor de staat van het geheel, want aanslag tast niet alleen de goede smaak aan; ook de structuur zelf.

Wat is het doel van gevelreiniging?

Het reinigen van je gevel doen we niet alleen wegens de esthetische waarde. Verschillende soorten aanslag kunnen funest zijn voor de materialen waarop ze zich voordoen. Kortom, onze doortastende gevelreiniging in Sneek en omstreken zorgt ervoor dat je gevel er weer helemaal strak uitziet, maar ook nog jarenlang meegaat. Zie je de eerste tekenen van een verontreiniging die jou zorgen baart? Neem dan direct per telefoon, WhatsApp of e-mail contact op met de professionals van Vertrouwd Schoon!

Welke soorten aanslag zijn er?

Er kunnen vier verschillende soorten aanslag op jouw gevel verschijnen die je effectief door Vertrouwd Schoon laat verwijderen:

  1. Algen: Je kent het wel, zo’n groene waas die zich vastzet op je tuinhuis, schutting of schuur. Die kan voornamelijk zijn gang gaan op plekken die niet worden bereikt door zonlicht.
  2. Zwarte aanslag: De oorzaak van een zwarte aanslag kan luchtvervuiling zijn, maar ook schimmel aan de buitenkant van de muur. Deze verontreiniging is het gemakkelijkste te herkennen op witte of andere lichtgekleurde oppervlakken.
  3. Witte aanslag: Zodra je witte aanslag ontdekt op je muren, moet je ons direct inschakelen! De oorzaak is zoutuitbloei, salpeter of kalkaanslag. Uiteindelijk beschadigt deze ernstig de poriestructuur van je metselwerk!
  4. Mos: Zowel je stenen als je voegen kunnen slachtoffer worden van mos. Laat je dit groeien? Dan werkt het zich zo diep in het metselwerk dat het zal afbrokkelen.

Hoe pakt Vertrouwd Schoon gevelreiniging aan?

Uiteraard op de meest professionele en grondige wijze! Daar gaat echter wel een volledige voorbereiding aan vooraf. Het gehele proces van gevelreiniging in het pittoreske Sneek ziet er als volgt uit:

  1. Diagnose: Op afspraak brengen we je een bezoek om een uitgebreid beeld van de situatie te krijgen. Zo weten we precies welke gevels zijn aangetast door verontreiniging, en van welke soort. Hierdoor weten we precies wat we moeten doen om je pand van de buitenkant weer schoon te krijgen en hoe. Zodra we dit alles in kaart hebben gebracht, ontvang je van ons een vrijblijvende prijsindicatie. Na akkoord van jou spreken we een datum voor reiniging af.
  2. Reiniging: Kunnen we niet overal even gemakkelijk bij komen? Dan zetten we voor de afspraak een steiger of hoogwerker neer. We maken bij het reinigen gebruik van ons eigen water en een speciale hogedruk unit. Dit zijn – samen met zelf meegebrachte lunch en koffie – de middelen waarmee twee enthousiaste schoonmakers deze klus zullen volbrengen. Daarnaast mag je natuurlijk aanwezig zijn tijdens het reinigingsproces, maar nodig is het niet.
  3. Impregneren: Zodra je gevels eenmaal volledig zijn opgedroogd, wordt het tijd om je gevels te impregneren om deze vuil- en waterafstotend te maken. Aanslag kan zich niet meer vastzetten aan je muren, zodat de levensduur van de gevel aanzienlijk verhoogd wordt. Al ons werk zou voor niks zijn wanneer er binnen in de impregneerlaag schimmel optreedt. Daarom kiezen we voor een waterdamp doorlatend middel.
  4. Onderhoud: Is je gevel eenmaal gereinigd, dan willen we wel dat je zo lang mogelijk mag genieten van de topconditie waarin die verkeert. Om die reden spreken we voor over een aantal jaren weer af om de behandeling te herhalen. Die afspraak vervalt natuurlijk wanneer je de huur opzegt of het gebouw verkoopt!

Wil jij jouw woning, kantoor of loods in Sneek (of omgeving) weer laten blinken? Dan raden we je aan om contact met ons op te nemen, zodat we hier samen zorg voor kunnen dragen!