0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Tegen de elementen moet nog een kruid worden uitgevonden. Maar met de vakkundige gevelreiniging in Dokkum en omstreken van vertrouwd Schoon kom je al een heel eind! Wij zorgen ervoor dat welke vorm van aanslag op de buitenkant van je woning verdwijnt en geen schade meer kan aanrichten. Pas zodra je huis er weer helemaal spic en span uitziet, kunnen wij onze missie geslaagd noemen. De gevelreiniging in Dokkum en daaromheen is bovendien heel belangrijk om te zorgen dat aanslag hout, tegels en kunststof niet aantast.

Waarom is gevelreiniging zo belangrijk?

Je woning moet natuurlijk in eerste staat een lust voor het oog blijven. Maar afhankelijk van de soort aanslag die de kop op kan steken, kunnen de materialen waar ze zich op vestigen hieronder behoorlijk gebukt gaan. Zo slaan we dus twee vliegen in één klap: we verwijderen aanslag en voorkomen erger! Zie jij sporen van verontreiniging die bij jou alarmbellen doen afgaan? Neem dan snel contact op met de professionals van Vertrouwd Schoon voor een controle!

Welke soorten aanslag onderscheiden we?

Wij kennen vier verschillende soorten aanslag die jouw gevel teisteren en die Vertrouwd Schoon voor jou onder handen neemt:

  1. Algen: De typische groene waas die zich hecht aan je tuinhuis, schuur of schutting. Algen gedijen in schaduwrijke plekken.
  2. Zwarte aanslag: Schimmel en/of luchtvervuiling liggen ten grondslag aan zwarte aanslag, die je het makkelijkst ziet op oppervlakken die wit of anderzijds licht van kleur zijn.
  3. Witte aanslag: Wees in hoogste staat van paraatheid wanneer je witte aanslag waarneemt! Deze wordt veroorzaakt door kalkaanslag, zoutuitbloei of salpeter en is in staat om de poriestructuur van je metselwerk ernstig te beschadigen.
  4. Mos: Op stenen en voegen kan mos ontstaan. Laat het vooral niet groeien want dat kan zorgen voor een degradatie van je metselwerk.

Hoe gaat Vertrouwd Schoon gevel verontreiniging te lijf?

  1. Diagnose: We komen op afspraak bij je langs om de situatie volledig in kaart te krijgen. We controleren van welke aanslag er sprake is en op wat voor manier er moet worden ingegrepen. Vervolgens krijg je van ons een vrijblijvende prijsindicatie; ga je daarmee akkoord? Dan plannen we direct een afspraak in!
  2. Reiniging: Indien nodig gebruiken we een steiger of hoogwerker om volledig de hoogte in te kunnen met onze speciale hogedruk unit. Dat is het instrument waarmee onze twee enthousiaste schoonmakers dit varkentje eventjes zullen wassen. Zij brengen hun eigen koffie en lunch mee, dus hoef je je over hun inwendige mens niet te bekommeren. Je mag best bij de reiniging aanwezig zijn maar dat is absoluut niet noodzakelijk. Deze mensen weten wat ze doen.
  3. Impregneren: Het vuil is verwijderd en je gevels zijn droog. Nu gaan onze experts de oppervlakken impregneren om ze vuil- en waterafstotend te krijgen. Hierdoor kan de aanslag zich niet meer aan je muren vastzetten, wat hun levensduur aanzienlijk verhoogt. We gebruiken een waterdamp doorlatend middel om te voorkomen dat er schimmel optreedt.
  4. Onderhoud: Na onze behandeling verkeert jouw gevel weer in een topconditie, wat natuurlijk zo moet blijven! Houd dan ook nauwkeurig je gevel in de gaten en schakel ons direct in wanneer je nieuwe aanslag ziet verschijnen. In principe zou dat de komende jaren niet meer moeten kunnen gebeuren, maar we staan voor je klaar wanneer er toch weer vervuiling de kop opsteekt.

Neem direct contact op met Vertrouwd Schoon voor de beste gevelreiniging in Dokkum en omstreken!