0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Er zijn diverse redenen te benoemen waardoor er verontreiniging op jouw gevel kan ontstaan. Gelukkig is een professionele gevelreiniging maar een telefoontje, appje of mailtje van je verwijderd! De deskundigen van Vertrouwd Schoon zorgen dat deze vervuiling geen kwaad meer kan en dat je huis er weer stralend uit komt te zien. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Maak dan snel een afspraak met vertrouwd Schoon zodat we voor jou een volledige gevelreiniging in Heerenveen of omstreken kunnen realiseren!

Wat maakt gevelreiniging noodzakelijk?

Allereerst is dat natuurlijk geen gezicht, zo’n kleurwaas die zich van de buitenkant van jouw huis meester maakt. Maar deze kan ook schadelijker zijn dan je in eerste instantie zou vermoeden. De structuur van de onderlaag kan erdoor worden aangetast, wat een enorme kostenpost met zich meebrengt om te herstellen wanneer je er niet snel bij bent! Maar daar gaan wij natuurlijk een stokje voor steken. Schakel Vertrouwd Schoon in bij hardnekkige aanslag en alles komt goed!

Met welke aanslag kan ik te maken krijgen?

Vertrouwd Schoon gaat uit van vier verschillende soorten die wij succesvol kunnen verwijderen:

  1. Algen: Voornamelijk op houten oppervlakken kunnen algen voorkomen. Ze groeien het beste op plekken die niet of nauwelijks met direct zonlicht in aanraking komen.
  2. Zwarte aanslag: De donkere waas ontstaat door luchtvervuiling of schimmel en valt beter op wanneer je ondergrond een lichte kleur heeft.
  3. Witte aanslag: Schakel ons snel in wanneer je witte aanslag waarneemt, die afkomstig is van zoutuitbloei, kalkaanslag en/of salpeter. Deze kan namelijk de poriestructuur van je metselwerk zwaar beschadigen!
  4. Mos: Wanneer je mos laat groeien, kan dit eveneens grote schade aan je stenen en voegen veroorzaken. Neem dus direct contact met ons op wanneer je dit tegenkomt.

Hoe bestrijdt Vertrouwd Schoon gevel verontreiniging?

Dat valt onder ons beroepsgeheim! Hoewel, nee, zo mysterieus is onze werkwijze nou ook weer niet. We leggen het je hieronder stap voor stap uit:

  1. Diagnose: We weten pas hoe we je kunnen helpen zodra we weten met welke verontreiniging je te maken hebt. Dus komen we bij jelangs in Heerenveen voor een grondige analyse, waaruit een vrijblijvende prijsindicatie volgt. Zodra je daarmee akkoord gaat, plannen we direct een afspraak in.
  2. Reiniging: Om de hoogte in te kunnen, zetten we zo nodig een steiger of hoogwerker neer. Vervolgens binden we de strijd aan met de aanslag door een speciale hogedruk unit in te zetten. Hiermee kunnen onze twee enthousiaste schoonmakers de ergste verontreiniging al verwijderen. Zij nemen trouwens zelf koffie en lunch mee, dus maak je daar maar geen zorgen om. Je hoeft niet thuis te blijven voor de behandeling, maar je mag hierbij wel gewoon aanwezig zijn als je dat prettig vindt.
  3. Impregneren: Eenmaal droog gaan we zorgen dat je gevel vuil- en waterafstotend wordt. We verhogen de levensduur van je gevel door te voorkomen dat aanslag zich nog kan hechten. We willen uiteraard niet dat er in deze fase schimmel optreedt, dus zetten we een waterdamp doorlatend middel in.
  4. Onderhoud: We laten jouw woning achter in topconditie. In principe hoef je je dan de komende jaren geen zorgen te maken om onderhoud. Treedt er na verloop van tijd toch weer verontreiniging op? Dan staan we uiteraard weer voor je klaar!

Is een uitgebreide gevelreiniging in Heerenveen precies wat jij nodig hebt? Neem dan vandaag nog contact op met Vertrouwd Schoon!