0566-700220

ma t/m vr 08:30 - 17:00

info@vertrouwdschoon.nl

ma t/m vr 08:30 - 17:00

06 - 483 44 127

ma t/m vr 08:30 - 17:00

Schoonmaakbedrijf horeca

Je vinger ergens langs halen en een beetje stof meepakken, dat kan gebeuren. Maar in verreweg de meeste sectoren zou dat niet moeten mogen! Zoek jij een schoonmaakbedrijf voor de horeca? Dan heb je dat gevonden in Vertrouwd Schoon uit Leeuwarden! Wij komen door heel Friesland en ook in Groningen-stad. Het perfecte resultaat telt en daar gaan we heel serieus mee om. Vertel ons wat je wilt en wij lossen het voor je op. Schoonmaakbedrijf Vertrouwd Schoon kent de regels omtrent horeca op z’n duimpje!

Schoonmaakbedrijf horecagelegenheid

Een hotel, snackbar, restaurant of ander bedrijf moet netjes en presentabel zijn. En daar gaan wij voor! Ons schoonmaakbedrijf laat iedere horecagelegenheid blinkend schoon en veilig achter. Dat laatste houdt in dat de vloeren volledig gereinigd zijn en dat we iedere deur en elk raam vergrendelen volgens afspraak, voordat we de deur achter ons dicht trekken. De basisregels kennen we. Maar zijn er extra reglementen waarvan wij als schoonmaakbedrijf in jouw horecagelegenheid van op de hoogte moeten zijn? Dan passen we ons natuurlijk aan!

Schoonmaakbedrijf horeca klantgericht

Natuurlijk zijn wij serieus wanneer het gaat om een fantastisch schoon resultaat. Maar we zijn als schoonmaakbedrijf voor de horeca ook volledig klantgericht. Dat betekent dat alles bespreekbaar is! Heb je specifieke verzoeken, wil je een aanpassing maken of heb je een andere prangende vraag? Dan vinden we dat het normaal moet zijn om die met een gerust hart te stellen. Dus neem voor welke kwestie dan ook gerust contact op met ons schoonmaakbedrijf. In de horeca werkt men immers klantgericht. Wij ook!

Schoonmaakbedrijf horeca diensten

Er zijn veel taken die wij voor jou kunnen verrichten als schoonmaakbedrijf in de horeca. Van welke diensten wil jij gebruikmaken? Binnen in jouw pand maken we alles spic en span en helemaal netjes. Maar ook de buitenkant van je pand nemen we desgewenst graag onder handen! Glazenwassen om je klanten een prachtig uitzicht te garanderen, bijvoorbeeld. Heeft de rest van je gebouw ook wat aandacht nodig? Dan is een combinatie met gevelreiniging een geweldige optie. Sterker nog, voor een gegarandeerd hoger rendement kunnen we zelfs jouw zonnepanelen schoonmaken! Dat doen we veilig, efficiënt en professioneel.

Jij bepaalt hoe je ons als schoonmaakbedrijf in de horeca wilt inzetten en welke diensten je van ons verlangt. Wij staan voor je klaar! De reviews pleiten wat dat betreft wel voor ons.